9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@deüdem, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav madem öyle kimse hiçbir soruyo sallayarak doğru yapmasın hocam, ne farkı var adam ösym ce doğru kabul edilen şıkkı bir şekilde işaretlemiş
İşte sizinde söylediğiniz gibi sallamadan farksız şansa bala doğru yapılmış ama ben kopun tüm illerini bilmeme rağmen sınavda yanlış yaptım soru kafamı karıştırdı burda haksızlığa uğrayan kim?
-
Hayır o bu değilde 5 sorudan fazla iptal olursa yönetmeliğe göre sınav iptal olacak
-
@kema-boratav hocam sallama muhabbeti gibi işte sen tüm herşeyi bilir yanlış yapabilirsin başkası hiçbirşey bilmez optikten rast gele sallar doğru çıkar
-
@deüdem öyle bir şey mümkün değil hocam. yüksek ihtimal en az iki en fazla 3 soru iptal olacak.Sonuçlar açıklandığında öğreneceğiz
-
@kaymakam hocam 7 soruya itiraz var deniliyor
-
@deüdem ösymnin 5 soruyu iptal etme olasılığı % 0.1
-
@Tardukağan o zaman hiç soru iptal etmeme olasılığı kaç :D:D
-
Arkadaşlar sınava kaç kişi girdi acaba bunu öğrenebilme ihtimalimiz var mıdır geçen sene biliniyordu 28 bin olarak
-
@deüdem itiraz önemli tabi ama bariz yanlışı iptal edecektir.Örn. Kop Monopol bir ihtimal Ağrı sorusu(Ağrı sorusunu iptal etse de etmesede soru kökü itibariyle kimse bir şey diyemez)
-
@pabloescobarr 21 bin diye duydum
-
@deüdem bende başvuru sayısının 21000 olduğunu duymuştum ve bunun 1000 tutarında kişisi mühendislik sosyoloji psikoloji gibi bölümlermiş
-
Sanırım bu günde açıklanmayacak
-
@müfettiş türkçenin zor alanın ortalama olmasının nedeni bu değildir değil mi ?
-
@deüdem iki kişi öyle duyduysa doğruluk payı yüksektir o zaman
-
@ENTRY 2 gün sonra kesin en azından.
-
@deüdem tam net bilemediğimden yorum yapmakta zorlanıyorum
-
@pabloescobarr duyum sadece hocam cimere filan yazıp bilgi alınsa daha sağlıklı olur tabi.
-
@deüdem onu yapmaktansa sonucu beklemek daha mantıklı ancak kaymakam adaylığı şubeye de sorulabilir
-
@müfettiş cimere hangi bölümden kaç kişi katıldığını sorarız diye demiştim.
-
Arkadaşlar şu mantığı anlamıyorum gerçekten bende mi sorun var sırf yanlış olanı doğru yaptım diye yanlışı nasıl savunabiliyorsunuz eş keza olursda kaymakam olursanız bu şekilde bencilce mi yöneteceksiniz ilçeyi? Beni affedin lütfen benimde doğru yaptığım yanlış sorular var ben de sınırdayım ama diyemiyorum iptal olmasın diye adalet yerini bulsun inşallah bunun kul hakkı da bence ÖSYMnindir ya herkese 1 puan verecek ya da daha adil bir çözüm üretecek.