9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@muzgor cevap ne imiş
-
@NikolayRomanov tek yargıç sorusunu da hatalı sormuşlar 1.öncül bireysel başvuruların kabul edilebilirliğine karar verir yazıyordu bu ifade yanlış kabul edilebilirlik incelemesi yapar olmalıydı çünkü tek yargıç kabul edilemezlik ve kayıttan düşürme olmak üzere iki kararın dışında karar veremez kabul edilmezlige karar vermezse dostayı komiteye gönderir bu Aihm bizzat md 27 de geçiyor soru hatalı bazen düşünüyorum bizi sınava alan adamların bizim kadar bilgisi yok yazık gerçekten yazık
-
Monopol sorusuna itiraz edebilecek var mı?
-
Geçen seneki baraj gecememe durumundan dolayı Osym bilinçli yanlış soru sormuş olabilir. Yani yine gecememe durumu olursa, yanlış soruları iptal ederek 400 kişiye tamamlamak için...
Iptal basvurusunda bulunulması gerekiyor zannimca... -
@suigeneris123 öyle bişey mi var ??
-
4 aralik ta mi sonuclar aciklancak arkadaslar?
-
@çölkaplanı iptal %5 olursa sınav iptal olur
-
@mgg hiç böle düşünmemiştim
-
@399mia yarın son gün kargo ile yetişmez kardeşim bu nedenle bir önceki cümlede de belirtildiği gibi Ankara’da olan dostlardan hayrına rica ettik.
-
@öktem_ilteriş aynen öyle ankarada olan dostlar lütfen itiraz etsinler
-
@399mia, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
bırakın şu seçim öncesi kalitesiz anket şirketleri gibi çalışmayı arkadaşlar. Kaymakam olma hedefi olan insanlarsınız. Bu kadar tartışmalı soru var belki adaletin hakkaniyetli dağıtılmasında problem var gelmiş hala liste peşinde koşuyor insanlar. Adaletsizliğe göz yumma potansiyeli olan kişilere allah nasip etmesin bu mesleği.
listenin nesinden rahatsız oldunuz anlayamadım hocam ama dediğiniz gibi olsun, kalın sağlıcakla...
-
Bu arada Yüksel Bilgili hocaya teşekkür etmek gerekiyor, piyasada o kadar reklamı yapılan hocalar yanlış sorular hakkında tek kelam etmedi.
-
Şehir dışı için posta tarihi göz önünde bulundurulur. Lütfen gönderelim arkadaşlar en azından diğer sınavlar ciddiyetle hazırlanır.
-
Bir kaç soruyla barajın altında kalmış arkadaşlara tavsiyem tartışmalı sorulara kesinlikle itiraz etmeleri sonuç alinamazsa öncelikle idareye başvuru şartı sağlanmış olup idari yargıya özellikle nevşehir ve tek yargıç sorusunu taşımaları mahkeme bu iki soruyu iptal edecektir önceki sınavlardan örnekleri çok 2 yılda sürse soru değil sonra içisleri mülakata çagırıyor ve o mülakatta şansınız şimdiki mülakttan daha çok
-
Bütün yanlış soruları yanlış yapmışım. Bende diyorum neden yanlış yaptım. Hayır yanlış sorulmuş olmasaydı neyse ya ...
-
@dlkaptan ortalamanın yüksek olma sebeplerinden en önemlisi geçen yıl 70 diye bi baraj olmayacagını düşünüp 60’larda çok yazan vardı snaırım yanlış hatırlamıyorsam. Bu yıl da gerçi 68 civarı olabilir baraj bikaç soru sıkıntılı bakıp göreceğiz.
-
Bircok kaynaktan çalıştım idarede themis ve kaimmakam . Kop sorusunu sınavda görünce yigit yılmazın kitabinda nevşehir olduğunu anımsadım. Soru bariz hatalı ama yine de yalnız nevsehir şıkkı cok sırıtıyor diye isaretledim ve net hesaplamamda dogru olarak hesaba kattım sonucu cidden merak ediyorum. Sînavın iptal olacagını kesinlikle düşünmüyorum . Hatta yanılmıyorsam ygs de soru iptal olmasına ragmen sıralama tekrar düzenlenmemişti .
-
iptal olabilecek sadece 2 soru var arkadaşlar, o da iktisattaki soru ile kop sorusu. açıkçası Türkçe'de ben de ilk başta arada kalsam da sonrasında çıkarım olmadığına karar verdim. çıkarım olması için "Türkiye'de de böyle böyle durumlar var dolayısı ile böyle gelişmeler yaşanıyor" deseydi bariz bir çıkarım olurdu. Orada ki cümlede direk bir bağlantı olmadan sonuç aktarılmış. Yoğun ilgi ise kişiden kişiye göre değişebilir. Bir etkinliğe katılımda kimine göre 1 milyon kişi az bulunabilir kimine göre yoğun kabul edilebilir. Yoğun kelimesi fen alanında net bir sayısal veri verseydi ancak o zaman nesnel olabilirdi. Kendi şahsi görüşlerim bunlar, tartışmayı alevlendirmek için değil. 2 soru iptal edilip bu sınavı da böylelikle kapatırlar diye düşünüyorum.
-
@NikolayRomanov tek yargıç ve iş aramayanlar sorusu da hatalı. Net hatalı hem de.
-
@cevatcobanli444 kardeşim hatalıysa eğer ankaradaysan itiraz et lütfen