9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Geçen sene son sıralarda ortalama 0.25 puana 30-35 kişi sıkışmıştı 400. Aday ve aynı puanda olanlar 69.50 yapmıştı böyle düşününce 500 e yakın kişi geçse bu sene 70 bandına cıkar 600 e yakın kişi geçse 71 civarına cıkar diye düşünüyorum
-
@nairu buyurun ne konuşulacagindan özgürce değilde sizden icazet alalım... sizin caniniz ne istiyor? Ne konuşalım mesela? Isterseniz tercihini yap anayasası yapın hatta değişmesinin teklifi bile imkansiz maddeler koyun hocam. @skrbrdr . bu başlık tam olarak aöf lilerin sesini duyurması gereken bir başlık. Kaymakamlık konusu dışında değil adamlar mulakata kalacaklar bazilari haklı olarak bu başlıkta seslerini duyuracaklar. Anlıyorum tahammülünüz yok aöf lilere. bazı aöf li arkadaşlar ne konuştuklarını bilmeden konuşabiliyorlar bu durum örgün okuyanlar için de geçerli tabi. Ama bence empati yaparak yaklaşmalısınız. Benim tepkim buna.
-
@Godot aynen simdi biri gelir biz tecrubeliler saskinlik izliyoruz diye cool bir yazi yazar begeniler toplar . Forum neden var tartsmak bilgi alisverisinde bulunmak icin az yazinca yazilanlari elestirince kaymakam olmuyorsun komiyon izlemiyor yazilanlari rahat olun .
-
Ben başlıkta aktif birisi değilim. Sadece okuyorum, gözlemiyorum. Gördüğüm tablo şu, aöf li arkadaşlar kendilerini eleyen örgün mezunu arkadaşlarmış gibi sürekli ortalığa laf atıyor, birilerini tartışmanın ortasına çekmeye çalışıyor. Herkese laf yetiştirip herkesle kavga ediyorlar bu çok birikimli oldukları savındaki arkadaşlar. Bunun en net adı forumun huzurunu kaçırmaktır. Ayrıca başlığa bu şekilde bombayı koyan hesaplar en fazla 1 saatlik üyeler. Muhtemelen daha önce atılanlar foruma da hınç besliyor ve burayı sabote etmek için elinden geleni yapıyor. Buna yönetimin izin vermemesi gerektiğini düşünüyorum. İş hak savunmasından çıkıp insanların forumdan soğuması noktasına evrildi artık.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim, bu kadar örgün İİBF SBF mezunu hem de iyi okullardan da mezun bir çok işsiz arkadaşımız varken aöf mezunlarının değil kaymakam kariyer mesleklere dahi alınmaması gerekli. İddia ettikleri kadar süper-sonik iseler zaten özel sektör onları havada kapacaktır -
@albertcamus gercekten sorun bu madem oyle sinav giris sartlarina aof alinmaz yazsinlar ben aoflu degilim ama sen adami snava aliyorsan mulakatta esit sansi vereceksin yok aoflu istemiyorsan giris sartlarina yaz orgun diye herkes kurtulsun bu tartsmalardan
-
@albertcamus ama su konuda katilmiyorum size madem iyi egitim alan okuldan mezunsun iddalisin bu konuda aofluler senn icin sorun olmamali snavda onlara geciliyorsan ben iyi okuldan mezunum olayi bos kumeye doner.
-
@murad00 Bu dediğiniz savın karşı savı da özelde iş bulabilecek kadar donanımlı olduğunu iddia eden ama hiçbir dayanağı da olmayan AÇIK öğretim mezunlarının buralara gelip boşa kalabalık etmesi hocam Kesinlikle şuna katılıyorum, kariyer meslek alımlarında ÖRGÜN mezunu olmak gerektiği ilana net bir şekilde yazılmalı. En kısa zamanda da AÖF'ler kapatılmalı. İyi forumlar ve beklemeler herkese
-
@albertcamus ozelde is bulacak kapasitede olan ibbf mezunlarının yapabilecegi ismi var hocam bu ulkede gecen telefonumu tamire verdim dukkan sahibi odtu iktisat mezunu bir kardesimizdi.girdigimiz kaymakamlik snavi okul egitimi ile alakali degil sinava giren adaylarin yuzde 90 kpss kurslarina gitti kaymakamlik kursuna gitti okul egitimi olan 1 senede halleti ise aoflu 2 senede halletmstir
-
@murad00 hocam takılmayınız.
askerde de uzun dönem kısa dönem muhabbeti gibi böyle muhabbetler sonsuza kadar sürecektir.
hatta bigün uzaya çıkılsa o marsa kadar gitti geldi ben venüse gittim benimki daha uzun(mesafe) diyenler çıkacaktır. bence de kapatılmalı hocam aof.
çünkü herkes sağlıklı vücudunun bütün uzuvları tam. çalışmak zorunda değil anası babası hayatta. çok gereksiz bir uygulama kim akıl ettiyse tü onlara. -
@efckr haklsınız hocam bu sonu olmayan tartısma ile kalp kırmaya gerek yok.gercekten hakedenlerin kazanması temennisi ile olaya noktayı koyalım.
-
@albertcamus yok hocam bu yetmez sen ve senin kafanda olan ınsanlari Bence aöf lerin yaşama hakkı yok, kaymakamlık hayali kurmaya hakkı yok aöf liler uzun dönem askerlik yapsınlar hatta idam edilsinler....
-
@böğürtlen
Kardeşim aöflüsün sesini duyurma demiyoruz sana işiniz gücünüz ortalık karıştırmak burda sabahlara kadar bağırsanda ancak burayı gerersin.Ben ilk defa görüyorum bu kadar çok aöflünün 75-80 yaptığını benim anladığım sırf ses duyuralım diye geldiniz buradaki oluşturulan listeyi doldurdunuz75-80 netlerle bunlar boş işler burayı karıştırmak germek yerine daha başka platformlarla hakkınızı arayın gerçekten sen 80 net haptıysan kasma bu kadar olursun zaten -
@skrbrdr listede 75 uzeri yapan kac aoflu var hocam sayi bellimi merak ettim
-
Weber'i sadece duymuşlardır. platon aristo nun liseden ismi kalmıştır merak edip okumamışlardır. siyasetname'nin sadece yazarını bilirler .Şerif mardin ,Adorno , Foucault , Habermas desen hak getire zaten ama arkadaşlar ülkedeki en önemli politik makamlardan birine temel sosyoloji ,siyaset felsefesi kuramlarını dahi almadan gelmek istiyorlar ve sanırım bunları öğrenmedikleri için de buranın hak arama yeri olmadığını anlayamıyorlar.
Not: herkes size olamayacağınızı söyledi ben ise nedenini söyledim. Muhattap alınıp cevap verilmeyecektir. Çok yazmak isteyen mesaj kutum açık geç de olsa yanıt veririm.t -
@siyasalllı, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Weber'i sadece duymuşlardır. platon aristo nun liseden ismi kalmıştır merak edip okumamışlardır. siyasetname'nin sadece yazarını bilirler .Şerif mardin ,Adorno , Foucault , Habermas desen hak getire zaten ama arkadaşlar ülkedeki en önemli politik makamlardan birine temel sosyoloji ,siyaset felsefesi kuramlarını dahi almadan gelmek istiyorlar ve sanırım bunları öğrenmedikleri için de buranın hak arama yeri olmadığını anlayamıyorlar.
Not: herkes size olamayacağınızı söyledi ben ise nedenini söyledim. Muhattap alınıp cevap verilmeyecektir. Çok yazmak isteyen mesaj kutum açık geç de olsa yanıt veririm.tÖrgün merkez AÖF çevre de bir gün yer değişirmi acaba? ilk AÖF lu kaymakam dan sonra Aof'lü başvuran sayısı da kaymakam sayisida çok artacak ve örgün siyasallar önemini yitirecek bence
-
@siyasalllı okudugunuz okulun hakkini vermsiniz tebrik ederim bu bilgi birikim ile acilen sizi kaymakam atamak gerekiyor harcaniyorsunuz.temel sorun su snav giris sartlarina oaflu alinmaz yazmayi bilmiyormu bu ulkenin en onemli politik makamindakileri yoneten yoneticiler sen snava aofluleri alirsan mulakatta esit sartlarda davranacaksn yanls olan bu adamlarda bu yanlisin duzeltilmesi icin hakli bir isyan icindeler yani burdan surekli aof yazanlari neden linc ediyorz biz salsak adamlar zaten uzatmayacak.cok iyi egitim aldigini idda edenler snavdada bir zahmet aoflu bir adama gecilmesin
-
@siyasalllı kimse kimsenin ölçütü değildir.
örgün de eğitim veren üniversitelerin seviyesini çok iyiymiş gibi göstermek de ayrı bir cahilliktir. örgün okurken demin saydığın düşünürlerin sadece ismini biliyorsundur felsefelerini bilmediğini ikimiz de biliyoruz. aöf mezunu değilim ama. fırsat eşitliği olması gerektiği kanisindayim. bu arkadaşlar en azından psikoloji ve mühendislik okuyanlardan daha çok hakediyor bu mesleği. aöfluden kaymakam olamaz mücadelesini vereceğine alakasız bölümden kaymakam olunmayacaginin açıklamasını yap. ortalıkta don kişot gibi gezmenin manası yok -
Iki tur adamdan uzak durun cahilligin verdigi ozguven ve bilginin verdigi kibir ile yasayanlardan.
-
"Mucize Kaymakam"
-
@murad00 aynen öyle @siyasalllı bu arkadaş bilgili falan değil sadece şekilci başka bişey değil. senin aldığın üniversite puanın alasını biz de aldık ama bununla övünme ihtiyacı dahi duymam. mütevazi olmak en büyük erdemdir.