9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@hakimadayı06 kolay gelsin, Allah yardmcnz olsun. İnşallah Mülakat sayfasında görüşmek dileğiyle...
-
@3echelon3 inşallah Hocam inşllah kesin kazananlar listesinde görüşürüz
-
kalmış 12 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer. çok sıkıntı yapmamak lazım. kaçla kapanır hangisi iptal göreceğiz zaten
-
@amirim bu haberiniz cok sevindirici ustat 69 da kalanlardanım
-
@mzfrcank idarenin takdir yetkisi bisey diyemeyiz.
-
@Mia-108 99 Hadi bende uçurayım.
-
@gencbiraday amirimden yeni bir haber mi geldi
-
@districtgovernor Hocam valla inanın yazdırtamıyorum neden mi dersiniz? 71 doğrum 1 boşum 16 yanlışım 12 tane de muallağım var hepsi ama hepsi 2 şık arasında kaldığım sorular ama ne işaretledim yahut değiştirdim mi hatırlamak o kadar zor ki hepsini ne işaretlediğini net bir şekilde hatırlayan arkadaslarımı da takdir ediyorum
-
@oguz2706 ben bu yorumu “net sayısını yazdırsalar da önümüzü görsek” diyen bir hocamıza ithafen yazmıştım ama yorum buraya kaymış biraz teknoloji özürlülüğü kusuruma bakmayın
-
@oguz2706 Evet bayağı ikilemlisoru varmış bu bİlinmezlikte sizinkisi tam kördüğüm, her şey olabilir
-
Yok mu bir troll sonuçlar belliymiş 70 le kapamış desede 11 gün sevinsek
-
@districtgovernor hocam valla çok değişik birsey. Sorulara bakınca yahu ben bunu yanlış yapmamışımdır heralde diyorsunuz ama şu en basit farksızlık eğrisi sorusunu bile kaçırdığınızı hatırlayınca bu dikkatsizlikle galiba 12 si de yanlış gelecek izlenimine kapılıyorsunuz️
-
@oguz2706 adım soyadım gibi en iyi bildiğim devlet denetleme kurumu hakkındaki soruyu cevabı 301 olan bir soru vardı onları yanlış yapmışım sınav stresi ile. .sinirden uyku bile girmedi gözüme böyle daha sorularım var mı bilmiyorum(umarım yoktur) bir çok kişi bizim gibi malesef..
-
Mülkiyeden bir kaç arkadaşımla konuştum hepsi 71-72 aralığında başlangıçta 74'den başlıyordular işin boyutu sınava doğru değişiyor
Bende 82-83 filan bekliyordum en başta ama Türkçe beni çekti 77'e.
Geçen senede 68 ile başlayıp 66 da kalmıştım sorular biraz karışık oldu bu sene
-
@Keynesin-Faizi 77 net trol neti foruma gore 75 uzeri trol 68 70 net yazarsanız forumun kralı oluyorsunuz.
-
@mehmetçik kimsenin öyle bir ithamı yok ama listede aöflü sayısının fazlalığı ve hiçbir kanıt olmadan arkadaşım 80 85 net yapmışlar hatta 90net yapmışlar olunca insanlara gayet tabi listenin doğruluğunu sorgulatıyor
-
@siyasalllı su listede aofluyum diyen 3 kisi vardi yanilmiyorsam .arkadasim var 90 net diyen troldur gerisine inaniyorum ben
-
@siyasalllı
Konuyu neden sürekli birileri aöf lülere getiriyor anlamıyorum kardeşim Aöf lüler her sene kazıyor zaten 10 15 kişi net bir şekilde biliyorum bunu mezun sayısına göre gayet normal bu sayı
belki bu sene 20 dir tek fark her sene haksızlığa uğrayan kesim bu sene biraz olsun sesini çıkartmaya başladı. -
Herkese selamlar, bu sınava yaklaşık 6 aydır çalışan ve daha sınav tarihi bile belli olmadan bütün konuları bitiren biri olarak taş çatlasa 9 soru daha yapardım diyorum. Yanılmıyorsam ve yanlış işaretlemediysem hatırlamadığım 5 soruyu da yanlış kabul ederek 72-74 arası net bekliyorum. Bahsettiğim 9 soru da genel itibarıyla herkesin doğru yaptığı iki şık arasında kalmaktan da öte çok basit sorulardı. Şunu belirtmek isterim ki adım gibi emin olduğum 2 soruyu kaçırdığım için 2 sene önceki sınavda mülakata kalamamıştım. Geçen sene mülakata kalsam da çok emin olmama rağmen basit soruları kaçırmıştım. Diyeceğim o ki nasipte varsa oluyor ancak, her sınavda kesinlikle çıkıyor bildiğimiz halde yapamadığımız sorular. İnsan kendisine ne kadar kızsa da çok basit soruları nasıl kaçırdım diye değiştirilebilecek hiçbir şey yok. İnşallah herkes emeklerinin karşılığını alır ki bundan da hiç şüphem yok.
-
@Etiketsiz 80 uzeri net bekliyorsan bu foruma gore en ağır sucu isledin demek birde aoflu isen olumlerden olum begen