9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
soru iptali olmadığı varsayımıyla 70 neti olan arkadaşlar da umutla beklesin.
-
Kop sorusu iptal olur tek
-
@alikucuk-33, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kop sorusu iptal olur tek
Ooo Ali Bey kaç netiniz var bu sene
-
Arkadaşlar üsdatın @amirim açıklamaları oldukça anlaşılır ama içinde bulunduğumuz durum anlaşılır değil ihtimal çok ondan karışıklık çıkıyor benim yorumum ise bence kontenjan dolmadı 70 altına kaldı bir kaç kişi...
Herkes için öncelikle hayırlısı olsun.
-
@Keynesin-Faizi Katılıyorum size hocam. @amirim açıklaması açık. Ancak iptal soruları sebebiyle bulunduğumuz durum karışık biraz. 69.00 - 71.00 neti olanlar için değişik varyasyonlar mevcut.
Buradan kopup, hakimlik sınavına da dönmedik. -
Kısaca 1soru iptal olmazsa taban puan 69,50 olacak mülakata 350-380 kişi
Girecek büyük ihtimalle; 1 soru iptal olursa taban puan 70,2 olacak 400 kişi dolacak; 2 soru iptal olursa taban puan 70,9 olacak 400 fazlasıyla dolacak -
Benim anlamadığım , eğer iptalsiz şekilde 69.50 ile kapattıysa ben 70.00 ile kazanırım. Eğer 2 soru iptal edilirse birini doğru yaptım diğerini yanlış yaptım netim 69.25 e düşüyor puanım da 70.6 oluyor ,, şimdi sorum şu , bu iki iptal benim net ve puanımı etkilerken iptalsiz baraj neti olan 69.50 yi niye etkilemiyor aşağı çekmyor? Her iki soruyu yanlış yapanlar üzerinden mi hesaplıyoruz bu 69.50 * 1.02 yi ,, iptalsiz 100 soru üzerinden kapatırken neden iptal olduğunda 98 üzerinden yine 69.50 ile kapatıyor?
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Benim anlamadığım , eğer iptalsiz şekilde 69.50 ile kapattıysa ben 70.00 ile kazanırım. Eğer 2 soru iptal edilirse birini doğru yaptım diğerini yanlış yaptım netim 69.25 e düşüyor puanım da 70.6 oluyor ,, şimdi sorum şu , bu iki iptal benim net ve puanımı etkilerken iptalsiz baraj neti olan 69.50 yi niye etkilemiyor aşağı çekmyor? Her iki soruyu yanlış yapanlar üzerinden mi hesaplıyoruz bu 69.50 * 1.02 yi ,, iptalsiz 100 soru üzerinden kapatırken neden iptal olduğunda 98 üzerinden yine 69.50 ile kapatıyor?
Aynen güzel soru
-
@moonlight tümdengelim yapıyoruz sınav 69.5 ile kapatmış o sabit zaten.
-
@moonlight iptal olmazsa her soru 1 puan, iptal olursa iptal 1 puanı da diğer soruya dağılıyor. Burada yanlışın doğruyu götürmesi işin rengini değiştiriyor. Tam bu noktayı ösym yazdım ama cevap veren olmadı...
-
İptalsiz Kesin %100 69.50 net ile kapattıysa , 400. adayın doğru ya da yanlış yaptığı o iptal olan iki sorudaki 0.50 net , 0,25 net ya da 0.00 net aşağı düşmeyecek mi
-
@amirim kardeşim geçen sene baya bi vardı heralde
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
İptalsiz Kesin %100 69.50 net ile kapattıysa , 400. adayın doğru ya da yanlış yaptığı o iptal olan iki sorudaki 0.50 net , 0,25 net ya da 0.00 net aşağı düşmeyecek mi
Valla kusura bakmayın 0.0 ların hesabını gözettiğim için bugün bu saate kadar kafamda kırk tilki dolaştı stresten başım ağrıdı , sorularımı hoş görün
-
@a-tas bu durumda da adalet dışı bir durum oluşmuş oluyor. ösym nin hatasının bedelini kendi değil bizler ödemiş oluyoruz. diğer taraftan belli mevzuattan nasıl oluyor da hatalı soru hazırlayabiliyor o da bir trajedi.
ahhh ösym ahhh... -
Soru iptalleri;iptal edilen soruyu doğru yapan ile yanlış yapan için ayrı bir statü oluşturur.Bu da genel sıralamayı etkiler.İlk 400 değişir.Sonucu beklemek en kesin sonuç.
-
Hangi sorularin iptal edildigi.belli degil mi? O da bellidir sanirim
-
@fenecus, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim kardeşim geçen sene baya bi vardı heralde
Ali Beyin geçen sene 91 neti vardı ama kaydırma yaptığından sınavı kazanamadı nasip değilmiş.
-
Arkadaşlar soru iptali olmama ihtimali nedir sizce bence bunun üzerinden gidelim. Sağlam kaynaklar ne diyor bu konu hakkında.
-
@amirim Üstat 100 kişilik bir alım daha olacak mıdır sence 69 nette kalıp hayali seneye birakanlardanim bir nebze umut olur belki bana ve benim gibilere
-
@amirim benim de bi kuzen var her sene 85 net yapıp mulakata kalamıyor.Resmen alacakaranlık kuşağı:)))