9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Geçen seneki ankete katılım ile bu seneki katılımın farklı olduğunu düşünüyorum. Bu sene katılım daha fazla gibi geldi. Tabii fazla katılım olunca, geçen seneki 3.30 ortalama azalacaktır. Belki 2.80 - 2.70 'e çekilebilir. Ama bu durumda dahi 70'e düşeceğine ihtimal veremiyorum. 71.50 - 72.00 seviyeleri taban olacaktır diye tahmin ediyorum. Benim gibi 70 neti olanlar, acaba bir iki soru yanlış hatırladım mı diye bekleyelim 4 Aralığa kadar.
75 üstü tahmin edenlere pek anlamıyorum. 36 soru, türkiye ekonomisi, türkçe ve iktisat alanlarından geldi. Hem bu alanlar için sabit bir mevzuat olmaması, hem çelişkili sorular olması, hem de türkçenin ortalamanın üzerinde zorlukta olması, adayların bu 36 sorudan fazla soru kaybetmesine neden olacaktır. Böyle bir ortamda sınavın 75 net üzerinde kapanmasını öngörmek ütopik olacaktır. 400 adayın 80 ve üstünde soru bilmesi çok zor olsa gerek. 80 soru sayısını geçen, 70 kişi zor çıkar. Bence 73 neti olan rahat olmalı. 72 olanlar ise, iptal olabilecek sorulara göre değişkenlik gösterebilir.
-
@Sabo35 özelden nasıl mesaj atılıyo bilmiyorum da bir şey soracaktım size
-
@cenk, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Geçen seneki ankete katılım ile bu seneki katılımın farklı olduğunu düşünüyorum. Bu sene katılım daha fazla gibi geldi. Tabii fazla katılım olunca, geçen seneki 3.30 ortalama azalacaktır. Belki 2.80 - 2.70 'e çekilebilir. Ama bu durumda dahi 70'e düşeceğine ihtimal veremiyorum. 71.50 - 72.00 seviyeleri taban olacaktır diye tahmin ediyorum. Benim gibi 70 neti olanlar, acaba bir iki soru yanlış hatırladım mı diye bekleyelim 4 Aralığa kadar.
75 üstü tahmin edenlere pek anlamıyorum. 36 soru, türkiye ekonomisi, türkçe ve iktisat alanlarından geldi. Hem bu alanlar için sabit bir mevzuat olmaması, hem çelişkili sorular olması, hem de türkçenin ortalamanın üzerinde zorlukta olması, adayların bu 36 sorudan fazla soru kaybetmesine neden olacaktır. Böyle bir ortamda sınavın 75 net üzerinde kapanmasını öngörmek ütopik olacaktır. 400 adayın 80 ve üstünde soru bilmesi çok zor olsa gerek. 80 soru sayısını geçen, 70 kişi zor çıkar. Bence 73 neti olan rahat olmalı. 72 olanlar ise, iptal olabilecek sorulara göre değişkenlik gösterebilir.
Ben 3, soruyu ne yaptığımı unuttum 68-72 arası bı puan alabilirim ama millet nasıl hiç bir cevabını unutmuyor şaşıyorum
-
@srsmn Sağ üstte mesaj imgesi var hocam ordan aratıp bulabilirsiniz
-
Dostlar, ben tamamen iyi niyetim ve tarafsızca düşüncelerimi yazdığım halde burada sınav komple iptal olsun dediğimi iddia edenler oldu. Ne yapmışsam sizler için burada düşüncelerimi veya duyumlarımı paylaşmışımdır. Kişiler, Bakan Bey’in de ifade ettiği gibi önce okuduğunu iyice idrak etmeli ondan sonra bu mesleğe talip olmalı. Seviyesiz, saygısız yorumlar nedeniyle bu Forumdan tamamen çekilmeyi dahi düşünüyorum
AÖF konusuna gelince, özelden sorulanlar dolayısıyla belirtiyorum; olumsuz tabu devam ediyor dostlar. -
@Sabo35 özelden yazdım bir bakabilir misiniz?
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Dostlar, ben tamamen iyi niyetim ve tarafsızca düşüncelerimi yazdığım halde burada sınav komple iptal olsun dediğimi iddia edenler oldu. Ne yapmışsam sizler için burada düşüncelerimi veya duyumlarımı paylaşmışımdır. Kişiler, Bakan Bey’in de ifade ettiği gibi önce okuduğunu iyice idrak etmeli ondan sonra bu mesleğe talip olmalı. Seviyesiz, saygısız yorumlar nedeniyle bu Forumdan tamamen çekilmeyi dahi düşünüyorum
AÖF konusuna gelince, özelden sorulanlar dolayısıyla belirtiyorum; olumsuz tabu devam ediyor dostlar.Amirim hatalı sorular hakkında bilgin veya fikrin varmı ne olur
-
@amirim sizce hangi sorular iptal edilir
-
@amirim siz ve değerli birkaç arkadaş bu forumda hep bir rehber oldunuz iyiniyetizden ve samimiyetinizden şüphe edenler zaten günübirlikçiler benim gözümde geçen sene de böyle sinirlendirdiler sizi, seneye de böyle olacak değişmeyecek ben ne zaman kafama bir şey takılsa bakalım amirim ne diyecek son sözü o söyler diyorum benim gibi düşünen eminim birçok arkadaş var, size düşen bu şahısları umursamamak olmalı sizi bilen zaten biliyor gerisi boş lakırdı...
-
@whshw belki yeni bir gelisme var mi diye sordunuz ama onceki mesaji kacirmis olmaniz ihtimaliyle iletiyorum kop ve monopol demisti
-
@aslan38 kacirmisim hocam orayi. İnsallah gercekten sorularda sorun varsa iptal edilir kimsenin hakki kimseye gecmez
-
@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@aslan38 kacirmisim hocam orayi. İnsallah gercekten sorularda sorun varsa iptal edilir kimsenin hakki kimseye gecmez
Ben tüm kop illerini bilmeme rağmen soruyu yapamadım yanlış işaretledim 1.25 net gitti iptal olmazsa osym vebale girer ben 70 i o soru yüzünden kaçırdım ki iptal olsa dahi tüm soruları ful yapmayan herkes zararda
-
@Ömermuhtar siz ne yaptınız geçen yıl mülakat sürecinde vardınız sanırım.
-
Arkadaşlar acaba liste tekrar mi hazırlanmalı?
Soğuma süresi geçti belki daha sağlıklı bir sonuç alabiliriz. -
@amirim aynen katılıyorum Hocama açık ve net söylüyorum AÖFLİLER kaymakamlık sınavına ve idari hakimlik sınavına girmesinler ben bu durumun mağduruyum paraları da emekleri de boşa gider yazık adaletleri batsın
-
70 ve üstü alanlar heyecanlı bekleyişin sonundaki mutluluğu yaşamaya az kaldı 4 Aralık ta 70 ve üstü herkesin yüzü gülecek inşallah
-
@esnaf61 sınavı kazansalar dahi mülakattan direk olarak eleneceklerdir Hak yiyenin Allah belasını versin ayrımcılık devlet yapar mı hiç işte yapıyorlar binlerce insanın ahını alıyorlar Allah adaletsizlik yapanları daha beter eylesin
-
@esnaf61 ben acikogretim mezunu olarak 2.kez mulakata kalacam bu sefer ilk 20 lerde bir siralamam olacak kucuk hatalar yapmasam belki 1.olacaktim nasip degilmis snavdan elenecegimide biliyorum daha once elendimde su surecte bana bunlarin hicbiri koymadi ama burdan bir arkadasimiz bana msj atti aoflu olarak giriyorsun eleneceksin neden listede yer kapliyorsun baskalarinin hakkina giriyorsun tarzi bir msj atms encokta buna uzuldum .hakendeler kazansin eger benden daha iyi liyakat sahibi olan varsa bu meslek bana nasip olmasin.
-
Mardin valisinin kızı önceki alımlarda kaymakam oldu.Aynı sene ya da sonraki sene damat bey de matematik mezunu olmasına rağmen aöf kamu mezunu olup kaymakamlığı kazanıyor.Nikah şahidi sayın süleyman soylu ve düğüne 5 eski içişleri bakanı, bürokratlar vs katılıyor.Ne yazık ki damat bey mülakattan eleniyor.Peki tüm bunlara rağmen aöf li arkadaşlar sınava girmeli midir? Evet girmelidir.Ama mia daki bu özel durumu bilerek.
-
bu yıl kaç tane aöflü mülakata kalacağının önemi var eğer sayı çok olursa teamülün esneyebilmesinin önü açılır.