9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
-
@çölkaplanı aynen öyle katılıyorum size ne ola acaba 400 dolmayacak gibi bir haber mi acaba @amirim den de ses seda yok ki
-
@MuslimSolider sana 2019 kaymakamlik sinavinin en buyuk trolu unvanını veriyoruz güle güle kullan
-
@ss35 kardeşim alay ettiğimi düşünüyosan neden ciddiye alıyosun? Ciddiye almıyosan da seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Ortamı geren şuanda ben miyim yoksa sen misin
-
@amirim haber ne ola ki?
-
@27ömer27 hocam söyleyiverin lütfen
-
@amirim ne ola ki haber sesimizi duyan yok mu
-
@MuslimSolider, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar biz arkadaşlarla Elazığ Fırat Üniversitesi Kütüphanesi'nde 23 kişi ekip olarak hazırlandık bu sınava. En düşük yapan arkadaşımız 76.25 net bekliyor. Onun adına hepimiz endişeliyiz. Nasıl sizce girer mi arkadaşım da ilk 400'e?
Bugün ki trol saldırımız bir bitmediniz be
-
@MuslimSolider
Adam kendince eğleniyor işte arkadaşlar saldırmayın yav listede bu arkadaşın alay ederek dediği durumun gerçekleri yok mu?
Benim arkadaşım 80 bekliyor ekleyin biri gelir arkadaşım 76 diğeri 78 ekleyin yani foruma bakın böyle ekleten bir çok kişi var ama bu arkadaş apacık alay ediyor çok takılmayın kasmayın -
@skrbrdr Aslında ben de tam olarak bu konuya parmak basmak istemiştim ama işte herkes anlayamıyor.
-
@MuslimSolider
Kardeş burdaki herkes emek vermiş gergin bir umut bekleyen insanlar herkes bir haber beklerken senin alaycı yaklaşımın milleti geriyor insanlar zaten çok gergin o yüzden daha samimi ve güzel yorumlarla gelirsen kimse tepki vermez yani alay etme ortam yumuşatma zamanları geçti -
-
@skrbrdr Alay ettiğim insanlar samimi olanlar değil zaten. Asıl ortamı geren, asıl milletle alay etmeye çalışan tipler.
-
@MuslimSolider, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@skrbrdr Alay ettiğim insanlar samimi olanlar değil zaten. Asıl ortamı geren, asıl milletle alay etmeye çalışan tipler.
K.bakma trolu cakamadim normalde baslatirdim hep
-
Hocam nedir şu haber biri açıklasa da az rahat etsek gece gece meraktan uykum kaçtı
-
@ENTRY sorma hocam. Arkadaş yazdı bir yorum. Uyku gelmiyor meraktan. Keşke devamını da yazsaydı. Neyse vardır onun da bir bildiği.
-
Olumlu anlamda mi bir sey soylemek istedi olumsuz mu ben anlamadim
-
@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Olumlu anlamda mi bir sey soylemek istedi olumsuz mu ben anlamadim
Tepki diyorsa 74-75 le kapattı ozaman ben öyle anladim
-
@27ömer27 Dostum güzel haberi söylemeyecekseniz güzel haberin müjdesini de vermeyin.Linç yeme korkusuyla öğrendiğiniz bir haberi söylemiyorsunuz bu kadar insana lütfen dedirtiyorsunuz.Rica ediyoruz aldığınız haberi söyleyin ya da güzel haberim var müjdesi vermeyin.Herkes dikkatle yazmanızı bekliyor.Size ve tecrübenize saygımız var geçen seneden beri ama bu saygıyı birilerinin linç eder korkusuyla yitirmeyin,bir söyleyeceğiniz varsa söyleyin,yoksa cümlenin başını söyleyip gitmeyin.
-
@kema-boratav valla ne yalan soyleyim bende oyle anladim. Ama cok guzel bilgiler var diye de cumleye baslamis. Anlayabilene ask olsun. İnsallah ne demek istedigi soyler