9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sonsuz aynen sizin gibi dusunuyorum
-
@sonsuz Hocam amirim 400 dolmadı demiyor 400. Adayın 69.5 olduğunu söylüyor.
-
@districtgovernor bana ayrıca cevap verdi 69.50 da kalmak demek baraj dolmadı demek diye önceki sayfalarda görürsünüz
-
Arkadaşlar şimdi sadece kop mu iptal yoksa kop ve monopol birlikte mi iptal
-
@sonsuz kusura bakmayın Hocam onu kaçırmışım
-
@iibf Kutluay hocanın dediğinden anladığımız kop ve monopol iptal
-
@districtgovernor ya da söyle Bi ihtimal var 68.75 * 1.010 dan 69.437 cıkıo düz 69.5 diye söylendi
-
Okuduğunuz 'u anlayarak tekrar okuyun...
- aday 69.5 nette kaldı.
İptaller dahil mi hariç mi belirsiz.
2 veya 3 soru iptal edilir de bu iptaller epey kişinin yanlış yaptığı veya borş bıraktığı sorulara isabet ederse sınav 70.9 gibi kapatacaktır.
Belki de iptaller dahilinde 69.5 nette kapadı. Kim bilir
- aday 69.5 nette kaldı.
-
@sonsuz Hocam monopol sorusu gibi yaklaşık değerden 69,4 den 69,5 yaptınız
-
En başından beri 70 ve üzeri herkesin mülakata kalacağını defaatle dile getirmiştim. 4 Aralık umarım hak eden herkesin başarılı olduğu ve mülakata gülümsediği bir gün olur. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
ösym kılavuzda "Sınavdan sonra ÖSYM Başkanlığı veya yargı mercileri tarafından iptaline karar verilen sorular değerlendirme dışı bırakılarak geçerli soruların puan değerinin yeniden saptanması suretiyle puanlama yapılacaktır." ibaresini koymuştur. iptal soru ne olursa olsun devre dışı kalacak ve kalan sorular üzerinden hesaplama edilecektir
-
Acaba kaç soru ve hangileri iptal
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Okuduğunuz 'u anlayarak tekrar okuyun...
- aday 69.5 nette kaldı.
İptaller dahil mi hariç mi belirsiz.
2 veya 3 soru iptal edilir de bu iptaller epey kişinin yanlış yaptığı veya borş bıraktığı sorulara isabet ederse sınav 70.9 gibi kapatacaktır.
Belki de iptaller dahilinde 69.5 nette kapadı. Kim bilir
Milletin Türkçe sorularındaki yaşadığını hatırladım. Gerçekten zor cümle oldu.( kesinliği olmadığı yerde algı mı zayıflıyor)
- aday 69.5 nette kaldı.
-
belki de hiç iptal yok
-
@amirim benim anladığım 70.9 puan :69.5 netten den 1.02 geliyor bu da 2 soru iptaline tekabül ediyor
-
@hasi-moto 2'si de nohutçunun kitabında vardı. kaim makam soru bankasında da sosyal konut sorusu vardı diye hatırlıyorum.
-
@smithes bu durumda 400 'ün dolmaması içinde 70 üstü 400 kişinin çıkmamış olması gerekiyor, milletin netlerini şişirerek buraya yazdığı söylemi ile de örtüşüyor
-
Açık net kesinlikle 69.5 netle kapattı 2 soru ya da 3 soruyu yok sayın netiniz 69.5 puan olarak 2 soru iptal edilerse 70.9
3 soru iptal edilirse 71.5 puan yapar ya daaa demiş ki soru iptalleride olmayabilir o zaman net ve puan 69.5 -
@skrbrdr ama birde demiski baraj dolmadi kafalar corba
-