9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Keynesin-Faizi burda sınavın ne zaman açıklanacağını bilmeyen, yanlışın doğru götürdüğünü bilmeyen, sınav ilanını bile okumaya üşenen hatta daha ileri gidiyorum de'yi bile ayrı yazamayan arkadaşlarımız 80+ alıyor da benin 93 almam mı ilginç hocam
-
@hll teşekkürler reis
-
@kuskonmaz dogru söylüyorsunda geç yaşta giren arkadaşların daha önce kamu gorev almıştır yani az cok tecrube vardır devlet konusunda
ya o yaşta olup tecrübesi olmayanlar ne olacak -
@öktem_ilteriş evet ironiydi hocam. Sadece mevcut duruma dikkat çekmek için böyle bir şey yazma gereği duydum. Az önce de dediğim gibi sınav ilanını bile okumayan bazı arkadaşlarımız 75-80 hatta üzeri yaptığını belirtti. Şimdi de çoğu kişi 72-73 ile kapatacağını söylemeye başladı. Listede oldukça trol var boşuna sınırdaki arkadaşları germeyin burda; kahin ahtapot değilseniz tahmin de yapmayın. Belki de çoğumuz 4 aralığa kadar daha yararlı şeyler üzerinde dursak hepimiz için daha iyi olur. Selametle
-
70 ve üstü herkes ümitvar olsun arkadaşlar.karamsarlık böyle zor bir makama hazırlanan insanlara yakışmıyor bence.şurda 10 gün kalmış kimseyi kırıp dökmeye ve forumdaki trolleri trolleyerek kalite düşürmeye gerek yok.
-
@Ali-19
Şu ana kadar gördüğüm en saçma paylaşımdı
Geçen sene sonuç açıklanmadan önce ve sonrası farkı umarım biliyorsunuzdur ve 90 üzeri 2 kişi yazmışsınız siz harbiden daha farkında değilsiniz
2 soru iptal olasılığı varken 92 net demek bildiğiniz ful demek gerçekten burası baya troll olmuş -
90 uzeri yapan var demek 🤭 bu işin iyice suyu cikti.
-
Trol isininde tadini kacrdiniz gittim listeye baktim 40 tane 80 uzeri var 200 tane 70 uzeri var gayet normal bir durum.siz istiyorsunuz herkes 70 yapsin 200 kisi mulakata kalsin.trol diye nitelendirelecekler 93 95 diyenler gerisi 1 2 net sapma gerceklesecektir.
-
@whshw
Kardeş utanmasalar 99 diyecekler millet uçuyor 4 aralıkta buralarda kimse kalmazz -
@27ömer27
Hocam sizin kaç netiniz var? -
@skrbrdr anlamadigim nerde gecmis yillarda tecrubeli arkadaslar var hepsi temkinli yaklasirken adam 73 78 bandini yakalamis asıp kesiyor sanki 85+ neti varmis gibi.
-
@mehmetçik hocam siz kac net yapmistiniz ? Taban sizin netiniz mi olsun cok boyle bir isteginiz var gibi geliyor bir suredir yazdiklarinizla. Napsinlar mulakata bes on kisi cagirip sadece sizi mi alsinlar kaymakam olarak. İnsallah kazanirsiniz ama bu kadar inatla yuksek kapatir demenizde hoş gorunmuyor yani.
-
@whshw snav acıklandığı gün malesef benim icin bu sürec tamamlanıyor.ben kaymakam olma hayalini bile kuramıyorum hocam emek veren herkes karşılığını alir adil bir surec olur tek temennim bu.ben inatla yuksek kapatacak demiyorum trol diye nitelendirilenleri kendi bakis acim ile yorumladım
-
@mehmetçik Hocam sanki sizin yükse k netinizvardı, öyle hatırlıyorum. Bir şey mi oldu
-
Forum artık trajikomik bir hal almaya başladı.Bir arkadasin varsayimlara dayanıp şişire şişire 92 nete kadar çıktığı bir tablodan sonra insan sadece tebessüm ediyor.73 net tahmini yapan arkadaşlarında netleri ne tesadüftür ki 74 ve uzeri...Gecen senenin tablosu dogru çıkmıştı ama sisirme notlarin cogu facebooktan gelmekteydi.Bu sene manipülasyon o kadar fazla ki ben forumdaki tablonun gercekci oldugunu düşünmüyorum.O yuzden arkadaslar ordaki netlere ve ortalamaya takilmayin.Ayrıca bazı arkadaslar sağa sola sataşıp acıtasyon yapmaktan heralde zevk aliyor çünkü foruma girdikleri gunden beri bu rahatsız edici tutumlarından vazgeçmediler.Forum forum olalı bu kadar kötü niyetli insanı bir arada görmemiştir.
-
@districtgovernor hala yuksek netim var 2 net asagi yada yukarida olabilir daha fazla sapma beklemiyorum acikogretim olarak girdigim icin mulakatta kendime şans tanımıyorum.burdan rica ediyorum su aof konusu yine hortlmasın.
-
Levent Hoca dün kaç netle kapatır diyecekti canlı yatında, takip eden oldu mu
-
@districtgovernor kendisi gecen sene 73 74 net diyordu hocam
-
Mrb arkadaşlar siyaset bilimi ve kamu yönetimi için eşdeğerlik belgesi gerekiyor mu son olarak. Ben yök e dilekçe gönderdim 2 ay oldu cevap gelmedi.
-
@districtgovernor Sanırım 72-77 net bandı demiş