9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Öğrenci olduğum donemlerde; facebooktaki gruplara bakar, 2 - 3 liralık iddia kuponu yapardım. Böyle fenomen birileri olurdu facebookta. Adam arka arkaya 8 maçi, farklı günlerde doğru tahmin ederdi. Saygı duyulurdu bu fenomene. Ben de takip etmeye başlardım bu adamı. Adam 9. Maçı bilirdi. Ertesi gün 10. Maçı bilirdi. Sonraki gün 11. Maçı bilirdi. Tamam bu adam biliyor birşeyleri derim. 12. Maça ben de kupon yapardım. Ne yazık ki kupon yatar, adamın serisi son bulurdu. O fenomenin bütün guvenirligi, bu yanlış öngörü ile sonlanırdi.
Şimdi @amirim için bir güvenilirlik söz konusu. Sana güveniyorum amirim. 70 netim ile (kop sorusu dogru). Sen de iddia fenomenleri gibi beni yarı yolda bırakma. Doğru öngörünü devam ettir.
(Sen dünden beri açıklama yapmadin tabii. Daha önceki öngörünü baz alarak yaziyorum) -
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Birinci aday, 86-88
Dört yüzüncü aday, 68-69
-70.00 alacak aday 370-380. olarak listeye son siradan dahil olur.tüm ümidim ile bu sonucun doğru çıkmasını bekliyorum. 70 bandında kapatırsa ne kadar güzel olur.
-
Ben foruma bu sene katıldım birisi benim gibi olanlara @amirim kim ve neden bu kadar bilgilerinin önemli olduğunu söyleyebilir mi?
-
@amirim herkes etiketlesin. başlatıyorum +1
-
-
@amirim +1
-
@amirim +1
-
@amirim +1
-
@amirim +1
-
@amirim +1
-
@amirim +1
-
@amirim +1
-
@amirim +1
-
@amirim +987839573726384847384848483
-
@amirim +10
-
@amirim artık bir şeyler yazın
-
@amirim +1
-
ÖSYM sonuçları 4 Aralık’tan evvel açıklarmış gibi hissettim nedense?böyle bir şey olabilir mi acaba ?
-
@amirim ferhat şirini böyle beklemedi dostum gel artık :))
-
@amirim +1
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğimiz kadar