9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@1baksan hadi hayirli olsun o zaman hocam hepimize. İnsallah banada en kisa zamanda gelir posta
-
@mia_nur bende sizinle aynı durumdayım tekrar dönerim dediğim sorulara dönemedim en az 5 sorum gitti bu yüzden.. keşke daha duyarlı davransalar.. Türkçe sorularının cevaplarına bakmadım kaç doğrum yanlışım var bilmiyorum çünkü o kadar vakit harcağıdım yerden çok yanlışım çıkarsa kendimi yiyip bitireceğim..
-
@sonsuz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim cevap suradan çıkar 400 dolmuş mu dolmamış mı?
69.5 'da kaldı demek dolmadı demektir.
-
@amirim ustad soru iptalleriyle ilgili bilgi var mi hangileri iptal olmus belli mi
-
Eğer 3 soru iptal olacaksa kop ve monopol hariç; iptale hangisi daha yakın sizce? Ev işleriyle meşgul olanlar mı yoksa ağrı sorusu mu
-
Paylaşımlar için teşekkür ederiz,size de iyi çalışmalar diliyoruz,işiniz gücünüz rast gitsin inşallah ️
-
@districtgovernor bence ev işleri
-
@amirim paylaşımlar için teşekkür ederiz,size de iyi çalışmalar diliyoruz,işiniz gücünüz rast gitsin inşallah ️
-
Soru iptali sevindirmekten çok üzer.. İptal ihtimali en yüksek olan kop ve monopol sorularını 70 üstü net yapanların zaten çoğu doğru yapmış. Özellikle kop...
-
@hasi-moto ikisinide doğru yapan bir çok kişi vardır.. gerçekten zor onlar için Allah sabır versin
-
@amirim bilgilendirme için çok teşekkür ederiz elinize dilinize saglik
-
@hasi-moto ev işleri olduğunu düşünüyorum
-
@Larendeli tabi buradan hatalı sorular iptal edilmesin gibi bir şey anlaşılmasın. Hata varsa mutlaka iptal edilmeli
-
@amirim yani net değil puan demek olur net olsa puan 70 i geçer dolar
-
@Larendeli çoğunluğa uyulup iptal edilmese mi acaba desem linç yer miyim acaba 🤨
-
Cok şükür 70 dolmadi haberi de geldigine gore artik forum tadından yenmez zamanlara girdi
-
@iibf hocam Bn de o soruyu yanlış yaptm ama tuik sayfasında ev işleriyle ugraşanlar en fazla bu soru bnce iptal olmaz
-
Kop ve Monopol’u bos birakmistim. N’olucak simdi biri aydinlatabilir mi
-
@hasi-moto haksız mıyım kardeşim sen söyle soru iptali yoksa 69.50 baraj dolmaz soru iptali varsa 69.5 da 70 üstüne çıkar baraj dolar dolmadığına göre iptal dahil puan 69.5
-
@sonsuz yani dediğin mantıklı o zaman 2 soru iptali varsayiminda 68.25 net yapan kisi 400.oldu demektir.