9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@scofieldmustafa Hocam iktisat için önereceğiniz sağlam bir kaynak var mı? Hani buna çalışırsan maksimum 2-3 yanlış çıkar diyebileceğiniz bir kaynak. Siz işin ehlisiniz belliki 12 doğru iktisatta şaka gibi :))
-
Peki şu gençlik ve spor bakanlığının sanırım, fahri unvan sorusu neydi? Ben istihdam şıkkını işaretledim. Bir de Avrupa mali yönetimle ilgili olan soruyu yapabilen var mı (tamamen sallıyorum unuttuğum için)
-
@forceful denge miktarı normal talep denklemine yazılır
-
@justicee samet özdurak calis
-
@adanali01 Hocam saolasın ama mikro makro diye ayırmış. Bide kpss kitabı var. hangisini almak doğru olur?
-
@justicee yani mikro makro ikisinide al iyi calis cikmis sorularda var zaten icinde
-
- Beş yıllık sanayi planını nasıl 1. Beş yıllık kalkınma planı okudunuz değerli dostlar? Yüksel bilgilinin Türkiye ekonomisi soruları kitabındaki sorularla şıkları bile benzerdi
-
@justicee hocam iktisat mezunuyum ben 12 soru icin normal gecen sene kpss çalışırken zeynel dinlerin sorularini çözdüm konu icin dershanenin fasikülü yeterli oldu o yüzden konu anlatim icin bir sey diyemeyeceğim
-
@adalet dediğiniz tanıma göre rakam çok yüksek çıkıyor hocam soru yanlış ozaman bende sınavda sizin dediğinizi düşünüp yaptım şıklarda çıkmadı daha sonra eğer fsrklılaştırmadam sonra ele geçirdiği diye kastediyor 50 oluyor ondan 50 yaptım
-
@scofieldmustafa Anladım hocam o bana olmaz o zaman. Sizin bina hazır üzerine çatı yapmışsınız o kaynaklarla. Biz daha temel atma evresindeyiz İktisat çok zor be hocam. Ya da bana mı öyle geliyor bilemedim. Hukukçu arkadaşlarımdan 8 doğru yapanı var az yaptım diye üzülüyor ama yok arkadaş bana uymuyor. 6-7 doğru çıksa sevinecem cidden. neyse hayırlısı olsun. Saolun tavsiyeler için arkadaşlar.
-
@Willsmithh açıkçası yanlış olduğunu düsünüyorum sorunun tüketici kelimesini hatırlamıyorum
-
Tarih sorularını hatırlayan var mı?
-
İstiklal Marşı sorusu
-
Heyet-i Nasiha
-
?
-
?
-
-
@gss15 şıklardan biri raporlamayla alakalıydı diğerini tam hatırlamıyorum ama kayıt tutma yada kayıttan düşmeyle alakalı olabilir. Şunu söyleyebilirim sadece 1 olduğunu düşünmüyorum muhtemelen ösym bu soruda 14 nolu protokolle gelen değişikleride sormuş . 3 şıkkında olma olasılığı yüksek ama net birşey söylemek zor.
-
@adalet bence cevaplar açıklansın ortalık karışacak genelde soru köklerine hata vardı bence 3 kat 4 kat olayı mesela yada bu vs inşallah hayırlısı olur bence en mantıklısı ortada olanları yanlış kabul edip beklemek ihtiyatlı davranmak daha 75 net garanti diyeni duymadım forumda bile nasıl dolacak bu 400 sınav bilgiyi değil dikkati ölçtğ resmen bildiğimiz soruları yapamadık herkesin 5 net aşşa gelir sırf soru yapısından
-
@justicee hangisi devletçilikle ilgi 1.sanayi planı
-
@ugur1144 digeri devlet başvurusu hocam
-
@a-tas Doğrusu sizin yaptığınız Ahmet bey grafikte koyunca kabak gibi çıkıyor
-
@Keynesin-Faizi Türkçe sorularını dm den atar mısın kardeş
-
Katılıyorum hocam ayrıca 67 73 arası ciddi bir yığılma olduğunu düşünüyorum. Herkes tetikte
-
@sessess devlet başvurusu diye birşey yokdu diye hatırlıyorum . Diğer şık kabul edilemezlik kararıyla ilgiliydi.