9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@brunomars123 ne belgesi hocam bende siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum ben personeli daireyi aradım bana mülakat aşamasında belgemi sunacağım kısmını işaretlemem söylendi sadece , şuan başka bişey Yapmam gerekiyor mu
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@brunomars123 ne belgesi hocam bende siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum ben personeli daireyi aradım bana mülakat aşamasında belgemi sunacağım kısmını işaretlemem söylendi sadece , şuan başka bişey Yapmam gerekiyor mu
Yöke dilekçe yazıp eşdeğerlik belgesi alacaksınız
-
Arkadaşlar burada yeniyim. Kamu da 5 yıl şartı kalktı mı?
-
@ankara0621 hocam ben de siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum, kamu yonetimini sectim ben de.
-
Arkadaşlar yök e dilekçe yazan var mı nasıl yapıcaz hiç bir bilgim yok bu konuda , birde siyaset bilimi uluslararası ilişkilere eşdeğerlilik verildi dimi ? @paretowilfredo
-
@isimsek Evet kalktı hoş geldin bu arada
-
@gencbiraday Dostum ilk iletide yer alan yazıda detaylıca bilgi verdim
-
@1kamucu, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaslar başvurudaki yabancı dil kısmını ne işaretliyoruz
Ben de merak ediyorum neden dil seçtiriyor acaba
-
İl özel idaresinde valinin hazırladığı faaliyet raporunun bir örneği içişleri bakanlığına mı cevre şehircilik bakanlığına mı gönderiyor?
-
@adalet 5302/39>>Faaliyet raporu mart ayı toplantısında vali veya genel sekreter tarafından meclise sunulur. Raporun bir örneği İçişleri Bakanlığına gönderilir ve kamuoyuna da açıklanır.
-
Sanayi ve maadin bankası ilk kit mi arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar cumhurbaşkaninin seçimleri yenilemesi halinde seçim kararını izleyen günden itibaren 60 gün mü yoksa 90 gün mü oluyor süreç? Kemal Gozler 60 demiş. Şu seçimler ile ilgili tablo, not vs varsa çok sevineceğim. Kafam karıştı oldukça.
-
@taotao 60
-
Rituel soru bankasinin en son basimi temmuz 2019 degil mi?
Kaimmakamin da baski sayisi 2? -
Arkadasla merhaba Türkiye Ekonomisinden nasıl tarzda soru bekliyorsunuz geçen sınav gibi mi olur ve 11.kalkınma planından cok soru gelir mi
-
dil kısmını doldurmak zorunlu mu arkadaşlar? önceki yazılanlara baktım ama bi cevap göremedim bi de çalışılan kurum eğer hiç bi yerde çalışılmıyosa boş bırakılıyor sanırım. çalışmıyor diye bi seçenek göremedim çünkü ben.
-
@taromisaki9 sümerbank değil miydi hocam kafanızı karıştırmak istemem ama
-
@guycuu ben geçen sene dil kısmını ve çalışmadığım için o bölümü de boş bırakmıştım bir sorun çıkmadı hocam
-
@mordecai yasin çoban böyle yazmış ama benim de aklıma yatmadı bir yanlışlık mı var bilmiyorum ️ kitap sonundaki özgün sorularında yazıyor
-
@taromisaki9 o emojiler yanlış olmuş kusura bakmayın. Telefondan girince tabi