9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@districtgovernor 77 ucuk kacık bir rakam max gorecegi 73 olur benim tahminim ilk baslarda 73 74 olaraktı ama 71 72 arası olur diye dusunmeye basladım.
-
@mehmetçik siz ilk başlarda 74-75 tahmininde bulundunuz sonra 73-74 oldu şimdi 71-72 diyorsunuz sonuçlar açıklanasıya kadar 70 e ineceksiniz sanırım hocam
-
@The-kaymakam sonuçta muneccim degiliz ortama gore dusuncelerimiz degisebilir normaldir ben snavdan cikinca cok iyi yaptigimi biliyordum bu snava 4.grisim birkez kazandim digerleri hep snrdaydi .dedim ben iyi yaptiysam herkes yapmstr 74 75 olur baraj diye dusundum sonra yazilan netlere bakinca fikrim degisti acikcasi su listeye trol diyen arkadaslara ragmen liste gayet olasi bir liste hatta benim beklentimden daha dusuk son zamanlarda net yazdiranda kalmadi o yuzden 71 72 kadar dustum.
-
@districtgovernor 77 de kapatmaz lakin bu sinav 72 nin altinada düşmez benim tahminim 72-73.5 arasi kapatacağı
-
@enea dostum net tahmininin 72-73 olmasından dolayı birazdan veya akşama dogru troll ilan edilebilirsin, hazır msn?
-
@3echelon3 Forumda çoğunluğun düşündüğünün aksine konusursan troll oluyorsun zaten ben hazırım göndersinler gelsin
-
Şöyle bir tespit yapayım: Facebook taki ankete 258 kişi katılmış, buradaki isim yazdırılan ankete 230 kişi, isim yazdırılmadan ve üye olmadan katılınan ankete 371 kişi katılmış. Bunların içinde troller vardır mutlaka, ankete katılmayan yüksek netlilerde vardır. Benim merak ettiğim bu oran kaç? Bir de neden katılım bu kadar az? Kaymakamlık hayali olanlar kimliğini gizlemek isteseler de en azından isim yazdırılmayan ankete katılırdı. Buna göre bu iyi bir haber mi sizce ? Diğerleri çok mu kötü?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@aslan_-_90 hayrdr dostum seni kim uzdu bu hayattta bukadar
-
Osym sinav sonuclarim 6 sayfa girmedigimiz snav kalmamis bir yanlislik olmus bu 4. Girisim yazdiklarimdan suphesi olan varsa msj atsin ozele sonuclaru ss alip atacam
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Kaymakamlık sınavı değilde LGS formu sanki..
-
Geçen seneki tayfa...Nerdesiniz be?
-
Önceki seneleri mumla aramak ...
Yeni bireylerin bir şeyleri ispatlamaya çalışma çabası ... -
3-4 güne birisi çıkacak 73 le kapatmış kesin duyum diyecek ve buralar daha da alevlenecek
-
Ösymden aradılar. 74 ile kapatmış. Bu sene niye böyle oldu hiç anlamadık sen bir şey biliyor musun dediler
-
@gürkannn
Geçen sene 73 diye duyum vardı bu sene duyum bile yüksek olur hocam -
Cumanız mübarek olsun,Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin,hakkınızda hayırlı olana gönlünüzdekini razı eylesin..Birbirinizin Kalbini kırmayın kardeşler,uğrunda emek verdiğimiz makam,belki de bu dünyada yapacağımız güzel işlerle ahiretimizi kazanacağımız bir makam,o yüzden sığ tartışmaları bir kenara bırakıp sonuçlar açıklanana kadar sabırla ve vakarla bekleyelim,görelim Mevla’m ne eyler,o ne eylerse güzel eyler..
-
@3echelon3 sonuçlar açıklansın diye bekliyoruz geçen sene ilk 70te mülakata katıldım bakalım inşallah bu sene de mülakat görürüm ama sonuçlar açıklanana kadar benim gibi uzaktan izliyor iyi neti olanlar ve hakimlik sonavına hazırlanıyor