9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@whshw evet amirim arkadaşın birine söyledi baraj dolmadı diye
-
@Teşkilatçılar o zaman amirime gore soru iptali yok. Ham 69.50 net yapan 400. Olmus ve baraj dolmamis
-
@amirim bana dediniz ki baraj dolmadı 400. Aday 69.5 sa 1 soru iptalin de 70 puanı geçer yani baraj dolar. 69.5 puansa burada baraj dolmaması olabilir ya da hiç iptal yoksa bu da olabilir
-
Yiğit yılmazın 1500'ü mevzuatta iyiydi, onun harici kaynakları beğenmedim. Bir de metin kayanın kitabının idare hukuku kısmı iş gördü
-
@whshw abi o mümkün değil kop ve monopol davalık olur
-
Soru iptali olmama ihtimali de çok yüksek. BÜTÜN MÜMKÜNLERİN KIYISINDAYIZ.
-
@Teşkilatçılar hocam diger hocalar iki soru iptal dedi. Amirimde 69.50 de kapatti baraj dolmadi dedi yani bu soru iptali yok demek. Bilemiyorum biraz durum karisik galiba
-
İhtimal 1: iptaller dahil (monopol ve kop sanırım) 400.ncü kişi 69.5
İhtimal 2: iptaller hariç 400.ncü kişi 69.5 (iptalleri bir cok kişi boş veya yanlış bıraksa max 70.9) -
@amirim hocam sizce hiç soru iptali olmama durumu mümkün mü? Sınırda olan iki arkadaşım var
-
@whshw filmi devam ettirin hocam. 69.5 yapıp normalde 400. Olan ve barajı geçemeyen aday kopu yanlış yapmışsa ve soru iptal olursa mülakata kalmış olur. Mesele iptal var mı? Varsa hangi sorular? Onu da şu aşamada kimse bilemez. Burada paylaşılan bilgiden benim anladığım normal şartlarda 70 net üzeri yapan 400 çıkmamış...
-
@whshw hocam kop idaresi bende bu iller mevcut diyor akabinde monopol sorusu uda bilge beyaz Kutluay kararlı yüksel bilgili kesin iptal diyor.yani iptal edilmeyebilir mi bence imkansız
-
Ösym bu bakarsın iptal etmez 69.5 net ve puan olur
Bakarsın bir soru iptal eder 69.5 net 70.2 puan olur
Bakarsın 2 soru iptal olur 69.5 net 70.9 puan olur
Bakarsın 3 soru iptal eder 69.5 net 71.5 puan olur
@amirim dediğine göre 400. Adayın neti 69.5 400. Aday içerde demedi yani barajı 69.5 üstü düşünün arkadaşlar 400. Kişi 69.5 ile mülakatta değil inşallah anlatabilmişimdir -
@Larendeli bencede hocam sizin dediğiniz doğru
-
@skrbrdr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ösym bu bakarsın iptal etmez 69.5 net ve puan olur
Bakarsın bir soru iptal eder 69.5 net 70.2 puan olur
Bakarsın 2 soru iptal olur 69.5 net 70.9 puan olur
Bakarsın 3 soru iptal eder 69.5 net 71.5 puan olur
@amirim dediğine göre 400. Adayın neti 69.5 400. Aday içerde demedi yani barajı 69.5 üstü düşünün arkadaşlar 400. Kişi 69.5 ile mülakatta değil inşallah anlatabilmişimdirAdamsın...
-
@skrbrdr dostum 69.5 neti olan adam 400. İse soru iptalin de 70 i geçmeyecek mi puanı 70 i geçen 400. Adam nasıl giremiyor mülakata
-
@skrbrdr dediğin iptal yoksa mümkün
-
-
@sonsuz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@skrbrdr dediğin iptal yoksa mümkün
Bizde iptal olmadığı halde bu şekilde olacak dedik, kaç soru iptal olur bunu bilemeyiz bütün senor ya yı yazdım anlayacağınız.
-
O zaman arkadaşlar puanı boş verin; iptal olmadığı varsayımında 69,5 netiniz varsa iptal olmadığı varsayımda listedesiniz; eğer kop u iptal sayarsanız o soruyu yok sayın netiniz 69,5 sa yine listedesiniz; eğer kop ve monopol iptal varsayarsanız bu soruları hiç saymadan yine hesaplayın 69,5 netiniz varsa listedesiniz. Yani üç ihtimale göre optimal bir tahmin olur sizin için
-
@districtgovernor soru iptalleri durumunda netimizi nasıl hesaplıyoruz