9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
2019 Kaymakam Adaylığı yazılı sınavına katılacak olan tüm dostlarımıza, adaylara başarılar diliyorum.
Yarın sınava girmeden evvel görseldeki hususu aman unutmayın. Onca uğraşınız boşa gitmesin. Allah emeklerinizin karşılığını nasip etsin hepinize dostlar.Puan hesaplaması, doğru - yanlış hakkında yazımızı da okumayı unutmayın;
-
@enjoythesilence hocam öncelikle teşekkür ederim baya bir aktarma yapıcam o zaman direk gidemiyorum gibi
-
@adalet Bu anlattığım dışında farklı yollar da var ama yine bu şekilde aktarmalı gideceksiniz. Şahsi arabanız yoksa ya da taksiyle gitmeyeceksiniz Ankara'da bir yerden bir yere direkt ulaşım biraz problemli maalesef.
-
@adalet hocam gardan ankaraya binin maltepe istasyonundan. Kızılaya vardığınızda turnikelerden çıkış yapmadan koru metrosuna geçiş yapacaksınız. Çayyolu istasyonunda inecekseniz oradan yürüme mesafesinde okul.
-
Kaleminiz keskin olsun arkadaşlar.Herkese başarılar
-
Arkadaşlar inşallah devlete millete insanlığa faydası olacak birşeyler katacak arkadaşlar kazanır bir yerlere gelir böyle önemli görevler karın doyurmak için yapılmaz ben dahil bu makamı hakeden kazanır hakeden gelir inşallah herşey gönlünüzce olsun rabbim gönlünüze ferahlık versin
-
@enjoythesilence hocam navigasyonda cayyolu metrosunda inince 10 dk yürüme mesafesinde yapıyor ama?
-
@enjoythesilence cayyolunda indikten sonra yürüsek cok mu uzak olur hocam
-
Tren garindan Ümitköy lisesine gidecekler bana ulaşabilir mi arkadaşlar
-
Lahey hukuku savaşan taraflara ilişkin kurallar butunudur doğrumu?
-
@kılıçlar evet
-
@kılıçlar cenevre savasmayanlar
-
Herkese başarılar.. Allah yardımcımız olsun...
-
Herkese başarılar sınava son 1 bucuk saat
-
Allah yar ve yardımcımız olsun herkese başarılar selamlar
-
herkese başarılar arkadaşlar..
-
Sinavkacta bitiyor
-
@johnstuartmill 12.45
-
Hoover moratoryumu
Yerel özerklik tahsis edilmesi olan şık
Gençlik ve spor fahri cb olan şık
Meclis üyelerinin istifası
Aykome içişleri olan şık
Ulusal önleme mekanizması tihek
Meden ve siyasi haklar söz. Sosyal güvenlik hakkı
Dilekçe hakkı kendileriyle ilgili olan şık
İktisat kongresi askerDevam ettirelim aklıma gelenler bunlar
-
Oy dağlar .. sınav kolay değildi arkadaslar der ve başlıktan 4 aralığa kadar çekilirim . Geçmiş olsun arkadaşlar