9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
2016 Bakanlar Kurulu kararı ile Nevşehir eklenmiş projeye. Soru yanlış.
-
@399mia metin kayanin kitabinda 4 u yazyirdu aksaray karamam konya nigde bilmiyorum tabi
-
Nohutcu da konya karaman aksaray nigde yaziyor. O yuzden ben nevsehir dedim
-
Belediyenin 49 yıllığına imtiyaz vermesine ilişkin soruda imtiyaz verebilir mi yoksa veremez mi diye soruyordu arkadaşlar
-
@BlackList verebilir diyordu
-
KOP İlleri. Aksaray, Karaman, Konya, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Kırıkkale ve Kırşehir illerini içine alan KOP Bölgesi, tarih öncesi çağlardan günümüze uzanan her dönemde, kültür tarihinin önemli bir merkezi olmuş ve çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapmıştır.
www.kop.gov.tr › sayfalar › kop-illeri
KOP İlleri - Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi BaşkanlığıSoru hatalıdır. Metin Kaya mevzuat notunda da böyle yazıyor
-
@BlackList şimdi mevzuata baktım 2016 da eklenmiş dahil edilmiş. Soruda kurulduğunda Hangilerini kapsar deseydi doğru cevap Nevşehir ama şuan Nevşehir’de dahil.
-
@BlackList, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Belediyenin 49 yıllığına imtiyaz vermesine ilişkin soruda imtiyaz verebilir mi yoksa veremez mi diye soruyordu arkadaşlar
Cevap katı atık toplamayı 49 yıllığına imtiyaz verebilir
-
@mia_nur hocam cevap neydi? Sanki şıklarda birden fazla verilebilir seçenek var gibiydi
-
@birgaripyolcu rahatladım doğru yapmışım
-
Sivaslı arkadaşlara pozitif ayrımcılık söz konusu
-
KOP sorusuna itiraz etmeyi düşünen var mı? Ben etmeyi düşünüyorum. Tam olarak nasıl edildiğini bilen bizi aydınlatabilir mi?
-
@Hayaller71 ben birden buyuktur diye hatirladim
-
@BlackList, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@birgaripyolcu rahatladım doğru yapmışım
Özellikle caydırıcı şık otogar vb yapılması, mevzuatta toplu taşıma yapmak olarak geçiyor diye hatırlıyorum
-
Sayıştay sorusunu yapan var mı
-
@Hayaller71 hocam uygunluk yapamaz diye düşündüm, devlet denetleme kurumu sorusunun cevabı neydi
-
@Hayaller71 düzenlilik denetimi mali denetim ve uygunluk denetimini kapsar hocam
-
@iyibiri performansı yayınladığı verilerde yprum yapıyor ya onla bağdaştırdım, kaymakamın sorusu neydi hocam görevini soruyordu
-
@ultras06 iyi bari hocam doğru
-
@ultras06 sayistay sorusunun cevabi ne peki