9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Bu forumdan çok güzel kaymakamlar çıkardık. Darısı sizlere olsun inşallah.
Ayrıca süreçteki destekleri için başta @can-mavi kardeşime ve @amirim dostumuza hepiniz adına teşekkür ediyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.https://www.tercihiniyap.net/m/ilan/icisleri-bakanligi-kaymakam-adayligi-sinav-ilani-2019-h8234.html
Dostlar eşdeğerlik hususu için hazırladığımız yazıyı da bırakalım şöyle. Kafasına takılan dostlar inceleyebilirler.
-
Vira Bismillah...
-
@paretowilfredo âmin kardeşim inşallah, asıl ben teşekkür ederim sana bugünden itibaren maraton artan hızda devam ediyor , Allah en çok emek edenlere nasip etsin insallan
-
Haydi Bismillah,herkese başarılarr
-
2 ayda iktisat öğrenilir mi, yoksa uğraşmak boşa mı olur?
-
Maliye mezunuyum denklik almam gerekiyor mu?
-
hayırlı olur inşallah
-
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
-
Tüm Dostlara hayırlı olsun
-
@klckyahilal İlan haberinde yönlendirmeler ve bilgi var hocam. Okuyabilirsiniz bence
-
Geldi iki gözümün çiçeği
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. İnşallah gönlünüze göre olur hepinizin
-
İlan geçen seneki gibi 100 kişilik. Sınav aynı formatta yapılacaktır.
-
@albertcamus okudum benim bölümüm yazıyor yinede emin olmak istedim kusura bakmayın
-
Herkese hayırlı olsun Türkiye'nin idari yapısı Hakk nda kaynak onerebilevek var mı acaba
-
Çarşamba dedim ve oldu
-
Ücret ne kadwr arkadaşlar ben göremedim
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun, tüm forumdaşlara başarılar.
-
Çeko ile ilgili geri dönüş alan kardeşlerim var mı?
-
Abi siyaset bilimi, kamu yönetimi ayrı ayrı yazıyor metinde ancak ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum sıkıntı olmaz demi ? Ayrıca ilk sınavda bir belge istenmiyormuş mülakata kalırsak belge gerekli