9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@dlkaptan arkadaşlar 60 ları niye alıp ortalamaya dahil ediyorsunuz? Zaten baraj 70 değil mi?
-
sorulara yapılan itiraz dınav sonucuna kadar yetişir mi arkadşalar zira hakimlik sınavında yapılan itirazlar yanılmıyorsam mülkat yapıldıktan sora itirazların sonuçları açıklandı.
-
@sessessc 71 su an hocam 400,16 filan yapıyor.Masallah ortalama hiç dusmuyor hep yükseliyor.
-
benim anlamadığım listeyi yapan arkadaşlar 60 lı puanları hesaplayıp ortalamaya dahil etmesi. Onlar zaten 70 in altında olduğu için direk elenmiyor mu arkadaşlar? Ortalamayı 70 in üzerinden hesaplamıyor muyuz? anlayan varsa bana biri anlatsın bu konuyu
-
@teta bu ortalama dedigin olay gecen snav doneminde yapilms ve snav sonucu bu ortlamaya yakin gelms ozamanda 70 altini dahil etmsler olay bu hocam
-
@teta amac genel ortalamayı bulmak.Ayrica yukardaki 75+ların içinde troller olduğu aşikar hic olmazsa bu yolla bir nebze denge geliyor listeye
-
@mehmetçik @hasi-moto ben bu sınavın 70 le yada taş çatlasa 72 ile kapatacağını düşünüyorum çoğu kişinin aksine:)
-
Öncelikle okuduğunu anlamanı tavsiye ederim @siyasalllı arkadaşım. Ben kimseye kazanamazsınız demedim ‘sizden olmaz’ dedim ve devamında emekten zamandan saygıdan bahsettim yani ikisi arasında fark var ve diğer arkadaşa da söylüyorum üslubumda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Sınava ilk girişim yani kazanılabilir bir sınav. Bir kaç sene önce öğrenciyken okuyordum gene bu boş yorumları ve ben kesin kazanamam yapamam diyordum, çünkü boşsunuz ve boş yapıyorsunuz yok şöyle zor yok böyle zor yok yapılamaz yok yıllarca hazırlanmak lazım yok 2-3 kere girmek lazım yok yok yok... Anlamıyorum rakip mi eliyorsunuz ya da kimsiniz ne yapıyorsunuz ama bırakında yeni sınava hazırlanacak insanları korkutmayın gidip başka yerde oynayın.
-
@teta öyle yaparsanız sınavı kazananların ortalamasını bulursunuz, 70 ve altı dahil olmazsa doğru sonucu alamazsınız, geçen yıl da 60 ve altı netleri niye dikkate alıyorsunuz denilmişti. Orada da 60 ve altını dikkate almazsak 70,137 diye bir rakam çıkıyordu ve bu rakamı geçen en yakın olasılık 70,25 oluyordu. 60 ve altını dikkate aldığımızda ise 69,57 gibi bir ortalamada oluyor idi ve bu rakamı geçen en yakın olasılık 69,75 oluyordu ve sınav 69,75 ile kapattı. Belli verileri dışarda tutarsanız hesap tutturamazsınız. İlla merak ediyorsanız 70 ve altını dahil etmezseniz 75,81 olur bu rakamı geçen en yakın olasılık 76 olur. Tekrar olacak ama bu yanıltıcı bir veridir.
-
@dlkaptan anladım hocam burada istatistik konuşuyor o zaman anlamadığım bir alan, susayım öyleyse:)
-
@siyasal_ist bak guzel kardesim bende ilk girisimde kazandim ozaman acik ucluydu sonra 3 snav kazanamadim boyle burdan gelip ilk giriste kazandim kazanirim diye ahkam kesme belki birdaha kazanmak hic nasip olmaz burda emek veren bir dunya insan var boyle tepeden tepeden konusman hos degil
-
@teta ben cok şaşkınım açıkçası gecen sene 75+ yapan insanlar ilk 50 60 içindeydi.Bu sene bi patlama var.Halbuki gecen sene daha rahat bi sınavdı bu sinava göre.Bu cok calismayla aciklanabilecek bir durum degil çünkü ilk 1000 cok çalışıp giriyor bu sinava ve 70 80 net arası yapan insanlarin hepsi 1.olma potansiyeline sahip insanlar sadece bir kısmının şansı ve dikkati yaver gitmiş bir kısmının gitmemiş.
-
@dlkaptan hocam geçen sene listeyi de siz mi hazırladınız?
-
Şu soruyu sorayım, çevrenizdeki insanlar kaç net yaptılar onlara göre sınav nasıldı
-
70 i geçen herkes takım elbiseyi hazırlasın arkadaşlar inatla umut ışığı olacağım burada kimse moralini bozmasın
-
Burası ile dıs dünya çok farklı derecelik adamlar sınavda dökülmüş burda herkes ucuyor trol kaynıyor
-
@siyasal_ist yahu bu adam kötü bir şey dememiş ki. sınavı iptal ettirmeye çalışanlara içinden geçenleri söylemiş geçmiş. gayet de haklı. bence insanlar sırf laf söylemek için konuşuyor. (İstanbul siyasal dayanışması)
-
Geçen sene forum sosyal medya da o kadar yaygın degildi.Hem bu liste başarısından dolayi hemde forumun haber sitesinin "400 kisilik mulakat listesinin dolmadığı söyleniyor" haberi sonrası insanlar akın akın buraya üye olmaya başladı.Malesef bundan dolayıda dogru yanlış gercek yalan birbirine karışmış vaziyettedir.Gecen sene çoğu face sayfasindaki trollukler bu sene forumda gerceklesmistir.Bu trollerden ötürü saati saatine mülakatın açıklanacağını bilen insanlar bile foruma küsmüş ve bir daha girmemislerdir.Hic bir osym sinavinda 5 İla 10dan fazla kalbur ustu soru gelmemistir ve bu durum bu sinavlarin basit olduğu anlamina da gelmiyor çünkü sinav dediginiz sey psikoloji,stres,dikkat ve benzeri seyleride icine alan bir bütündür.Hepsini birden değerlendirdiğinizde kaymakamlık gibi bir sinavda sınavın insanlara zor gelmesi gayet normaldir.70 üstü kimse umudunu yitirmesin.Gecen senede 76yla kapatacaktı sözde ama sonuç ortada.Önceki tercrubelerim ve trolluklere fazlaca sahit olduğumdan dolayı 400 kisinn yine dolmayacagini ve 1.nin maks 80-85 arası bir net yapacağını düşünüyorum
-
Eskiler yıllardır burda olanlar tahmini söyleyip köşeye çekiliyor. Büyük çoğunluğunda tahmini 70. Ama görüyorum ki yeni yeni Kişiler gelmiş 80le kapatır diyenler ile dolmuş hatta okullar üzerinden kavga başlamış. Okuyup susan 70 üstü olup umutsuzluğa kapılan arkadaşlar açın geçen yıl yazılanları tahminleri trolleri görün. Umutsuzluğa kapılmayın. Açıklandığı gün herkes susuyor yada ÖSYM yanlış okumuş oluyor.
-
Yuksek kapatacak diye tahminde bulunanlar trol ilan ediliyor eger gercekten yuksek kapatrsa dusuk kapatr diyenlermi trol olacak