9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Teşkilatçılar Alper Akçay da kesinlikle yanlış demiş soru.
-
@revenge tek yargıç sorusuna mı hocam
-
@zzzz aynen hocam.
-
Bunca yanlış soru varken iptal olması en adil olanı
-
@lanternight SINAV İPTALİ olmalı ve soruları
hazırlayan KOMİSYON GÖREVDEN ALINMALI!!! -
3.soru varmı bilmiyorum ama o Türkçe sorusu gerçekten sıkıntılı soruydu hani tanımlama , örneklendirme , çıkarım bulunan paragraflı soru hepsi vardı hala anlamadım o soruyu
-
@Keynesin-Faizi kesinlikle hatalı o soru
-
@Keynesin-Faizi Hocam ben onu 10'un üzerinde Türkçe öğretmenine sordum,birisi de yıllardır ÖSS'ye öğrenci hazırlıyor
çıkarım var dedi o D şıkkı için -
@k-k hocam abartmıyorum en az 8-9 dk o soruya baktım sona bırakmışım sinirimden silgiyi parçaladım valla o soruyu bilipte çözen arkadaşları tebrik ederim o sınavın en zor sorusuydu bana göre
-
Ben o soruya itiraz ettim sahsennn...sizin dediginiz gibi d sıkkında cikarim vardir...sorunun dogru yaniti yoktur diye ama...bekleyipp goreczzz
-
@dmrl01, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ben o soruya itiraz ettim sahsennn...sizin dediginiz gibi d sıkkında cikarim vardir...sorunun dogru yaniti yoktur diye ama...bekleyipp goreczzz
Çıkarım değil saptama var maalesef
-
@revenge hocam Kutluay hoca da Twitter da karşı dava açarız diyor
-
Hangi 3 soru ya. Kop ve monopol dışında hatalı soru yok. Tek yargıç sorusunun cevabı bariz yalnız 1 idi. Ağrı sorusunda cevap ağrı, daha önce çıkmış bir soru o yıllarda da ağrı idi cevap.
-
@kema-boratav hocam doğrudur ben soru hatalı demedim sadece çok zordu bişey anlamadım açıkçası o sorudan
-
Şu tek yargıcin ne olduğunu bile bilmeyen arkadaşlar var belliki, açıp bir bakın internetten allah aşkına ya. Burada insanlari yanlış bilgilendirip durmayın. Sırf kendiniz yanlış yaptınız diye iptal olsun temennilerini biz yemeyiz. Soru iptal olmayinca da ondan sonra ne kadar kötü bir sinav olur. Suç sizde degil ösym de olur hep. Bu hep böyle olur. Hiç sekmez nedense
-
@Keynesin-Faizi, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav hocam doğrudur ben soru hatalı demedim sadece çok zordu bişey anlamadım açıkçası o sorudan
Bende yanlış yaptım 10 tane hocaya sordum faceden maalesef yanlış yaptım
-
şu iptaller çok can sıkıcı! keşke herkesin doğru kabul edilse de 1.01 hesaplarına girilmese. Hata ÖSYM'nin cezasını biz çekiyoruz.
-
@Teşkilatçılar nerde demiş
-
@revenge nerde demiş hoca
-
Ne zannediyosunuz abi siz kendinizi. Sınav iptal edilmeliymiş yok ya!!! Yanlış sorulmuşsa sorulmuş sizin mızmızlanmanız için bizim aylarca verdiğimiz emek çöpe mi gidecek? Defolun gidin şurdan! 2-3-4 her neyse yanlış olan soru iptal edilsin bizde neyse hakkımız onu alalım.