9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@aslan38 Hani bir söz vardır ya
"Hayatta ne öğrendiysem futboldan öğrendim. Çünkü top hiç bir zaman beklediğim köşeden gelmedi."
Biz de sınavlara gire çıka öğreniyoruz ama hep ters köşe yapıyor ösym. Bu da mı gol değil bu da mı ofsayt diyoruz sonunda. Süreç çok yıpratıcı. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok. -
@cenk inşallah 70 olur taban ve gönlünüzce olur Ama şu da bir gerçek ilk başlarda 80 82 diyen birçok kişi 73 74lere kadar düştü. 70 olma ihtimali bence yüksek. Kim ne derse desin Türkçe-Ekonomi ve İktisat herkesi yıktı geçti. Bu üç ders toplam 36 soru ediyor zaten. Kolay değil 70 almak. Taban 70 olur.
-
@lanternight ben de daha önce bir yorumumda bunu söylemiştim. 36 sorulur türkçe, iktisat ve ekonomi soruları ile ilgili geçerli bir mevzuatın olmaması, adayları çok yanılttı. Bu durumda 75 netle kapatması hayal olur. Ancak anket ortalaması da tabanı 71 - 72 arası gösteriyor bana. Hayırlı bakalım.
-
@27ömer27 hocam bu şekilde bir cümle biz adayları daha da heyecanlandiriyor. Bu durumda bence daha çok linç edilirsiniz.
Aciklama yapın, en azından size teşekkür edenler olacak. Açıklayın, ben tebrik edeceklerden biriyim. Olumlu ya da olumsuz. -
Arkadaşlar biz arkadaşlarla Elazığ Fırat Üniversitesi Kütüphanesi'nde 23 kişi ekip olarak hazırlandık bu sınava. En düşük yapan arkadaşımız 76.25 net bekliyor. Onun adına hepimiz endişeliyiz. Nasıl sizce girer mi arkadaşım da ilk 400'e?
-
@MuslimSolider ne gereksiz insanlarsınız be kardeşim! Millet geleceğinin peşinde binbir emekle mücadele ederken şu yaptığın yorumda neyin nesi? Allah ıslah etsin.
-
@MuslimSolider giremez. Seni arkadaş edindigine gore mulakatta elerler.
-
@aslan38 hocam goremedim instagram hesabında yeni mi paylaşmış
-
@paraşütçü-walras 23 kişiyiz. İlla üçümüz beşimiz girer. O kadarı da hepinize yeteriz. 15 gün nasıl çalıştığımızı Elazığ'da kime sorsanız söyler. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. İnşallah 23'ümüz de gireriz.
-
@MuslimSolider, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar biz arkadaşlarla Elazığ Fırat Üniversitesi Kütüphanesi'nde 23 kişi ekip olarak hazırlandık bu sınava. En düşük yapan arkadaşımız 76.25 net bekliyor. Onun adına hepimiz endişeliyiz. Nasıl sizce girer mi arkadaşım da ilk 400'e?
76.50 ile kapatacağı için arkadaşın size katılamayacak,geçmiş olsun.
-
@paraşütçü-walras 23 kişiyiz. İlla üçümüz beşimiz girer. O kadarı da hepinize yeteriz. 15 gün nasıl çalıştığımızı Elazığ'da kime sorsanız söyler. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. İnşallah 23'ümüz de gireriz.
İnsallah 85 le falan kapatır arkadaşınız yalnız kalmaz
-
@MuslimSolider agam bizinen eğleniiiir
-
@kema-boratav 85le kapatırsa 2 arkadaş daha şüpheye düşüyor. Haksız beddua, edenin başına mutlaka gelirmiş. Böyle art niyetli olabileceğinizi düşünmemiştim. Yazık
-
@kema-boratav 85le kapatırsa 2 arkadaş daha şüpheye düşüyor. Haksız beddua, edenin başına mutlaka gelirmiş. Böyle art niyetli olabileceğinizi düşünmemiştim. Yazık
Beddua yok temenni var ben 85 yaptım daha üste çıkmasın diye öyle dedim
-
@kema-boratav Sana da gelir inşallah. Ancak bu kadar yüksek kapatmasını istemen beddua olmasa da bencilliktir.
-
@MuslimSolider Elazığ 23 kişi toplanmak manidar bir mesaj olmuş memleket sevginize hayran kaldım doğrusu Yozgat’ta olsa 66 kişi çalışırdınız sanırım ama Elazığ’dan senin gibi troll çıkmaz be hocam git başka yerde eğlen ️
-
@bozo_ Vaay gaggom Allah gönlüne göre versin inşallah kazanırsın.
-
@MuslimSolider Arkadaşım insanların sabrını daha fazla taşırma artık. Burada hayalleri olan ve ciddi emek sarf eden insanlar var. Emek ve insanların ümitleri alay konusu yapılacak şey değildir, lütfen ötede oyna!
-
onu bunu bırakalım da nedir bu güzel haberler onu öğreneydik
-
@bozo_ Vaay gaggom Allah gönlüne göre versin inşallah kazanırsın.
Nedisin etme böyle ️ Allah hepimizin gönlüne göre versin ama güzel güzel sohbet ederken germeyelim be ya gaggoo etme