9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Hocam biraz artık sakinleşsek mi acaba çünkü kurulan kelimeler adam yakacak cinsten lütfen sakin lütfen
-
@1baksan
Bende aöf lü yüm sana katılıyorum kardeşim inan sataşma olmasa cevap yazmazdım
Bende bu muhabbetin içine düşmekten mutlu değilim -
@teta
Kardeşim ben onlardan değilim emin olabilirsin diğer arkadaşları bilmiyorum. Geçen sene de girmiştim mülakata 2 senedir kullanıyorum forumu sadece şifreyi hatırlayamadım yeni üyelik aldım -
@Etiketsiz vallahi bizim kız masasında bu kadar laf yetiştirme olmuyor :)) anlamıyorum etiket olmayın hocam olsun bitsin aöf ün geçerliliğini konuşacak bir başlık değil çünkü insanlar daha nitelikli tartısma bekliyor gerçek netler olası tahminler ama gerek üslup gerek savunulan düşünce foruma çok ters ve can sıkıcı olmaya başladı artık cidden. Benim de 4 Aralık'a kadar son yorumum hakeden kazansın️
-
@1baksan
Eyvallah hocam haklısınız katılıyorum böyle kısır Bi döngüden forum ahalisini muzdarip etmeye gerek yok hayırlı geceler diliyorum -
Uzun zamandır net tahmini yapılmadı heralde
Baraj tahminim 71 ve 71.5 arası -
Mehmetcik arkadaşım sen beni sürekli yanlış anlayıp duruyorsun ilk yazdığımda da atlamıştın hemen, kesinlikle kimseyi küçümsemiyorum küçümseyemem ben kimim ki zaten hepimiz nihayetinde insan değil miyiz? İnşallah dediğin gibidir ve de istediğin şeyi alırsın söylediklerin doğruysa. Ayrıca özelden yazmana gerek yok zaten yaptıysan kimseye netini inandırmaya ihtiyacın yok yaptın mı, sen biliyor musun yaptığını, tamam gerisini boşver. Neyse bakalım bugün itibariyle kendime verdiğim tatil süresi zaten doluyor artık idari hakimliğe hazırlanma zamanı. Allah çalışan inanan dostlarımızın yolunu açık etsin
-
valla kim ne derse desin 80 veya 85 netini ''aof lü '' ibaresiyle belirtme ihtiyacı duyan herkeste ben bir art niyet ararım. Abi hangimiz netimizi söylerken okuduğumuz okulu söyledik. Ne gerek var yani. Seslerini duyurma arayışlarını anlayışla karşılarım ancak yeri burası değil, burada hayal kuran yüzlerce insanın umut bağladığı bir liste üzerinden bunu yapmak da gayriahlaki, kimse kusura bakmasın. Bu da aof hakkındaki son görüşümdür, saygılar!
-
İyi geceler. Herkes puanını kendine saklasın bence artık. Çünkü bazı arkadaşların da dediği gibi çok cıvık bir hal almaya başladı. Bu AÖF konusu da çok uzadı bence. İster örgün ister AÖF Mülakata kalan görür zaten ne olduğunu. Benim bu saatten sonra naçizane ricam sınava bu sene ilk defa girmiş biri olarak sorular üzerinden bilgi paylaşımı yapsak.
Mesela taş toprak sanayisi cevaplı bir soru vardı. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Ben geç katıldığımdan denk gelemedim galiba. Ben gıda sanayisi yapmıştım o soruyu. Bununla alakalı bilgi verecek biri varsa çok sevinirim.
Sınav bitti sonuçları beklerken faydalı bir şeyler yapalım bari. -
@Etiketsiz çok güzel içini dökmüşsün umarım hırsını bir yenmissindir hislerine saygı duyarim lakin sizin o bahsettiginiz eksik eğitimli egoist dediğin kesim zaten okula hic gelmeyim derslerden bir haber olup başkasının notlarıyla dersten geçmeye çalışan zatn bu sebeple okulu uzadıkça uzayan kesim ben anadolunun bir üniversitesinde harika hocalardan çok iyi bir kamu yönetimi eğitimi aldım sizde şikayetçi olduğunu z dilde yazıyorsunuz...
-
Çok değerli forumdaslar lütfen bu sabahtan itibaren şu kısır tartışmalardan kaçınalım. Kaç gündür hep aynı şeyler. Yanı sınavın genel bi değerlendirmesini yapın mesela 70 'in üstene çıkamayanlar eksiklerini degerlendirsin nerde hata yaptığını bi sonraki sınavda ne yapması gerektiğini vs. 70 i geçenlerde öncelikle biraz sakin olup birbirini kırmadan saygı içerisinde düşüncesini paylaşsın. Bundan sonra nasıl bi süreç bizi bekliyor neler yapılması gerek veya iptal olan sorular olursa sınavın değerlendirmesi gibi aydınlatıcı şeyler konuşalım. ( kimseyle münakaşa etmek için yazmıyorum lütfen şahsi algılanmasın)
-
Kıyas
Sınav bana kalırsa geçen seneye göre daha zordu. Geçen sene mevzuatın ve sistemin güncelliğinden, kaynakların oturmamış olmasından dolayı zor geldi insanlara ama sorular bence çok daha kolaydı geçen sene. Genel Kültür ve Yetenek kısmı belirliyici olan alandı. Anayasa ve İdare Hukuku seçici sorular değillerdi. İktisat çalışmayan biri olarak kaba bilgimle 8doğru yaptım.(Çarpan sorusunu yanlış yapmama rağmen.) Türkçe gereğinden fazla çeldiriciydi. Türkiye ekonomisi ortanın bi tık üstü sayılabilecek zorluktaydı.İptal Soru
KOP ve Monopol sorusu dışında soru iptali olma ihtimali sıfıra yakın. Ancak bu kadar tartışmalı sorular olması sınavı hazırlayan kurum için büyük bir utançtır.Baraj
Barajın 70-73 arasında kapanacağını düşünmekteyim. Bunu da sınava giren kişi sayısı ile Temmuz(KPSS)’dan Kasım’a çalışma süresinin uzunluğuna istinaden söylüyorum. Sınav zordu arkadaşlar.Sonuç
Cevabını hatırlamadığım 8 sorum var. Bunların hepsini yanlış kabul ederek net hesaplaması yaptığımda 69.25 netim var. 8 sorudan 4’ünün cevabını doğru işaretledim diye hatırlıyorum. Diğer 4 soru için hiçbir fikrim yok. İptal olması muhtemel iki soruyuda düşünüp neti 1,02 ile çarptığımda 75,73 netim oluyor. Muhtemel 73-75 arasında bir netim olacak gibi duruyor.Foruma Not
Bu sınava ilk defa hazırladım. 2018 mezunuyum. Mayısta başladım hazırlanmaya, ağustos itibariyle yoğun çalıştım. Sınavda dikkat hataları neticesinde 3-4 soru daha fazla yapabilirdim nasip değilmiş. Mülakata kalır mıyım bilmiyorum ancak kalmasam dahi benim için büyük bir tecrübe oldu. Tüm herkes için hayırlısını diliyorum. Kimse enseyi karartmasın Rabbim herkesin gönlüne göre verir İnşallah. -
@dlkaptan 71,5 net
-
Arkadaşlar benim beklentim 400 kişinin dolacağını düşünüyorum. Kop sorusu %99 iptal monopol sorusunu o kadar kesin görmüyorum. İki sorudan başka iptal edilecek soru olduğunu düşünmüyorum. Baraj olarak beklentim ise 70-71 arası bir net olacağı kanaatindeyim. Kendim ise çok basit hatalar yapmakla birlikte 69.5-71 arası net bekliyorum. İnsallah emek veren vatana millete hayırlı insanlar bu kutsal mesleği kazanır ve hakkıyla ifa eder.
-
Diyelim kopla monopol sorusu iptal oldu 80d-18y yapmıştım bu 2 sorumda yanlıştı 16 yanlışım olmuş olacak ve 1,020 ile mi çarpacağım?
-
@revenge evet
-
Bence kop ve monopol sorusu iptal. Ne olur ne olmaz diye netleri 1.02 ile de carpalim beklenti acisindan
-
@whshw değerli dostum kop hem fikrim lakin monopol iptal olmayacak turkiyr ekonomisinden iş aramayanlar iptal olacak
Başarılar dilerim iyi pazarlar -
@kaymakam-rüzgar kardesim monopol sorusu yuzde yuz hatali. Neye dayanarak dogru diyorsunuz o soruya
-
Tabi ÖSYM efsana bir kurumdur iptal etmeyecek diyerek hesaplarınızı yapınız.