9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mia_nur sizin dediginizde dogru hocam ben olan durumu yazdım siz de iktisadi karşılığını yazdınız.
-
@Kaimmakam23 Maalesef henüz kesin bir şey yok.. Beklemede
-
@butimar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar son dönemde basılan kaynaklar ÖSYM soru tarzının yanından bile geçmiyor.sınava girdiğinizde soru tecrübesi açısından hiçbir işe yaramayacağını düşünüyorum.yiğit yılmazdan cesaret alan herkes kitap yazmis.isim vermeyeceğim;mahalli idarelerde kanunların cümlelerini alıp soruya çevirmek kitap yazmak değildir.o tür kaynaklara güvenirseniz sınavda size hayal kırıklıgı yaşatacaktır.mevzuat calısın.konu calısın.zira o sorular sadece konuyu tekrar etmenize fayda eder fazlasını vermez.mevzuat mevzuat mevzuat.
Yahu yazar yarıştırmaktan bi bıkmadınız... Yok o yazar şöyle yok bu yazar bunu dedi, bi bırakın arkadaş ya, y.yilmaz kanunları kopyala yapıştır yaparak mevzuat kitabı çıkararak mi cesaret verdi , sanarsın 10 yıldan beri kitapları piyasada , bırakın Allah aşkına bi kitabı veya yazarı övmek için başka bir kitabı yazarı yermeyi...
Not: amacım y.yilmaz in mevzuat kitabına bir şey demek değil, hatta tekrardan söyleyebilirim ki bu sektördeki tekel i kırdıkları için y.yilmaz a da c.çelik e de teşekkürler.
Amacım bir yazarı övmek için başka bir yazarı yermek gibi gereksiz hareket edenlere cevap vermek -
@can-mavi dostum benim yazar övme ya da yerme niyetim yok.gercek dısuncemi söyluyorum.yigit Yılmaz kopyala yapıştır yapmıs ve piyasanın bunada ihtiyaci vardi ve o bu ihtiyacını gidermisti zaten gecen sene.onun öyle yapmasını cesaret bilen yazmıs diyorum.osymnin sorulari böyle mi?biliyorsunki alakası yok.piyasadaki tekeli kirdilar evet,hoca dediklerimizin para tuzagini baltaladilar kısmen.ama bu kitapları elestirmeyecgimz anlamina gelmez.
Buarada sen sinavi kazanirsan kitaplarini bana verecektin sözün vardı:))))busene kazanirsan bu ikisini de istememtüm kitaplardan tiksirdirdiler hicbirini istemem -
yiğit yılmaz ve diğer emekçi arkadaşlara destek +1. Çünkü bazı sorular tam da kopyala yapıştır oluyor mevzuattan ÖSYM nin. son dört sınav ile tecrübeyi sabitledik
-
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI İLE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA VERİLEN
GÖREVLER AYRIMI -
@Aslan-Reyiz Bunu görmesem bununla ilgili çoğu soruya İçişleri Bakanlığı derdim. Sağ ol var ol hocam.
-
@idarihakimmm fazlasıyla yeterli
-
Mevzuattan tabiki kopyala yapıştır soru hazırlanacak çünkü 54 sorunun çoğunluğu o şekilde geliyor.anayasa ve mahalli idarelerden başka türlü soru sorma şansı yok ÖSYM’nin.Kitapları bu konuda eleştiremeyiz bence.
Kaimi makam bence çok çok başarılı faydalı buldum sadece bazı sorular kendini tekrarlamış cumhurbaşkanlığına bağlı Kurumları çalıştırırken tekrAra düşmüş.Kararneme 4 sorularıda sayı olarak az geldi bana.ilgili bağlı ilişkili kuruluşlarca hizmet birimlerine vs daha çok yer verebilirdiBurdan Yiğit Yılmaz’a teşekkür ediyorum kendisi umarım bu yorumumu okur.
-
@Aslan-Reyiz @hayırlısı035 cok teşekkür ederim cevabınız İçin
-
@Aslan-Reyiz valla helal olsun çok faydalı paylaşımlar fakat bu son paylaşımı indiremedim yandexe kayıt istiyo bi çözümü var mı (kayıt olmak dışında)
-
@Vincent-Gournay aynı sorun bende de var
-
Bence çok çok çok detay ama ÖSYM bu belli olmaz.
2018'de çıkan 7068 sayılı kanuna göre emniyet, jandarma, sahil güvenlik personellerine verilebilen cezalar:
KAYMAKAM - Uyarma, kınama, 10 güne kadar
aylıktan kesmeVALİ - Uyarma, kınama, 15 güne kadar aylıktan kesme
-
Türkiye ekonomisine Hüseyin Şahin’den çalışan var mı acaba ?
Ya da kitap hakkında fikri olan ? -
@Vincent-Gournay @adalet şuradan bi deneyin onun bir çaresine bakıcam
https://s4.dosya.tc/server7/uc7nhd/MAHALLI_IDARELER_KANUNU.docx.html
-
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler hocam.
-
@Aslan-Reyiz hocam sen geçen sene girememiştin de mi sinava ? şu an kesin arogd a top oynamak için çıldırıp zincilerinini kırmaya çalışan zenci gibisindir kasımı iple çekiyosundur :d
-
@hoffafd pek öyle sayılmaz hocam ya sgk mülakatı stresi var iş uzadı bir de daha bu hafta başladım mia ya bakalım yetiştiririz inş
-
@Aslan-Reyiz EyvAllah dostum çok sağol oldu bu sefer