9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@lanternight Ne adili neyin adili 6 ayımı verdim ömrümden bu sınava sen neyin adilinden bahsediyorsun sen kimsin ki neyin adil olabildiğine karar verebiliryosun
-
Tam 8 yıldır bu sınavlara girip çıkıyorum. 5 defa da kazanmisligim var. Bu sınav için kaliteli demek imkansız. Ana omurga İdare hukuku olması gerekirken başka alanlar öne çıkıyor. Sınavı yine kazanacağım ama iptal olsun mu diye oylama yapılsa iptal olsun derdim. Çalışanı çalışmayani, bileni bilmeyeni ayirmiyor. ÖSYM verimsiz ve deneyimsiz yeni yetme bı kurum gibi davranıyor.
-
İyi akşamlar. Yazmayacaktım ama bende yazayım şu sınavda iptal edilmesi gerekn ilk soru kop sorusudur 2. Soru ağrı sorusudur. Yukarlarda bir arkdaş yorum yapmiş gecen yıllarda çıkmış soru diye. Tüikin açıklamadığı 2018 verileri ile gecen yıl arasında nasıl bir bağlantı var acaba ? Daha önce yazmıştım tekrar ifade edeyim hocaların doğru hatalı dediğine bakmayın önceki sınavlarda da buna bnzer şeyler oldu. Sınav açıklandıktan sonra hiç açıklama felanda yapmadı o hocalar.
-
@lanternight biraz abartmışsınız sanki aylarca bu sınav için çalıştım 3 saatlik uykuyla gün geçirdim çokça emek var anlayacağınız.
-
@lanternight Hocam kop sorusu hariç başka iptal olmaz diyorum.Evet malesef iptal ihtimali birçok kişiyi potaya sokuyor veya potadan alıyor.En başından beridir dedim şu soruları hazırlayanların acemiliği mi diyelim özensizliği mi diyelim şu sınava en özensiz çalışanın özensizliğinden daha fazla !
-
@besplatno haddini bil önce terbiyesizleşme. Bunca yanlışın olduğu bir sınavda, hocaların dahi hemfikir olamadığı soruların sorulduğu saçma bir sınavdan bahsediyoruz. Ben 2 senedir hazırlanıyorum ve 80 üstü netim var 4 Aralıktada sıralamamı belirteceğim buradan.
-
@lanternight 80 üstü netin var ve şimdi sınav iptal mi olsun diyorsun ee devam etsene hikaye çok heyecanlıymış
-
@teta sınav iptal olmalı normal şartlarda evet bunu söylüyorum. Eşimiz dostumuz 70 sınırında kaldı onların hakkını arıyorum. He bu arada sınav açıklandığında buradan foto paylaşınca senin o kızaran yüzünü görmek isterim.
-
@lanternight Ne 80 i kimi yiyosun sen, beklicem ayın 4 ü sonuç açıklanınca ilk sana yazıcam. Hocalar soru iptal edilmeli dedi eyvallah yanlış varsa edilsin kimsenin hakkında gözüm yok ama sınav iptal edilemez.
-
@lanternight yav he he arkadaşım
-
@besplatno kimi yiyosun? üsluba bak! 4 Aralık'ta burada olun. Tüm forum şahit.
-
@lanternight sınav açıklandı gün buraya giriş dahi yapmayacana eminim
-
@Çetin sen de burada ol.
-
Ben burdayım! Sen eşinin dostunun hakkını savunuyorsan bende kendi hakkımı bizzat savunuyorum tekrar söylüyorum Ben BURDAYIM 4 Aralıkta beklicem
-
@lanternight doğru ya sinav sonuc sitesinde lanternight yazacak dimi unutmuşum onu pardon iddaamı geri alıyorum
-
@teta eğlenmeye devam et sen
-
@lanternight yok eğlenme değil de böyle kuru tehditlere gerek yok. Sadece alsan bile ispatlayabileceğin mümkün değil. Gerek yok boyle şeylere. Burada tepki alirsiniz sadece hic gerek yok
-
-
Yav arkadaslar herkes kendi yapamadigi soruya iptal olsun diyor. Bi sakin olun. Hangi sorularin iptal olcagi cok belli. Bazi sorular icin fazla zorluyorsunuz
-
@lanternight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@besplatno haddini bil önce terbiyesizleşme. Bunca yanlışın olduğu bir sınavda, hocaların dahi hemfikir olamadığı soruların sorulduğu saçma bir sınavdan bahsediyoruz. Ben 2 senedir hazırlanıyorum ve 80 üstü netim var 4 Aralıktada sıralamamı belirteceğim buradan.
Bana neden 70 net im var dediniz özelden?