9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Willsmithh evet, ösym nin sevdiğim yönü bu
-
Şöyle bir durum olabilir burda bulunan arkadaşlar gerçekten bu iş için emek vermişler. O yüzden burada puanların yüksek olması normal ama akıl var kaymakamlık için 800 kişi mülakata çağırılır mi bu adamlar soruları hazırlarken hesap edip bir tahmin yürütüyorlar zaten kaç kişinin mülakata kalabileceğine dair. Şonuçta bilimsel yöntemlerle bu işi analiz ediyorlar.
-
79 net de benim var arkadaşlar liste yapıyosanız. inşallah baraj düşük olur da sıralamaya gireriz hak eden kazanır umarım allah yardımcımız olsun.
-
@Yunus1059
Inşallah dediğin gibi olur lakin.
800 kişi nasıl mülakata kalacak anlamadım.
70 neti geçen herkesi mulakatami cagiracaklarini düşünüyorsun. -
@Daywalkers mevzuatta öyle yazıyor mülakata cagirilanlar içind e en az puan alanla aynı puanı alan herkes mülakata çağırılır diyor yanlış hatirlamiyorsam
-
@Yunus1059
Tamam Eyvallah
400.kişinin puanı 74 işe 411.kişinin puanı 73,9 işe
Mülakata kaç kışı çağrılır sana bir soru -
Bazı arkadaşlar var türkçeden 5 netim var diyor puanını soruyorsun 74 diyor örneğin bu bana inandırıcı gelmiyor arkadaşlar türkçeden 4 net yapıp böyle puan alanlar illaki çıkabilir ama istisna olur.
-
-
Soru iptali sınav açıklanmadan oluyor dmi arkadaşlar yani mantıken öle olması lazım yoksa Bi işe yaramıo
-
@Daywalkers 75-76 bandındayım tedirginim..
-
@öktem_ilteriş okadar yukselmez 73 74 le kapaf hadi max 75 olsun
-
Yav arkadaslar bence bazi tahmin eden arkadaslar cok ucuyor. Kolay sinava kolay deriz ki kolay olsa burda herkes minimum arti bes fazla yapardi ama sinav bariz bir sekilde zordu yani. Boyle bir sinav 75 le falan kapatmaz. İktisatta cumle yapisinda ogrenci eledi adamlar. Ki derslerin dagiliminda buyuk dengesizlikler vardi bana gore. Gk gy kismi toptan zor anayasa kolay idare yapilamiyacak soru sayisi alisilana gore hayli fazla iktisat ise yine oldukca eleyici. Bana gore tabani goruruz
-
Eskiden Ahmet Nohutçu sınav sonrası soruların doğru cevapları hakkında kaçla kapatacağı hakkında vs. cümleler kurardı bu sene çok sessiz,
Var mı görüşen ? -
@öktem_ilteriş Facebook m falan yk ama genelde görüş belirtirdi muhtemel Bi fikri tahmini vardır genelde dogru tahminlerde bulunuyor
-
Gecen yil kaymakamlik ve ysk yi nokta atisi bilen bir ustat vardi bu yilda bilgilendirirmi bizi acaba
-
@whshw aynen katılıyorum hocam. Biz geçen seneki forum sıralaması ile sınav sonuçları arasında bir oran bulduk ve yukarıda onu konuştuk. Bu sene de benzer olacağını düşünüyorum geçen seneye nazaran belki biraz yüksek kapatır lakin 74-75 ile kapatacağını düşünmüyorum. Bakalım hangi analizi yapanlar haklı çıkacak. Forumdaki puan sıralamasına katılım biraz daha artarsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz diye düşünüyorum.
-
Geçen yıl kaç kişi 70 üstü bakan var mı arkadaşlar? Buraya yazanlara göre
-
@cevatcobanli444 forum listesini diyorsanız 112 kişi 70 üstü gözüküyor hocam
-
@Daywalkers hocam bu sınav da 800 kişinin 70 Neti geçmesi imkansız.
-
İptal olacak soru ya da sorular dengeleri nasıl değiştirecek o da önemli..