9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Merhabalar. Aralık ayında bedelli askerlik durumum söz konusu. Başvuruda askerlik durumunu ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese kolay gelsin.
-
Bu Ateş insan hakları kitabında gereksiz tablolaştırma yapıldığını bir tek ben mi düşünüyorum ? Eski kitap daha cazipti sanki
-
@kaymakam ben de aynı düşünceye sahibim
-
@FreeBoY kardeşim ayrıca ben dilekçemi hazırladım yarın göndericem geç mi kaldım? Ayrıca zaten bir kişiye verilen bir yanıt zaten diğerleri için emsal olmaz mı?
-
@FreeBoY, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Kaimmakam23 aynı konuyu düşünmekten valla derse motive olamıyorum son güne kadar bekleyeceğim aradım yök ü herhangi bir süre belirtemiyoruz diyor 2 sene de olsa sürer mi diyorum bilemiyorum diyor yani cevap gelsin diye şubeyi aradım durumu belirteyim bakanlık belki yazar sorar hızlandırır diye şubede de telefonu açan yok..
Max 12 ay sürüyor
-
@Kaimmakam23, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@FreeBoY kardeşim ayrıca ben dilekçemi hazırladım yarın göndericem geç mi kaldım? Ayrıca zaten bir kişiye verilen bir yanıt zaten diğerleri için emsal olmaz mı?
Herkes almalı eşdeğerlik belgesini
-
@brunomars123 o halde mülakata kadar kimseye cevap gelmez
-
@brunomars123 ben öyle uzun bir süreç alacağını sanmıyorum. Yönetmelik 29 haziranda yayımlandı.hali hazırda 2.5 ay oldu. Sınav 9 kasımda açıklanması sanırım aralıkta olacak. En geç aralıkta her şey netleşir. Bu kadar insanı mağdur edeceklerini sanmıyorum.
-
@brunomars123 ben öyle uzun bir süreç alacağını sanmıyorum. Yönetmelik 29 haziranda yayımlandı.hali hazırda 2.5 ay oldu. Sınav 9 kasımda açıklanması sanırım aralıkta olacak. En geç aralıkta her şey netleşir. Bu kadar insanı mağdur edeceklerini sanmıyorum.
Yök eğitim öğretim daire başkanlığı sitesine girip bakabilirsin. Eşdeğerlik belgesi için daha önce alınmış emsal karar yoksa 1-12 ay arası cevap gelir, varsa en geç 1 aya eşdeğerlik belgesi verilir diye yazıyor.
-
Bizi bir çırpıda mağdur ettiler şimdi paşa paşa ankara 6.idare mahkemesi yök'ten savunma istedi, bizi mağdur eden sizi de edebilir.
-
@brunomars123 o halde herkes mağdur oluyor bu durumda. Ben çok mu geç kalmış oluyorum? Sınava boşuna mı girmiş olurum?
-
@brunomars123 ekonometri bölümüne esdeğerlik verilmemesi tuhaf oldu evet. Bu yönetmeliği kim neden hangi düşünceyle hazırladı anlamak zor
-
@brunomars123 o halde herkes mağdur oluyor bu durumda. Ben çok mu geç kalmış oluyorum? Sınava boşuna mı girmiş olurum?
Adamlar kim mağdur edilmiş edilmemiş bakmıyorlar. Umarım çeko için olumlu sonuçlanır
-
@brunomars123 peki geç kalmış sayılır miyim dilekçe anlamında yani şu an çok düştüm sınava boşuna mı girmiş olurum?
-
@Aslan-Reyiz hocam hakimlik içinde iş görür mü?
-
@brunomars123 peki geç kalmış sayılır miyim dilekçe anlamında yani şu an çok düştüm sınava boşuna mı girmiş olurum?
Gönderin siz karar çıkınca zaten size de gönderirler
-
Arkadaslar başvurudaki yabancı dil kısmını ne işaretliyoruz
-
@brunomars123 teşekkür ederim bu beni biraz olsun rahatlattı
-
Herkese iyi akşamlar. İki sorum olacak. Bilenler cevap verirse sevinirim. Benim bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi. Başvuru yaparken bölüm kısmına 11.sırası işaretledim. Yani bölümüm %80 kapsıyor olan kısmı. Bu sorun yaratır mı? Benim herhangi bir belge almam gerekiyor mu mülakat için. Çünkü araştırdığım kadarıyla bölüm adı beraber yazılırsa sıkıntı olmuyor denmiş. İkinci sorum ise yabancı dil kısmına ingilizceyi işaretledim. Hem bildiğim için hem de yds puanım olduğu için. Oradaki dil seçeneği ne anlama geliyordu. Sorun olur mu?
Bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar.
-
@ankara0621, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Herkese iyi akşamlar. İki sorum olacak. Bilenler cevap verirse sevinirim. Benim bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi. Başvuru yaparken bölüm kısmına 11.sırası işaretledim. Yani bölümüm %80 kapsıyor olan kısmı. Bu sorun yaratır mı? Benim herhangi bir belge almam gerekiyor mu mülakat için. Çünkü araştırdığım kadarıyla bölüm adı beraber yazılırsa sıkıntı olmuyor denmiş. İkinci sorum ise yabancı dil kısmına ingilizceyi işaretledim. Hem bildiğim için hem de yds puanım olduğu için. Oradaki dil seçeneği ne anlama geliyordu. Sorun olur mu?
Bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar.
11i işaretlediysen belge alacaksınız zaten o bölüme belge veriliyor 1 aya gelir