9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar soru sormayın aldığım bir duyumu paylaştım sadece
-
@suigeneris123 aynı kaynağa hangi sorular olduğunu sorma ihtimaliniz yok mudur acaba ?
-
Uc koca soru iptalse pes bu kadarina
-
Bu kaynak işi Külliyeye giden CHPli meselesine dönmesin
-
bilgi kirliliği öylesine çok ki bir bilirkişi çıkıp net bir şekilde ifade etse hangi sorular iptal ya da değil! O onu dedi bu bunu duydu şu şundan emin kaynak sağlam vs. geriliyoruz.
-
@safiTÜRK69 hocam ne yaptın @amirim de külliyedeydi. bak kafam karisti amirim itiraf et üstad
-
@böğürtlen bende sanıyorum @amirim sadece forum da gündem oluşturuyor. Adam 1 haftadır bütün ülkede konuşuluyormuş haberimiz yok
-
@safiTÜRK69 ustad @amirim bay kemalin kayığına binmez inanmam Külliye'n yalan haber.
-
En iyisi 4 aralık tarihine kadar forumdan uzak durmak. Hadi iyi forumlar.
-
kop, monopol ve insan hakları sorusu iptal diye söylentiler var. Oldu olacak SINAV İPTAL OLSUN. Soru hazırlamaktan aciz ÖSYM yetkilileri İSTİFA ETMELİ!
HAKKIMIZ YENİYOR!
-
@lanternight insan hakları sorusu doğru hocam Kutluay hoca karşı dava açarız diyor
-
@Teşkilatçılar Türkçe sorusunu millet hocasına cözdürmüş ben o olabilir diye düşünüyorum
-
@sonsuz Türkçe sorusunda doğru gibi geliyor hocam bence ağrı, ev hanımları vede çarpan sorusunun soruluş ifadesi sıkıntılı diye düşünüyorum
-
@Teşkilatçılar hocam dediğiniz sorulara hep cevap bulundu daha sonra ya insan hakları ya Türkçe olur gibi ama bilemiyoruz işte
-
Avrupa insan hakları sözleşmesi içtüzüğünde açıkça tek yargıç için kabul edilebilirlik yazıyor. İçtüzük kaynağını sözleşmeden alıyor. Tek yargıç sorusu iptal olursa yazık olur
-
@sonsuz
En yüksek ihtimal
KOP
AĞRI
MONOPOL -
İptal sorusu tahminin de herkes duygusal yapıyor tahminini malesef hayırlısıyla açıklansa
-
69.50 400. kişi,
KOP ve MONOPOL iptal mi değil mi bir hafta bunu düşünürüz. 0.25 yukarı 0.50 aşağı bakalım neler olacak?kafamda deli sorular
-
@VİNNİE-JONES ağrı sorusunda yanlış yok birçok hoca böyle söyledi.
-
KOP ve Monopol dışında hatalı soru yok. Daha fazla zorlamayın derim. Türkçe sorularına itiraz edilmiş. Türkçe'den iptal soru olursa (PARAGRAF- Dil Bilgisi değil) bir tarihe hep birlikte tanıklık edeceğiz.