9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Aslan-Reyiz bu insan haklari ile ilgili ulusal mekanizmalar konusu dahilmi
Istiklal marsini sunan hamdullah suphi tanriover -
@ceterisparibusss hocam şu gsb fahrinin cevabı neydi tam ?
-
@kuruhasan merkez teşkilatındakileri cb atar olan şık. Merkezi bakan atar doğrusu
-
Genel kültür- yetenek iyi bombaladı.
-
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.. Genel kültür-genel yetenek zorladı zaten belirleyici olacak olan kısım da yine gk-gy... Hakkımızda hayırlısı..
-
Sınav ortalama seviyedeydi.
Görüşüm standart sapmanın olmaması ve 70 barajının olmasından dolayı sınavın 70 - 75 puan aralığında kapatacağı yönünde.
Yine bir sınavda çok sişirilen yayınların sadece şişirmeden ibaret olduğunu gördük.
Sınava giren herkesin hakkında hayırlısı olsun. -
@sayidcerrah haklısın ama hocam 70-75 aralığı biraz geniş oldu
-
Türkçe, iktisat, mahalli idareler ve anayasa hukuku pek zorlamadı ama idare hukuku ile idari teşkilat yapısı zorladı baya beni. Bu arada şu ana kadar girdiğim ales kpss hakimlik vs en kolay Türkçe soruları bunlardı.
-
@kuruhasan kardeş belediye meclis kararı ile ilgili olan sorunun cevabı mülki amirin 10 gün içinde idari yargıya başvurabilir olması mıydı
-
@AkenoSan Türkçeden hatırladıklarını yazar mısın
-
@Hayaller71 evet
-
Arkadaslar gecen yil ki en dusuk gelir duzeyi olan ilin cevabi neydi
-
@kuruhasan hakkımızda hayırlısı hocam inşallah hepimizin umduğu gibi olur
-
@AkenoSan ironi mi ?
-
@kuruhasan Türkçe kısmı doğru gerisi kişiye göre değişir. Sadece Game of Thrones sorusunun bir tanesi hafif şüpheye bırakır derecede idi. Soruları hatırlamıyorum maalesef ama sadece bu soruya geri dönüp yaptığımı biliyorum. Gönlünüze göre olsun.
-
Kop illeri sorusu neydi
-
@enea Aksaray karaman Konya Niğde. Yanlış hatırlamıyorsam şıklarda Nevşehir vardı.
-
@AkenoSan yani sadece nevsehir mi cevap
-
@enea olan iller yukarıdaki 4 il. Değildir diye soruyorsa Nevşehir. Herhalde Konya Niğde vermişti Aksaray yoktu şıklarda.
-
@AkenoSan senide darladim ama kusura bakma degildiri soruyordu diye hatirliyorum