9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Chapus sanki kurulması planlanan değilde planının ilk öncelikli hedefi doğrultusunda kurulması planan sanayi kolu gibi bir şeydi soru
-
@kafdağınınarkası hakkını helal et hocam. soru kökünü tam hatırlayamadım ama aynı yöne çıkıyor.
-
@Chapus soru buysa cevap taş, toprak dediğin gibi
-
@Daywalkers son kararım bir de senin dediğin çıkıyormuş, madara oluruz
-
@kafdağınınarkası ama planın ilk öncelikli hedefi diyorsa Taş Toprak olamaz hayirlisi
-
@Chapus yani bi seramik var diye koca planın öncelikli sanayi kolu taş toprak oldu öylemi:)
-
salı günü burası karışır vaziyet alın
-
@BireyiçinDevlet yani ben demedim bunu üstadım. Buyrunuz hocanın makalesini bırakıyorum. https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/101196
-
@BireyiçinDevlet hocam anlaşamadığımız nokta bu işte. plan hedefleri yazıyor. gıda yok. soru açılması hedefleneni soruyor. seramik ve maden var hedeflerde. gıda en çok yatırım yapılmış alan olabilir ama hedeflerde yazmıyor. bunu demek istiyoruz.
-
Zeynel dinler türkiye ekonomisi 37.2.4 sorunun cevabından tıpkı alıntıyı paylaşıyorum"1930 lu yıllarda izlenen devletçi politikada sanayileşmeye öncelik verilmiş ve bunun için 1.beş yıllık sanayi planları hazırlanmış.temel tüketim mallarının yerli üretiminin büyük ölçüde gerçekleştirilmesi için ülkenin dört bir yanına sanayi tesisleri kurulmuştur."taş toprak temel tüketim malı mı
-
@kafdağınınarkası özellikle dokuma demiş şıklarda dokuma varsa cevap dokuma sanayi
-
@kafdağınınarkası yasin çobanın kitabında da hedeflenen alanlar dokuma,kimya,seramik,maden ve kağıt yazıyor ve bu alanda eti maden, paşabahçe cam, kükürt fabrikası açılıyor.
-
@fthdyngc ben gıda da ısrarcıyım tartışarak sonuca varamayız ama ösym buya sizinkide doğru çıkarsa şaşırmam ama tebrik ederim doğru yapanları salı ola hayrola
-
@BireyiçinDevlet yarını bekliyorum ben. genelde iki günde yayınlıyorlar
-
@BireyiçinDevlet ikimiz de üzülmeyelim inşallah demek istiyorum ama birimizin ki doğru çıkıcak bekleyelim artık
-
@BireyiçinDevlet ben gıda yaptım ama zeynel dinlere bakıyorum şimdi sıralama yapmış ilk sırada dokuma var şıklarada varsa cevap dokuma sanayi
-
@fthdyngc durumun kritikse seninki doğru çıksın
-
@kafdağınınarkası dokuma ilk sırada var ama şıklarda dokuma yoktu,bu sorunun cevabı cam ve seramikten dolayı taş ve toprak sanayi olacak.
-
Taş toprak kesinlikle değil en son sırada zeynel dinlere göre öncelikli değil
-
%49.9 dokumacılığa pay ayrıldı yazıyor