9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Dedem mezardan telgraf çekmiş. Ben ve 3 arkadaşım 77 yazmış. Kop dahil mi diye sordum cevap bekliyorum
-
Özellikle bakarsanız listede arkadaş kontenjanından 40 kişi falan var hatta 80 ve üzeri bile 7 kişi var arkadaşları ekletti herkes daha kendi netinden bile emin değilken arkadaş ekletmesi bi ayrı komedi ve size bir örnek vereyim bu lisetede neti yazılı 78 olan arkadaş ilk gün yazdırdı tanıyorum kendisini şimdi dün konustum bi kaç soruyu yanlış görmüşüm 71-75 gibi aralıkta gelecek diyor yani arada şu an da bile 4 net fark var ki 4 net 100 kişinin önüne atar
Demem o ki denilene yazılana bakmayın 4 aralığı bekleyelim herkese sabırlı bekleyişler -
Şu sınava bakarak 72-73 ile kapatacak demek nedir hocam çok mu troll var çevrenizde bu sınav geçen seneki sınav ile orantılı bir sınav geçen sene alandan ücra sorular geldi bu senede Türkçe gibi bazı derslerden zorladılar sonuç olarak standart sapma yok bu da eşit düzeyde bir sınav oldu bence.
Bu şişirilmiş ortalamanın nedeni ise bu sene sitenin popülerliğinin artması ve diğer sosyal ağlardan gelen yoğun bir trol akışı.
Twitter'da şu listeye yalan atıp eğlenen 2 kişiyi görmüştüm ve dalga geçerek anlatıyordular.
Sınava hakkında ki yorumum hep aynı ;
Geçen seneki 70-72 arasında ki yığılma aynı bu senede olacak ve taban yine 70 olacak... -
@Keynesin-Faizi
Hocam Emin ol tüm kalbîmle dediklerinin olmasını istiyorum.
Şu Forum ve Sosyal Medya Olmasaydı sadece çevreme bakarak bu sene 70 neti geçen daha az kişi çıkacak derdim. -
Arkadaşlar yeni girip 80 üzeri yapanlara inanmıyorsunuz ama geçen senenin birincisi yeni mezun bi kardeşimizdi. Kendi öz kardeşim de bu yıl mezun 77,75 bekliyor. Zaten öngörüde bulunmayı zorlaştıranlarda bunlar. Forum sitelerinden haberleri bile yok bir çoğunun.
-
@Çetin
Siz kaç bekliyorsunuz ? -
@skrbrdr benim 73
-
@Çetin
Çetin bey ve öz kardeşinden 73 ve 77 tebrikler ekleyin -
@skrbrdr ekliyiz ikimizde hocam daha önce eklemiştim
-
Anket: https:/ /www.onlineanketler.com/s/e3c5b91
Sonuçlar:
https:/ /www.onlineanketler.com/results/e3c5b91-627962dOnline ankete katılalım, yayalım, ösymden önce sonuçları görelim. (IP'ye göre birden fazla katılıma izin verilmiyor.)
-
@Keynesin-Faizi inşallah nasipse bizde mülakata kalırız
-
@Ben-Fero buradaki listeden ne farkı var? Buradaki listeden farklı ne sunuyor bize. Troller girip yazamıyor mu yada yanlışları doğru sayanlar ego tatmin edenler sosyal medyalardan buraya dalga geçmek için gelenler... Bunlar can sıkıntısı. Bi arkadaş yazmıştı ömrüne bereket. Film izleyin kitap okuyun.
-
60 milyon oy insan eliyle 4 saatte sayılabiliyor ama görevi sınav yapıp değerlendirmek olan kurumun 30000 kağıdı makinada okutup açıklaması 1 ay sürüyor. Şu sınavlardan geçip bürokrat olan büyüklerimizden birisi de şu olaya el atmayı düşünse keşke.
-
@399mia onları da yapıyoruz. Işte elinin altında sürekli takip edebileceğin bir liste olmuş oluyor iyi kötü. 85 üstünü de at listeden kendin zaten. Kalana göre pay biç.
-
0,1-88,31-99,00 yazanlar olmuş troll değil bunlar, bence ''ruh hastası''
-
Anket çok gerçekçi 99.31 ve 99.75 alan arkadaşlar fena yarışıyor :))))))
Ama bi tanesi 100 yapmış olmadı bu. -
Bir türlü anlayamıyorum, her ankette nerdeyse peynir ekmek gibi 75 üstü yazılıyor; 75 üstü denek 81 82 doğru demek ve ben sanki başka bir sınava girdim sanki.
-
@districtgovernor biz farklı sinava girdik hocam bizimkisi dikkat isteyen sorulardı
-
Sınava kaç bin kişi girdi bilen var mj
-
İnsanlar emek verip anket açmış bazı ahmaklarda kafalarından rakamlar yazmışlar. Emeğe bari saygıları olsa keşke ...