9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Teşkilatçılar eminmisiniz o soruya dediğine! çünkü başta o soruda hata yok demişti Kutluay hoca
-
@amirim hocam bi okur musunuz yazdığımı?
-
@besplatno genç adam biraz sakin. ben 6 yılımı verdim senin 6 ayını verdiğin şeye. 4 kere de kazandım...
ösym nin sözcük oyunu nedeniyle emeğim çöp olacak.
sakin rica ederim. -
@whshw kesinlikle hocam hani 100 lük kağıt verirsin bir sorun yanlış çıkar. Kendine konduramaz peşine düşersin de burada olanlarimizin coğu 70 ile 75 arasında gidip geliyor. Nolacagimiz belli degil. O kadar emin konuşuyoruz ki anlamak mumkun degil
-
@whshw Hocam kesin olarak kop iptal olacak.İkinci en iyi ihtimal monopol sorusudur.Onun haricin de iptal beklemek umut zedeler diye düşünüyorum.
-
@turgut_2018 hayır hoca hata yok dedi eğer ÖSYM iptal ederse karşı müdahalede bulunuruz dedi demek istedim.hova zaten doğru diyor soruya
-
@amirim kendim için mi bir başkası için mi sormuşum özel bir durumdan bahsettim size, yazdıklarımı iyice okuyun lütfen sonra buradan da düzeltme bekliyorum sizden.
-
@amirim @lanternight ben 80 netini 4 aralıkta burda bekliyor olacağım
-
@k-k Hocam meydanı boş buldular mı hiç önü arkası ne olur demeden yazıp çiziyorlar hayır bende daha önce 2 kez mülakattan elendim derdim tasam o değil ama sınav iptal olsun olur mu bir sınava hazırlanmak kolay mı en iyi siz bilir siniz
-
Beyler lütfen sakin olun girdiğiniz sınavın üslubuna uygun davranınız.
-
@amirim yazdıklarımı iyice okuyun lütfen. Bir DÜZELTME bekliyorum sizden.
-
@lanternight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim yazdıklarımı iyice okuyun lütfen. Bir DÜZELTME bekliyorum sizden.
Nerde hangi özel durumdan bahsettiğini ne biliyim ben eşimin 70 net i var dedin özelden 2 soru iptal olursa baraj altı, burda da onun adına konuşuyorsun zannettim. 80 net in var madem rahat ol ne yaygara yapıyorsun.
-
Arkadaslar aranızda en riskli yerde bulunanlardanim. Bana göre sadece KOP iptal olur. Bu durumda 70 netim, ne yazik ki aşağı düşer ve 69.69 ile elenirim. Ama hiç isyan etmiyorum. Ne yapalım nasip boyleymis.
Osym e laf atacagimiza biraz da kendimize bakmaliydik. 1 net fazla beni hayatta tutuyordu. En az 3 soru dikkat sebebiyle kaçtı. Eğer 71 yapamadiysam, bu benim hatam. Osym nin değil.
Eğer sadece kop iptal olursa nasip der geçerim. Kazanacak olsaydım, Rabbim o dikkat gerektiren sorulardan birini sınavda bana yaptirirdi. Belli ki nasibimizde yokmuş. Osym e laf atmak sadece kendimizi kandirir. 1 soru daha yapmak bizim elimizdeydi
-
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama sınavdan sonra oluşan 80 netlikler daha sonra AÖF tartışması şimdide bu anlamadım nasıl böyle bir tavır içine girebiliyorsunuz Bırakın ya ne yazılırsa çizilirse çizilsin Allah’ın izniyle 1 haftadan az kaldı ak ve kara koyunun belli olmasına lüzum yok böyle agresifliklere Allah’ın izniyle herkes hak ettiğini bulacaktır bu sınavda ve ilerleyen süreçlerde
-
Farklı konu açalım. Ösym bu aralar sınavları verdiği tarihten erken açıklama örneklerini arttırdı. Kaymakamlığı da erken açıklar mı? Farklı konu konuşalım (burada kavga çıkmaz en azından)
-
@cenk son derece yanlış bir düşünce yapısı. saygu duyarım.
-
@k-k siz kaç net bekliyorsunuz hocam. Merakimdan soruyorum.
-
@a-tas ben arada bakıyorum ÖSYM nin sitesine ne olur ne olmaz diye:) keşke bu hafta açıklasalar da herkes daha da gerilmeden tartışmalar bitse
-
Allah izin verirse bir AÖF'li olarak mülakatta olacağım. @amirim size eşimin durumundan bahsetmiştim çünkü o Aöfli değil iyi bir üniversiteden mezun ve benden şansı daha yüksek olduğu için o bende ayrı bir stres oluşturdu. (70 sınırında bahsetmiştim) Kırdığım kim varsa affola. Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar. Kimseyi kırmaya değmez bu dünya. Hak eden kazansın. Allah'a emanet olun. 4 Aralık'ta görüşmek üzere...