9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@fthdyngc hocam burda da amaçlanmıştır diyor hedef diyor daha ne desin bilmiyorum ki kitaplara güvenmicez o zaman
-
@kuruhasan taş toprak tezini çürütmüyor bu dediğinizi onlarda gayet iyi biliyor haylaştığınız bilgiyi
-
İstifa eden vekil sorusu ile ilgili olarak:
Soruda "en az" detayı olduğunu hatırlıyorum.
Şimdi soruda vekil sayısı 378 verilmişti.
151 kabul
131 ret
96 çekimser
gibi bir ihtimali düşünmek yanlış mı olur? -
@BireyiçinDevlet çürütmesin hocam ben şu açıklamayı gördükten sonra taş toprak işaretleyemedim açıkçası
-
yasin çobanın kitabı sayfa 39 aynen yazıyorum arkadaşlar
BU KAPSAMDA 1934 TARİHLİ 1. BYSP İLE BİRLİKTE TEMEL İHTİYAÇ MADDELERİNİN İÇERDEN TEMİNİNE YÖNELİK OLARAK BEŞ ÖNEMLİ ALANDA "DOKUMA-MADEN-KAĞIT-SERAMİK VE KİMYA" SANAYİ SEKTÖRLERİNE İLİŞKİN YATIRIMLAR YAPILMASI VE BU ALANLARDA KAMU İKTİSADİ TEŞEBBÜSLERİ KURULMASI HEDEFLENMİŞTİR.
-
@BireyiçinDevlet birinci bes yillik sanayi planinda asagidaki sektorlerden hangisine agirlik verilmemistir cevap gida sanayisiydi
-
@superman katılanların salt çoğunluğu 378 in yarısıdır çekimser kalmak değiştirmez
-
Mensucat Sanayi: Pamuklu, Yünlü, Halı, İpekli ve Trikotaj.
Gıda Sanayi : Konserve, Değirmen, Şeker, Şarap – Sirke-İspirto, Şekerleme –
Çikolata ve Bisküvi
Deri Sanayi: Bir ana sektör raporu ve İzmir ve İstanbullu Dericilerin ayrı
raporları ile değerlendirilmiş ve Encümen raporu ile toplulaştırılmıştır.
Kitap içeriğine göre, dördüncü ana sektör, Orman Sanayidir. Ana sektör
raporu yanında, Ahşap Ambalaj ve Kutuculuk ve Mobilya alt sektör raporları
ve Encümen raporları değerlendirilmiştir.
Taş, Toprak ve Cam Ana Sanayinin ağırlığı iki ayrı raporla değerlendirilen
Çimento Sanayi olmaktadır. Buna ek olarak Aynacılık sektör raporu ve
Encümen değerlendirmeleri de bulunmaktadır. -
@enea çıkmış sınav sorusumu özgünmü
-
@BireyiçinDevlet ozgun hocam yanlis olabilir evet ancak en iyisi gidanin yanlis olduğunu dusunmek eger gida doğru ise ekstra sevinç kaynağı olur bize
-
@g-uzmanı Bu yazı Türkiyenin 1930 sanayi kongresinde kararlaştırılan 8 ana sanayi kolunun özeti 1.dokuma 2.gıda geliyor şıklarda mensucat veya dokuma varsa cevap odur ama yoksa cevap gıda olur.
-
Arkadaslar neden sali günü aciklaniyor neden pazartesi değil bilgisi olan var mi
-
@mehmetçik sen 100 de beklersin.
-
@BireyiçinDevlet peki dediğim bu ihtimal gerçekleşmiş olsa mecliste kabul edilmiş sayılmayacak mı hocam?
-
Bi ben o soruya makina demisim heralde kendimi hic dusunerek yipratmamisim en olmucak cevabi secmisim
-
@enea ben doğrularımı hesaplarken muallak olarak yazdım. Şükür kritik eşiktede değilim maksat vakit geçirip faydalı olabilmek
-
@enea gecen sene pazar olan sınav çarşamba açıklanmış düz mantık bakarsak bu da salı açıklanır sanki
-
@BireyiçinDevlet kac net var hocam türkçesiz eğer özel değilse
-
@superman sayılmayacak 96 kişiyi dıyarı çıkarman lazım ahmet nohutçu bu durumu güzel açıklamıştı 4 sene önce çalışmıştım hiçte unutmam
-
@mehmetçik, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@suigeneris123 85 civari bekliyorum
Sen 100 de beklersin kardeş.