9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Kop sorusu ve monopol iptal olur mu acaba ne diyorsunuz arkadaşlar
-
@Yunus1059 halk bank atmden direk ibana yatırdım. Dekontu almayı unutma hocam
-
Tek yargıç sorusuna insan hakları hocası ahmet taş yanlış dedi itiraz edileceğini söyledi ancak kutluay kararlı da yanlış olmadığını söyledi soru için
-
@Larendeli ben o soruyu çözerken su çıkarımlarda bulundum
Dedim acaba orjine iç bukeyleri de katıyorlar mi veya dikey yatay vs
Siklarda orjine dış bukey Mrs negatif eğri negatif siklari birbiriyle ortustugu için dedim heeee hazırlayan tipik farksızlık eğrisine gore cozmemizi istemisHer biri aynı toplam fayda düzeyini temsil eder sikkinda ise
Önce tek farksızlık e dusundum ,olabilirligi vardı ve f.e farklı mal birlesimlerinin yerini gösterir diye kodladigim için zaten farklı geldi
Sonra birden çok farksızlık e dusundum
Hayır dedim ,yanlış hatırlamıyorsam uzaktaki egri daha çok faydayı temsil eder diye dusundum ve onu işaretledim
Aslında soru çok kolay bir soru ,kesismedikleri için her biri farklı fayda düzeyini temsil eder
Yani bence iptallik bir şey yokNot:iktisatçı değilim yanlış varsa affola
-
@kaymakam1842 Ahmet Taş acaba iç tüzüğe bakmış mı?
-
arkadaşlar denklik başvurusu için demin içişleri bakanlığını aradım. siyaset bilimi ve kamu yönetimi için denkliğin verildiğini buna istinaden benim almama gerek olmadığını söyledi. bu durumda olan arkadaş var mı?
-
@parpp2 bunu ben de merak ediyorum
-
Monopole itiraz etmeyi düşünüyorum taahhütlü mü yolladınız arkadaşlar bugun
-
Arkadaşlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler için denklik almaya gerek var mi
-
@butlakmutlan net bir şekilde bana bunu söyledi. siz de bi arayın sorun ne olur ne olmaz
-
Arkadaşlar para yatiracsgimiz ibanda bir sorun var sanırım ben bankanın içinden yatırıcam adam bu hesap devredilmiş gibi birşey dedi bir bilgisi olan var mi
-
Anlaşılan bu sene kaynaklar değil, ösym sınıfta kaldı. Umarım önümüzde ki hakimlik ve bilimum kurum sınavlarında adam eksiltmeyi değil, layığıyla konuya hakkını vereni almaya çalışırlar. Kurum alımlarında yaşanan duzensizlik anlaşılan osym nin de sirazesini kaydırdı. Şık ösym sorularından ziyade yanlışlık ayyuka çıktı artık.
-
@Yunus1059 halk bankası yeni İban a yatırılıyor ziraati a değil ÖSYM ti arayıp yenisini öğrenin ben yenisine yatırdım
-
@Yunus1059 hocam ben tam bilmiyorum Facebook da gördüm ÖSYM yi arayıp sormuş birisi kilavuzdkai IBAN a değil ÖSYM'nin sitesinde duyurular kısmında Ocak 2019 tarihli bir duyuru varmış sanırım oradaki IBAN numarasına yatırılacakmis. Kilavuzdaki IBAN numarası güncel değilmiş.
-
@399mia iktisat sorusu için başvurdunuz mu acaba
-
@ank3435 ben posta olarak yolladım
-
yok mu listeyi güncelleyecek olan? görelim bi son durumu.
-
@Atabey_06 vallahi liste şampiyonlar ligi iyice umudum kırılıyor baktıkça
-
@ENTRY
Son üç sınavda mülakata kalmış biri olarak ilk defa yaziyorum.Üç yıldan beri düzenli olarak kaymakam adaylığı sınav surecinde tercihini yap forumu takip ediyorum. Bu yuksek netleri görünce yazma ihtiyacı hissettim çünkü özellikle kritik eşikte olan arkadaşların trollendiğini düşünüyorum.Geçen sınav dönemlerinde benim direkt olarak tanıdığım bir kaç kişi vardı bu dönemde sayının çok daha fazla arttığını düşünüyorum. Ben ankara siyasal mezunu olarak 4. Kez giriyorum çevremde çok fazla arkadaşım var bu sınavlara giren hepsi Ankara İstanbul siyasal mezunu 80 üstü net hiç duymadım ki sınava giren en az 70 80 arkadaşım vardır.Benim tahminime gelecek olursak 72 netin kesin olmakla birlikte 71 nete kadar düşeceğini düşünüyorum.4 aralıktan sonra mülakat sürecinde görüşmek üzere sağlıcakla kalın dostlar -
@nomethod acaba senin normalar hiyerarşisinden haberin var mı ?