9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Tardukağan Haklısınız elbette kişide biter çoğu şey . Kaymakamlık çok daha detaylı galiba
-
@sim acaba o mu ?
-
Sınav başvuruları başladı hayırlara vesile olsun dostlar..Şu sınav paraları da %50 indirimli olsa keşke.Sınav masrafı çok fazla Ankara da oturmuyorsanız.
-
@gencbiraday Bende sbky mezunuyum az önce kaymakam adaylığı birimini aradım ve yüzde seksenine sahip yazan butonu işaretlememiz gerektiğini söyledi. Askerlik durumu için yapmadığını beyan edebilirsin. Mülakata hak kazanırsan belgelerin arasında ibraz edersin bakanlığa.
-
@alpsah teşekkürler kardeşim
-
Başvuru hediyesi
-
-
@modifix Hocam bölümünüz maliye olduğu için, eşdeğerlilik yazan kısmı seçeceksiniz tabiki..
-
@FreeBoY Bence ders çalışın Hocam elbette zor oluyor ama eşdeğerlik faslını o zaman düşünün
-
@TheEqualizer hocam hiç bulaşma derim kitapta hatalar çok fazla var.
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler. bu bilgiler hangi kaynaktan.
-
İlk kez başvuru yapacakmışım gibi. Bayanlar askerlik kısmında ilgisi yok seçeneği seçmek zorunda mı?? Yoksa boş mu geçilmeli?
Kafam bulandı:(( -
Calistigi kurum kismini calismayanlar bos mu gececek arkadaslar
-
@Mahoni3406 baya kişi önermiş ama ya o yüzden almıstım bende girdi mi yani bana şimdi
-
1982 Anayasasına göre, TBMM tarafından, herhangi bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile aynı konuda bir kanun çıkarılırsa uygulama nasıl olur?
a) Kanunun meclise geri iade edilmesi gerekir
b) Cumhurbaşkanlığı kararnamesi hükümsüz hale gelir
c) Her ikisi de uygulanır
d) Farklı hükümler içermesi halinde kanun uygulanır
e) Farklı hükümler içermesi halinde cb kararnamesi uygulanırsoru bankalarına para yağdırmak yerine kendi sorularımızı oluşturup paylaşalım arkadaşlar. bu konuda örnek olan arslanreyiz'e teşekkürler.
-
@economist34 ilgisi yok.
-
@ömerhayyam evet bos geçecek
-
@Nostromo teşekkür ederim
-
2017 Anayasa Değişikliği ile hangisi mülga edilmiştir.
a) Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği
b) MGK Genel Sekreterliği
c) Devlet Denetleme Kurulu
d) Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı
e) Devlet Personel Başkanlığı -
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığının birimleri;
- Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü
- Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü
- Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü
- Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü
- Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü(10 Ocak 2019 Düzenlemesyle eklendi)
Kültür ve Turizm Bakanlığıyla İLGİLİ,
Tüzel kişiliği haiz,
Kendi Kanununda belirtilen hususlar dışında özel hukuk hükümlerine tabi,Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kurulmuştur.
(7183 Sayılı Kanun,
Kabul Tarihi:11/7/2019)(15 Temmuz 2019 Resmî Gazete)