9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Willsmithh cumhurbaşkanı sınavsız dışarıdan kaymakam atayabiliyor artık abi o yüzden basite giriyor diye düşünüyorum
-
@iibf al benden de o kadar. Tek bildiğim şey sınava kadar bisey bilmediğim......
-
Ankara'da olan var mı?
-
Sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar umarım hak eden çile çekmiş ve gerçekten ihtıyacı olan kişiler sinavda başarılı olur
Şuan herkesin kafası bomboş gibidir buna çok takilmayin sinava 3 ay olsada ayni oluyor
Bence sınavı etkileyen dersler Türkiye ekonomisi ve iktisat olacak bu iki ders ya uç sorulacak ya da çok basit
Bu yil sinava dış bölümlerden alım olacak o yüzden ekonomi soruları basit olur diye düşünüyorum. Lakin dış bölümdekilerin çok çok istisna hariç 50 neti bulacağini sanmiyorum
Hukuk sorularininda geçene seneye göre daha kolay olacağını bu yüzden dip puanin 75 üstü olacagi kanaatindeyim umarım tadında ve bilgiye gerçek anlamda ölçen kaliteli tatli sorular olur
Allah tüm dava arkadaşlarima ibf ve mülkiyelilere kolaylik versin başarilar -
Yarın çalışan herkese başarılar dilerim. 5 yıldır bu sınavlarda emeğim var. Mulakata kaldığım sınav da oldu. Başarısız olduğum sınav da. Ama en çok emek verdiğim ve kendimi dolu hissettiğim herhalde bu sınavdı. Aynı zamanda en çok korktuğum sınav da ne yazık ki bu sınav. Çünkü insan ne kadar çok çalışırsa, o kadar çok korkuyor sınavdan. Ya o kadar emek boşuna giderse diye. Nasip artık.
İşallah geçen seneki sınav gibi bir sınav olmaz. Mulakata girecek 400 kişi bulunur. Adil bir sınav olması, çok çalışan ve hak edenlerin emeğinin karşılığını alması dileğiyle,
Hepiminizi cumanız mubarek olsun. Hepimizin Mevlüt kandili kutlu olsun. Başarılar dilerim. -
Hala iktisat bakmaya çalışıyorum, son gün bir şey öğrenmek imkansız tabi Kandiliniz kutlu olsun arkadaslar, herkese başarılar dilerim
-
75 neti çok kolay söylüyorsunuz arkadaşlar neyse sınavdan sonra bakacağız artık. hepinizin kandili mübarek olsun.
-
Max taban 72 diyorum herkesin kandili mubarek olsun.
-
Arkadaslar sunu unutmayın tüm sorulari işaretleyen birinin en az 76 dogru yapmasi lazim. Tum soruları işaretlediniz ve 76 dogru yoksa maalesef ilk 400e de girseniz mulakata kalamiyorsunuz.
-
Her mesleği gerçekten hayalini kuran arkadaşlarımın kazanmasını istiyorum ve böyle dua ediyorum . Bi
sınavı geçeyim de gerisini hallederim (!) kafasında olan arkadaşların yarın başarılı olmasını istemiyorum . Böyle yollara başvurmamak için derece yapmaya gayret eden, çok şeyden fedakarlık yapan , ve şu an heyecandan neyi tekrar ettiğini bile bilemeyen arkadaşlarım ; dilerim yarın tüm sorular o en çok çalıştığınız yerlerden gelir ve dilerim 400 kişilik listede adınız yer aldığı gibi nihai başarı listesinde de yer alır ve adınızı hiç unutturmayacak şekilde icra edersiniz bu güzel görevi . Başarılar , hepimize . -
Başarılar arkadaşlar..
-
Herkesin mübarek kandilini kutlarim Rabbim emeklerimizi insallah boşa çıkarmaz başarılar.
-
Çok kıymetli 108. Dönem kaymakam aday adayları hepimizin öncelikle mevlid kandiliniz mubarek olsun rabbim bu mubarek gün ve gecede yapcağımız tüm dualarımızı kabul etsin. Yaklaşık 3-4 ay veya daha kısa sürelerde bu sınava hazırlandık. Yorulduk,sıkıldık,bunaldık ama yolun sonuna geldik. Yarın bizler için hasat zamanı inşallah hasadımız bereketli olur. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin sınavda tüm arakadaşlara başarılar diliyorum.
-
astiden dikmen vadisine nasil giderim dostlar
-
@IS-LM Ankaray ile Kızılay istasyonuna gidip, Güvenpark dolmuş duraklarından Dikmen dolmuşuna binebilirsiniz.
-
Arkadaşlar sınavım Çankaya da bi lisede oraya aştiden nasıl giderim acaba
-
@Hyucel hocam aştiden kizilay dolmusuna binin. Ordan istediginiz her yere ulasim var. Dolmus duraklari var guvenparkta. Okulunuzu soyleyin hangi dolmusa bineceginizi soylerler.
-
@whshw çok teşekkür ederim cevabınız için
-
Gardan ümitköy Anadolu lisesine nasıl gidebilirim arkadaşar uzak gözüküyor çok
-
@adalet Tren garından bir paraleldeki Ankaray'a geçip Kızılaya gideceksiniz. Kızılayda inip, Koru Metrosuna bineceksiniz. Koru yönüne doğru gidip, Çayyolu istasyonunda ineceksiniz. Çayyolu'ndan 570, 570-1, 576 numaralı aktarma otobüsleriyle Ümitköy Anadolu Lisesi'ne ulaşabilirsiniz. (Ümitköy Anadolu Lisesi 2483.Cadde No:29 Ümitköy adresli olarak ele aldım, teyit için yazmak istedim).