9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@iibf bilirim o duyguyu hakkımızda hayırlı olsun hocam
-
@mehmetçik
Güzel kardeşim Aöf tamam ama iyi çalışmadan girdim basit hatalar yaptım min 72 maksimum 75 netim var 80 lere ulaşamadımSeni tekrardan tebrik ederim.
-
Forumda benim bildiğim ben dahil 5 tane kişi var Aöf mezunu
-
@Etiketsiz
Buda gayet normal bir sayı. -
@Etiketsiz hocam calismadan o netler cok zor gibi sanki hatta bence imkansız ben hayvan gibi calıştım yanlış anlama ama
-
@Etiketsiz hic olmaması lazım aöflü 3 5 kisi sayıca çok fazla geliyor bağzılarına
-
@mehmetçik
Hocam alt yapı herşey bu seviyelerde
ben 3 ay çalışabildim bu benim için yetersiz ara 9 ay ara verdim bana pahalıya maloldu. -
@Etiketsiz daha onceden alt yapın varsa 72 75 net icin snavda baya bir şansının yaver gitmesi gerekiyor.demekki o gun sansli gunundeymsiniz tebrik ederim
-
Ortada bir şey yok iken sırf polemik ve tartışma zemini yaratmaya yönelik genele laf atma biçiminde iletilerde ısrarlı olunması durumunda gereken yapılacaktır.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. -
@mehmetçik
Doğal hukuğun ve pozitif hukuğun reddettiği bir argüman yoruma bağlı olarak adalet olarak nitelendirilebiliyor bu empati yoksunluğu çoğu konuda olduğu gibi neyse artık rabbim ne nasip ederse onu göreceğiz.Hocam valla bu konu tekrar alevlenir neyse biz konuşmayalım
-
@aslan_-_90 ve @mehmetçik hesapları başlığın olması gereken seviyesinin çok altında iletileri sebebi ile uzaklaştırılmışlardır. Başlık Kaymakamlık başlığı, YKS forumunda olmaz bu kadarı.
İyi forumlar herkese. -
@mehmetçik
KÖY tüzel kişiliği sorusunu DDK
Ağrı sorusunu Hatay
Tarih sorusunu modroe doktrini
Mehmet Akif ERSOY sorusunu
Müliyet üzerinden alınan vergi sorusu
Gibi kolay soruları hep yanlış yaptım hayatımda ilk defa bir sınavda bu kadar şanssızdım
Benim durumumda baya kişi var demekki bu sene sınavın farklı bir zorluğu vardı
Yani ben kesinlikle şanssızdım sınavda şanslı değil -
örgün okuyup alınmayanlar alınmayanlar haksızlığa uğramış olmuyorlar mı ? Bence durum şu,100 kişi içindeyseniz herhangi bir haksızlık yok,elendiyseniz ne sebeple olursa olsun mağdursunuz.
-
Yeni haberler var mı diye giriyorum foruma hep aynı konular dönüyor hadi bakalım son 10 a giriyoruz.
-
Aktif olarak 2 senedir forumdayım , son iki sınav ve mülakat sürecinde de aktif olarak düşüncelerimi paylaştım burada , ama bu sene kritik durumda olduğum için cesur cümleler kuramıyorum maalesef .. Mülakatan üç kez elendim ama elenmek daha az üzüyormuş insanı çünkü insan diyor ki bu benim elimde değil bu beni aşan bir durum benim bunda bir kusurum yok.. Ama belli bir tecrübe ile 4. yazılı sınavın kritik durumda olması insanı üzüyor , kop iptal edildiğinde 69.69 da kalacağım ve eğer 70.00 ile kapatırsa ne yapacağım bilemiyorum. Yazılı sınavı kazanamamak mülakattan elenmekten çok çok daha şiddetli üzüyor insanı, bunu anladım ben. Keşkeler sıralanıyor çünkü beynimin içinde. Türkçeden 7 yanlışım var ve kop iptal edilmezse 70.00 netim var. Bir insan Türkçeden 7 yanlış yapar mı? Buna rağmen 70.00 e tutundum , bu sefer de doğru yaptığım KOP ayağıma takılıyor. Ben dersimi aldım Allahım sen beni ve benim gibi kritik durumda olan arkadaşlarımı sevindir ya rabbim. Hakkımızda ne hayırlı ise o olsun.
-
@moonlight vardır bi hayır kardeşim.
-
@mia_nur
Ben hayatım boyunca mağduru oynamadım genç arkadaşım neden tekrar polemik konusu yapıyor sunuz ki neden sataşıyorsun ben örgün okuyanlar için birşey mi söyledim
Ya yazdıklarımız anlaşılmıyor yada ben meramımı anlatamıyorum
Hiçbirşey demiyorum inşallah böyle Bi durumla bir gün karşılaşır sınız madem bize eşit muamele yapıldığını düşünüyorsunuz bu eşit muameleyi size layık görmeme kızmamanız lazım tek diyeceğim bu evet bize haksızlık yapılmıyor insanların hakkını savunmasının bile yasak olduğu Bi mecra burası
Sonra gelip Aöf muhabbeti açılıyor deniyor kusura bakmayın ama bunu ben veya benim durumumdakiler açmıyor siz ve sizin gibi düşünenler açıyor madem Moderatör veya yönetici Vs bu konuların burada konuşulmasını istemiyor lütfen müdahale etsin ben sıkıldım artık uğraşmaktan bu konuya birdaha yazmıycam. -
Şu sıra sürekli sınav sonucunu düşünmekten başka şeylere konsantre olamıyor insan keşke süre daha kısa olsaydı.
-
@RB5168
hakikaten öyle, idari hakimlik sınavına başvurdum, kitaplarımı sipariş ettim, kitaplarım masada öylece bana bakıyor ben onlara.. hakikaten zor bir süreçmiş. Yazılı sınavı, açıklanması, mülakatı vs. İnşallah her birimiz için en hayırlı neticeyi Allah bize nasip eder. -
@Etiketsiz asla AÖF ile ilgili bir eleştiri yapmadım hiç bir zaman yapmadım,dönüp geçmiş iletilerime bakabilirsiniz,en şiddetli tartışmaların olduğu dönemlerde bile müdahil olmadım,bu mevzuyla ilgilenmiyorum.
Yazdığım genel bir sitem,bunu mülakattan elenmiş bir çok kişi anlayabilir,hissedebilirler.Sizde sakin bir şekilde okursanız anlarsınız diye umuyorum.
Kötü dileklerinizi de hiç yazılmamış hiç okunmamış olarak varsayıyorum,görmezden geliyorum.
sizin sataşmanıza karşılık vermiyorum.İyi forumlar.