9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Cura daha öncede yazdım standart sapma olsa 70 net 80-81 puana gelir bu sınav ne zaman buralara gelmiş
-
Kutluay hoca kop ve monopol iptal edildi demis ama boyle bir bilgiyi nasil aliyor acaba
-
@sonsuz o soruyu türkçe öğretmenlerine soranlar var ve ösym nin cevabının yanlış olduğunu söylemişler
-
@amirim ilk 400 dolmus mu yani hocam
-
@iibf bence o soruda gidici
-
@discotheque 400. aday 69.5 ise dolmamıştır sonuçta barajı gecmesi lazım
-
keşke bu hafta açıklansa çok heyecan yaptım
-
@whshw bu soruyu sormayın diye duyumlar buraya yazılmıyor kardeşim.
-
@sonsuz ben öznel yapmıştım keşke gitse beni zaten türkçe ya kaybettirecek ya kazandıracak..
-
@iibf, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@sonsuz ben öznel yapmıştım keşke gitse beni zaten türkçe ya kaybettirecek ya kazandıracak..
O soruyu bende yanlış yaptım ama soru da hata yok maalesef
-
@discotheque 69,5 olursa eğer 400 kişi çağrılmaz soru iptalleri olursa evet 400 kişi mülakatta
-
@mia_nur soru iptali kesin zaten
-
@mia_nur kişilerin iptal edilen soruları boş bırakma yada yanlış yapma durumuna bağlı bu işte amirim de oyle söylemiş
-
Butun duyumlar kop ve monopolun iptal edidigi ve barajin 70 de kaldigi yonunde toplandi. Bence senaryo artik bundan farkli bir durum almicak
-
@iibf kaç kişi barajı geçti acaba mülakatta kaç kişi olacak o da bellidir değil mi
-
@sonsuz o soru doğru ben de yanlış yaptım ama iptal olacak bir soru değil.
Tek yargıç veya taş toprak soruları olabilir. -
Maliye bölünü için an itibariyle eşdeğerlik geldi
-
@1baksan nerden biliyorsunuz hocam. Nerde aciklandi bu bilgi. Evinize posta mi geldi
-
@whshw evet hocam biraz önce elime ulaştı posta
-
@mia_nur keşke bilsem bende çok merak ediyorum ama daha belli değildir bence soru iptallerinden sonra tamamen belli olur herhalde