9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@BireyiçinDevlet şıklarda maden vardı sanki
-
1.sanayi planı sorusu hatalı gibi o zaman hem öncelik verilen sanayi kolunu sorup şıklara dokumayı katmamak mantıklı değil
-
Şiklarda çelik ya da demir vardi ?
-
@Dolaylı-tümleç soru öbeğinden eminmiyiz ben tam hatırlamıyorum. Ama yine söylüyorum büyük olasılıkla gıda değilse tebrik ederim doğru yapanları
-
@mehmetçik abartmayın artık hocam , sınav açıklanınca özellikle burada olacağım herkes türkçe 65 68 diyor ben cevaplara baksam o kadar net ifade kullanamam, küsurat söyleyen var :))))
-
Direk saf gibi makine dedim kesin yanlış kara rahat
-
Yasin çoban yada güvenilir Bi iktisat hocasına sorabilecek varsa sorsun şu taş toprak sorusunu
-
@kafdağınınarkası sanki yoktu hocam maden, makine vardı diger şıkları tam hatırlayamıom
-
@BireyiçinDevlet soru 1.sanayi planında öncelikli olarak planlanan sanayi kolu hangisidir.gibi bir şeydi
-
hocam öncelikli diye sormuyordu eminim. hangisi hedefleniyordu diye sordu. şıklar ise taş toprak-gıda-inşaat -makine diye hatırlıyorum. maden yoktu şıklarda. benim gibi çoğu kişi de madeni doğal olarak taş toprak olarak düşünüp işaretledik
-
@engineerisletme herkes kendi yaptığını doğru kabul ediyor.Geçen sene ÖSYM nin açıkladığı cevaplara baktığı halde 78 net yaptım deyip de mülakata kalamayanı gördüm.
-
@kafdağınınarkası sanki kurulmasi planlanani sormustu oncelikli olani değil hatirliyorum makine ve insaat vardi bende bu planlananlardan degildir diye kendi kendime düşünmüştüm
-
@kafdağınınarkası soruda plandaki sektörü soruyordu. Son mesajlarda tartışıldığı gibi en fazla olan sektörü sormuyordu. Cevaplarda madencilik yoktu sanki..
-
@özmerlin_06 sektörlerden biridirin cevabı taş toprak olabilir tekil cevap arıyorsak işin seyri değişiyor.
-
@kafdağınınarkası kalkınma planı değil miydi niye sanayi diyor herkes
-
@fthdyngc ben taş toprak yazanı yaptım. Dokuma/ maden /selüloz /seramik-cam /kimya dallarında ağırlıklı tesis kurulmuştur. Cam, seramik, çimento ve madeni dolaylı olarak kapsadığı için en yakın taş ve toprak seçeneği daha sıcak geldi
-
Taş-toprak yaptım hiç düşünmedim. Pişman değilim. Şimdi olsa yine yaparım.:)
-
Idarede her yerde herkes yetki gaspı ,diyir soruda idare adina idarrede gorevli kisi diyor yetki tecavüzü değil mi
-
@safiTÜRK69 aynen büyük ihtimal o doğru zaten ama salı günü görücez zaten hayırlısı
-
@IS-LM pazartesi aciklamiyor mu