9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mia_nur, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Türkiye ekonomisine Hüseyin Şahin’den çalışan var mı acaba ?
Ya da kitap hakkında fikri olan ?asıl çalışılması gereken kitap.
tek başına her sınavda sorulan 1 adet cins soru dışında hepsini rahatça yaptırır.
ama 600 sayfalık (hem de küçük punto yazı) kitabı bitirecek zaman nerede.
(bence) -
@k-k Yasin Çoban çalışıp aynı şekilde 1 cins soru kaçırdım 2018 sınavında diğerleri doğruydu çok şükür.
O kitaba çalışmak bizim sınav için biraz nasıl desem fazla olabilir.şu zaman darlığında iktisat ve insan hakları idare çalışmak daha verimli olacaktır -
Arkadaşlar Ritüel Türkiye ekonomisi sorularına bakabildiniz mi? sorular doğru mu sizce bazı sorular çok güzel ama cevaplarının kesinliği düşündürdü beni ?
-
Kas soru bankasi agustos 2018 baskisi gercekten ihtiyaci olan birisine ankaraici elden teslim edebilirim
-
@Aslan-Reyiz limit dolduğu için açamadım
-
@dzndr şu kanunun madde numarasınıda verirmisiniz acaba? Çunku şuan iki kanunu catıştırdınız
-
@znurr108 teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
İyi geceler arkadaşlar sizlere bir hususta danışmak istiyorum . Kısa bir süre önce idari hakimlikten elendim , şimdi kaymakamlığa hazırlanmaya başladım ancak özellikle ikisini de deneyimlenmiş tecrübeli arkadaşlardan iki sınavın zorluk derecesi bakımından ve çalışma stili hakkında fikir almak istiyorum? Mesela kaymakamlık için kanun okumak mı yoksa konu soru şeklinde mi ilerlemek daha iyi olacaktır ?
-
Arkadaşlar merhaba A kadro yayınlarının kaymakamlık 2019 konu anlatımı kitabı yeter li midir herhangi bir yorum bulamadim
https:/ /www.isemkitap.com/urun/sinavlara-hazirlik/a-kadro-2019-kaymakamlik-konu-anlatim-kitabi-a-kadro-yayinlari -
@TheEqualizer, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar merhaba A kadro yayınlarının kaymakamlık 2019 konu anlatımı kitabı yeter li midir herhangi bir yorum bulamadim
https:/ /www.isemkitap.com/urun/sinavlara-hazirlik/a-kadro-2019-kaymakamlik-konu-anlatim-kitabi-a-kadro-yayinlariasla yeterli değildir.
-
@sena_25, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
İyi geceler arkadaşlar sizlere bir hususta danışmak istiyorum . Kısa bir süre önce idari hakimlikten elendim , şimdi kaymakamlığa hazırlanmaya başladım ancak özellikle ikisini de deneyimlenmiş tecrübeli arkadaşlardan iki sınavın zorluk derecesi bakımından ve çalışma stili hakkında fikir almak istiyorum? Mesela kaymakamlık için kanun okumak mı yoksa konu soru şeklinde mi ilerlemek daha iyi olacaktır ?
İdari Hakimlik daha kolay bence. Mesela 3 katı çağrılması bile ciddi bir etken .Sorduğunuz sorunun cevabı sizde. Siz hangi şekilde daha iyi anlıyorsanız veya verim alıyorsanız o şekilde çalışın.
-
Arkadaşlar benden kitaplarını öne çıkarmamı rica eden hocalar var. Bırakında kitaplarınız ikinci yıl satsın. Kitabınıza çalışan öğrenciler yazsın yorum ve düşüncelerini. sonraki yıllarda girecek adaylar kendileri karar versin biz tüccar reklamcısı değiliz!
-
@marjinalmaliyt57 Her kanuna göre farklılık olabilir ki. Mesela seçim milletvekili seçim kanununa göre 90 günde, CB seçim kanununa göre 60 günde. İlgili kanun: (https:// www.mevzuat. gov. tr/MevzuatMetin/1.5.7068.pdf)
-
2 Dk sonra başvurular başlıyor. Hayırlı olsun inşallah.
-
Başvurular başladı ️ Herkese hayırlı olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş 🤲
-
Arkadaşlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum , siyaset bilimi mi yoksa ulus ilişkilerimi seçmeliyim ? Kafam karıştı bu nasıl bi sistem yahu
-
Birde askerliğimi bedelli yapıcam 2 ay sonra , ertelenmiş mi seçmeliyim ?
-
@gencbiraday ben de siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. Orada eş değerlik belgesini mülakatta sunacağım seçeneği var. Onu işaretledim
-
maliye mezunları hangisini seçicek şimdi? Maliye ve finans mı eşdeğerlikli seçenek mi?
-
çekodan haber yok 2 aydır bir cevap yollayacaklar sınava başvursak durumu bilmiyoruz arıyoruz yardımcı da olmuyorlar derse de motive olamıyoruz çeko mezunu nasıl yol izleyecek hemen başvuran var mı çekodan