9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@moonlight dostum aslında daha önce de söylemiştik, hatta @amirim yazdı ama kimse inanmak istemedi ne yapalım dedi arkadaşta çekildi köşesine.
-
@27ömer27, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@moonlight dostum aslında daha önce de söylemiştik, hatta @amirim yazdı ama kimse inanmak istemedi ne yapalım dedi arkadaşta çekildi köşesine.
Hocam iptallerle ilgili varmı bı duyum
-
@27ömer27 benim size ve amirime ve buradan birkaç arkadaşa da itimadım tam,başkasını bilmem ama benim güzel haberlere öyle ihtiyacım var ki , siz söyleyin , sizi linç edeni biz linç ederiz
-
@27ömer27 amirim 70 barajla kapatir demisti en son benim hatirladigim. Bu fikirde dusunuyorsunuz o zaman sizde sanirim degil mi ?
-
@27ömer27 hocam hadi açık konusunda, sabah erken kalacagiz. Uyuyabilelim.
3 - 5 kişi yüzünden, size güvenen onlarca kişiyi habersiz birakmayin. Aciklayacaginiz her türlü bilgi ve duyum için şimdiden allah razı olsun. -
Sadecd şu kadarını söyleyeceğim millet netlerini şişirip şişirip yazıyor Herkese iyi geceler bilginin devamı için @amirim den izin almam gerek yoksa ayıp olur ona.
-
-
@27ömer27 hocam vardır elbet bir bildiğin açık konuşmadı ğin için. Yine de Teşekkürler. İyi geceler.
-
Durum anlasildi 70 le kapatmis amirim yine onceden haberini almis ama oda hakli gecen yil cok sacma muhabbetler oldu bu yil acikca bilgilendirme yapmiyor
-
@27ömer27 inşallah öyledir 6 ay aralıksız çalıştım sınırdayım
-
Bugün yüzükler efendisini izledim orda Gandalf diyor ki "Troller hiç bu kadar yakına gelmemişti" aklıma direk burası geldi ah Gandalf bi bilsen bizim trolleri Orta Dünya'da bulamazsın...23 kişi hazırlanmışta en düşük 76.50 net...
-
Hocam tam olarak konu nedir? Herkes amirimden bir cevap bekliyor. Açıklama mı yapacağım dedi? biri beni de aydinlatirsa sevinirim
-
@teta hocam anladigim kadariyla amirim sinavin 70 le kapatacagini ve burda soylenen netlerin şişme oldugunu soyluyor
-
@whshw anladim hocam amirim herhalde buraların müdavimi. Herkes sözüne itimat ediyor belliki. Guvenilir bir arkadaş. Niye suskun peki:)
-
Sınavdan çıktıktan birkaç gün sonra sınav açıklanmasına yakın sonuçlar aşağı yukarı belli olur deniyordu:) bu sefer olmadı sanırım
-
@teta balkon konusmasi yapmasini bekliyoruz
-
-
selamın aleyküm zaman iyice azaldı
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Birinci aday, 86-88
Dört yüzüncü aday, 68-69
-70.00 alacak aday 370-380. olarak listeye son siradan dahil olur.Üstadın puanlama hakkındaki öngörüsü bu şekilde idi. hadi hayırlısı bakalım
-
@ENTRY ve aleyküm selam