9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Barajın 70 ile kapatacağı ihtimali için yazıyorum.
70 netim var. Sadece kop sorusu iptali durumunda, 69.69 ile baraj altında kalıyorum. Başka soruların iptali durumunda, durum değişiyor. Ama sadece bu sorunun iptali durumunda, çok zor bir süreç beni bekliyor. Yanılmıyorsam, @moonlight isimli arkadaş da benimle aynı durumda.
4 Aralığa kadar, Allah bize sabır versin. İşimiz zor.
-
Adamakıllı 100 soru sorulamadı yani. Mükemmel
-
En fazla 380 kişi olur 70 ile kapatır.. saygılar
-
4 Aralık’tan sonra sınav kaynakları ile ilgili bir başlık açılır mı ? Yazarlar kitaplar kaynaklar denemelerle ilgili değerlendirme yapmak için erken ama bunlar dahil olduğum watsap grubunda konuşuluyor,Eminim tekrar hazırlananlar için önemli bir değerlendirme olacaktır.Ayrıca ben bu konu da bir kaç söz söylemek için sabırsızlanıyorum.
-
@mia_nur valla şunu bilir şunu söylerim. Çok kitap okuyan adam türkçeyi halleder. Hukuk içinde acacak mevzuat.gov.tr yi indirip caliscak oradan. Iktisat icinde herhangi bir kaynak isini görür. Kazanır sınavı:D sistem basit. Cok derinlerde boguluyoruz bu kaynak işlerinde. Yazarlarin yada komisyoncularin tuzagina düşmeye hic gerek yok artik.
-
@teta ben kitaba çok para vermediğim için mutluyum
-
@mia_nur adamlar indiriyor mevzuattan kopyalıyor kitabina yapıştırıyor millete 80 liraya satıyor. Piyasa bunlarla dolu. Asli birinci elden çalışmak hem daha garanti hem daha kârlı
-
@teta katılıyorum mevzuat çalışmak lazim bol bol bi de rituel almıştım ama beğenmedim.
-
@mia_nur hocam böyle bir tartışma olursa ben de düşüncelerimi yazmak isterim. Eğer bir talihsizlik yaşamazsam mülakat göreceğim ve bunu gerçekten siz gibi kitaplara para saçmadan yapabilmiş olacağım . Yeni dahil olan arkadaslar heyecanla bir sürü kitap alıyor ama gerçekten gereğinin olmadığını ispat ederek bir şeyler söylemek istiyorum ben de .
-
@wollstonecraft işte o heyecan cebi boşaltıyor. Bütün mesele orda. Kaymakamlik hayaliyle firsatcilarin tuzagina düşüyorlar
-
Kaliteli soru bankalarini anlarim alirsin hiz kazanmak icin cozersin de konu anlatımı kitap bir tane olur adamın soru bankasindan cok konu anlatimli kitabi var olmaz. Hukuk için hic olmaz. Hukukta bir kere kitap alinmaz. Soru bankasi alir. Onda da her yayinin degil
-
69 netim var kopu doğru yaptım Monopolü yanlış. Bana bir şey olmuyor mu
-
Ben kesinlikle söz söylemek istiyorum kaynaklarla ilgili herkez hazır olsun buna sert eleştirilerim olacak,benim ve diğer emek veren arkadaşlarımızın eleştirilerini dikkate alan yayımcılar yazarlar ve hazırlananlar fayda görecektir muhakkak.
-
@teta adamlar 10 günlük egitime 1000 lira istiyor.Sloganda şu "Kazandıran taktiklerle sizde kazanın."10 gunde ne ogreteceksiniz ki
-
@hasi-moto para tuzağı hocam hepsi. Insan aklıyla alay ediyorlar ama hayal kuran insanların hayalleriyle oynamadiklari gibi paralarını çok afedersiniz çalıyorlar. Agir bir tabir oldu ama böyle yani
-
@teta oynadiklari gibi olcak yanlis yazmisim:D
-
@teta Ritüel diye bir kitap aldım hocam.Adam sayı ve en alakasiz yerlerden soru sormaya o kadar ugrasmis ki mevzuati hic etmiş.Iktisat ve inkılabına hiç değinmiyorum ilk sorudan sonra bir daha bakmadım bile.
-
@hasi-moto
Ritüel deneme aldım hocam ben de abartmıyorum 20 soru sayı gün tarih -
@skrbrdr e belediye sorusunu kac kitap yakaladi?sosyal konut sorusu nerde vardi? Mevzuatta 3e 5e bakacağına yazar bunlara bakamamış mi? Cok zor degil belediye kanunu okuyan herkesin gozune takılırdı bunlar ama bu insanlar zahmet bile etmemiş.Pdf de sayı/gün/tarih araması yapılıp soru hazırlanmış.nolursa olsun bu sınav bize MEVZUAT okuyun cok bilmisleri zengin etmeyin uyarısı yapmıştır.
-
@hasi-moto kazanamazsanız paranız iade de var