9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Aslan-Reyiz aslanlar gibi geliyor masallah
-
@Yakup-cemil yakup cemil o enverle çok dolaşma
-
@taromisaki9 sorun değil hocam aslında ilk kit olarak sanayi maadin bankasını saymalıyız ama banka görevini yapamadığı için bazı yerlerde sümerbank olarak geçmiş
-
@mordecai çok teşekkür ederim.
-
WHATSAPP BİLE GÖNDERİLERİ SİLME OLANAĞI VERİYOR. TERCİHİNİYAP FORUMUNA ACİLEN İLETİLERİ DÜZELTME VEYA SİLME SEÇENEĞİ GETİRİLMELİDİR. BU KADAR KATI BİR UYGULAMA HAKSIZLIKTIR.
-
@mordecai hocam önce türkiye sanayi kredi bankası oluyor sonra da Sümerbanka devrediliyor sanayi ve maadin bankası. Ama ilk kit demek ne kadar doğru bilmiyorum. Facebook kullanan bir arkadaş yasin çobana sorsa güzel olur aslında
-
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi için eşdeğerlik lazım mı ? Almasak sıkıntı çıkar mı
-
İlk kit 1933 sumerbank diye biliyorum bende. Bu arada arkadaslar bugun yök e esdegerlik icin dilekce verdim. 20 güne sonuc gelir dedi ordaki memur. Maliye icin esdegerlik alabilen var mi cunku hala gorus bekleniyormus biraz umutsuz konustu acikcasi ordaki adam.
-
@Aslan-Reyiz olmaz. Fedaisiyiz seni de teskilat-ı mahsusa'ya alalım
-
@whshw maliye icin 9unda teslim edilen dilekcem icin hala bir donus yok.
-
@IS-LM sizin dedigine gore bir haftada gelmis olmasi gerekiyor o zaman.
-
@whshw hocam olumsuz konuşmasından kastınız nedir. Eş değerlik verilmeyecek gibi mi yani?
-
Arkadaşlar sinav yeri yazmıyor sinav nerede yapılacak ve yabancı dil bilgisi tercihini işaretliyor muyuz? Sınavla yabancı dilin ne ilgisi var?
-
@kykm yok oyle degil de zaten ordaki memur bilemez boyle bir bilgiyi. Hani maliye icin mırın kırın etti neye dayanarak oyle bir tavra girdi bende anlayamadim.
-
@taromisaki9 sanayi ve maadin bankası ilk kit uygulamasıdır
-
@İrving-Fisher sınav Ankara’da olacak. Yabancı dil konusu da formalite diye tahmin ediyorum.
-
Sinav ucretinin odenmesi kisminda sorun yasayan var mi?
-
Arkadaşlar Türkiye Ekonomisi ile ilgili iki sorum olacak bilen var mı acaba?
- TÜFE ve ÜFE hesaplamasında hangi yıl temel alınmaktadır?
- GSYH hesaplamasında hangi yıl temel alınmaktadır?
Bilenler cevap verirse çok sevinirim.
-
@vuralkara
tufe ve ufe de 2003 yılı baz alinmakta
2007 den itibaren gsmh gosterge buyuklugunden gsyih buyuklugune geçildi su anda 4.8 küçüldugumuz yil olan 2009 yili gsyihde baz alınmaktadır -
@taromisaki9 sanayi madin bankası(1925) olması gerekiyor