9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Aslında liste gerçek isimler verilerek yapılmalı. Sınav sonuçunda kim trol kimin gerçekten arkadaşları o puanları yapmış anlardık.
-
@RB5168, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
70 ve üstü Ankara yolcusu kalmasın
Olacaksa da olmayacak bu kadar deme reis bence
-
Arkadaşlar elbette yüksek yapanlar olacaktır benim de Şükür iyi ama 90 net yapacak tonla İnsan da yok, zaten sonuçlar 4 ünde açıklanacak , neden insnanalrın umudunu kırıyırsnuz,kim hak edecekse o kazansın umarım
-
benim bir arkadaş var 95 almış, eklerseniz sevinirim. Hatta arkadaş sınavda heyecan yapmasın diye annesiyle babası da girmiş sınava. Babası da 127 almış lütfen babayı da ekleyin(baba sonuçta daha yüksek almalı) annesi de 75 almış ama sınav zaten 80 le kapatacağı için eklemeseniz de olur onu.
-
@menekşe diyosun, ama Turkce haric 65 netin varken, sonrasinda Turkceyle birlikte bi anda 80 net beklemeye basliyosun. Turkcen iyiymis ama matematigin kotuymus anlasilan, malum 14 soruluk Turkceyi fullesen de 79 oluyo malum. Neyse ki sinavda matematik yok
-
yuru hur maviligin hur bittigi son hadde kadar insan su alemde hayal ettigi muddetce yasar
hayal etmekten hic vazgecmeyin -
@RB5168 hadi inşallah hocam Yaradan nasip ederse mülakattayız o zaman
-
Değerli arkadaşlar onu bunu birakinda ...azez cerablus, tel abyad kaymakamları olmak isteyen varmı isim topluyorum
-
Arkadaşlar bu AÖF konusuyla ilgili birkaç sey de ben eklemek istiyorum. 108. dönemde mülakatı geçen bir arkadaşım aöf konusunu araştırdığını ve daha önceki dönemlerde iki adet aktif aöfli kaymakam olduğunu belirtti. Ama doğru ama yanlış vardır ya da yoktur. Yoksa da İnşallah ilk örneği ben olurum. Benim de İKY tezli yüksek lisansım var ve aöf işletme mezunuyum. Netlerimi listeye ekleyebilirsiniz. 84.00 NET
Aynı zamanda 10 yıldır da bir kamu kurumunda memur olarak çalışmaktayım. Emek veren herkesin Allah gönlüne göre versin.
-
@kaymakam-rüzgar kardeş bayrağımız nerede dalgalanıyorsa biz orada bekçi oluruz, sıkıntı yok:)
-
üni'de aldığımız disiplin cezaları mülakatı en kadar etkiler? aslında bunu sınavdan önce soracaktım ama moral bozmayayım dedim. öyle siyasi bir olay değil bu arada
-
@RB5168 osymden kesin bilgi mi aldın yoksa
-
@idare-amiri senin ilk cümlene göre Biz boşa beklemeyelim kardeş. 70 altı yazmıyor buraya senin düşüncenw göre 80 üstü de yazmaz. (ki yazanlar da yazdığına pişman oluyor zaten.)
-
@enea Tecrübe diyelim arkadaşım. Kesin soru iptalinin olacağı puanların değişeceği , netlerin yanlış hesaplanmasından kaynaklı aaa ben bu kadar hesap etmiştim nasıl böyle gelir sonuç gibi durumların yaşanacağı bir 4 Aralık olacak . Evet iddia ediyorum 70 i geçen arkadaşlar mülakat biletini alacak
-
Bu yıl dershaneye giden çoktu çevremde. Özellikle Makro Akademi uygun fiyata kurs açtığı için talep de fazlaydı. Oradaki arkadaşların netleri hakkında fikir verecek arkadaşlarımız varsa faydalı olur. Hocaları da iyiydi bildiğim kadarıyla.
-
Forum şaşırtıyor aöf liler hep 80 üstü. Yakında örgün eğitimden değil artık hep açıköğretim den alacagiz diye açıklama yapar icisleri onlar daha başarılı hep 80 üstü..
-
@lanternight *107. dönem
-
105 netim var mulakata kalirmiyim acaba diyesim var yazılanları okudukça
-
Gençler cidden kimse umudunu kırmasın veya üzülmesin asla böyle birşeyi istemem inşallah hakeden herkes kazanır İnan'ın bunu istiyorum zaten hepi topu kaç kişiyiz ki birbirimizi kıralım arkadaşa tekrar sordum ısrar ettim hatta sonunda şaka yaptığını söyledi kusura bakmayın forumuda boş yere işgal ettim silemiyorumda yazdığımı böyle bir açıklama yapayım dedim
-
Bazi arkadaslari tenzih ediyorum cok cok basarili arkadaslar var aramizda. Sizlerle yarismak buyuk keyif ama onun disindaki bazi kesim turkce sorularini 14 te 14 kabul ediyor bence hala