9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim eğer görüpte cevap vermiyorsanız çok ayıp size gösterilen teveccühe yakışmaz
-
-
@hasi-moto
Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar. -
Haftaya bugün tamam bu iş. Beklemek çok zor.
-
@Wolfaruk Naptın hocam,üstad gelsin diye uğraşıyoruz gitsin diye degil
-
@amirim daha fazla gelmessen herkes şair olacak bi açıklama yap artık neymiş bu duyum
-
@hasi-moto
Sevdiğim bi siir devamını yazayım dedim. Bende bekliyorum sabirsizlikla -
son hafta Allah yardımcımız olsun beklemek gerçekten sabır işi
-
Ya bu niye bu kadar takıyorsunuz haftaya bugün birçoğumuz elenmiş olacak zaten.Bu arada bende sınırdayım ama şimdiden kendimi alıştırıyorum.
-
Artık olan oldu bize
Gelsen de bir gelmesen de
Gelemeyiz biz yüz yüze
Gelsen de bir gelmesen deHep kendini çektin naza
Yok bahara yahut yaza
Bıktım gayrı yaza yaza
Gelsen de bir gelmesen de -
-
Kutluay kararlı Şöyle bir paylaşım yapmış;
Kaymakamlık sınavında itiraz edilen sorularda kısmi iptal var..ortalama baya düşük..
“Sınır mutluluğu” yaşanabilir yine..tersten okursak sınır mutsuzluğu da mümkün..
-
Arkadaşlar 70 net hesaplayan 4 aralığı beklesin bi aksilik olmazsa içerde. Bu süreçte duyum alınması çok zor alınsa bile söylenmeZ.
-
@revenge bence 1 soru iptal ozaman kısmı dediğine göre
-
Ortalamanın düşük olması, soruların iptal olması, barajın bilinmesi sınav açıklanmadan nasıl bilinebiliyor
-
@Willsmithh bence birden fazla
-
@districtgovernor hocam zaten 3 soruya itiraz edildi galiba en çok beklenen kop ve Monopol du
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@districtgovernor hocam zaten 3 soruya itiraz edildi galiba en çok beklenen kop ve Monopol du
Toplam 7 itiraz var hocam
-
@Willsmithh Ben de kısmi demesinden öyle anladım.
-
@kema-boratav hocam bilmiyordum ama 7 soru olsada bence 2 soru ciddi tartışmalı diğerleri hakkında fikrim yok inşallah en adaletli karar verilir kendim konuşulan soruları dogru yaptim ama hak yerini bulsun