9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Keynesin-Faizi katılıyorum monopol küsürat var yakın olanı işaretle diyebilir kopa da kanunu sordum bk ilgilendirmez der insanlar dava açar iş işten geçebilir bu da bir ihtimal ama acizlik ösym de adam gibi 100 soru soramıyorlar insanlar düşsün diye saçmalıyorlar hepsi bu iptal muhabbeti olmasa herkes hesabını yapar oturur kenara
-
Şu 69.5 nete nasıl bu kadar çabuk inandık orasını pek anlayamadım.
-
Geçen sene sonuçlar açıklanmadan 1 hafta önce de 73 duyumu vardı bu sene duyum düşük geldi
-
arkadaşlar twiterda kutluay kararlı hoca itiraz edilen sorulrda kısmi iptaller var sınır mutluluğu yaşanabilir diyor ve hemen altındaki yorumlarda kop ve monopolün iptalinin kesin gibi olduğunu tek yargıcın ise doğru olup ösym müdahale ederse bizde karşı müdahalede bulunuruz diyor akabinde bir arkadaşın ısrarla yazdıklarınızdan kop ve monopol haricinde de iptaller var gibi anladım sorusuna cevp vermemekte diretmesinden grupta ise suigeneris123 adlı arkadaşın üç iptal varmış duyumunu paylaşmasından ve amirimin 69,5 net muhabbetinden çıkarımım şu ki:kop ve monopol kesin iptal ve şuan yüksek ihtimalle ağrının olduğu üçüncü iptal var ve 69.50x100:80=71,6 puana sahip olan arkadaş listede.
-
@Teşkilatçılar paron 100:97
-
@Teşkilatçılar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Teşkilatçılar paron 100:97
Usta ağrı sorusu dogru ki yanlış olma ihtimali yok soru kökünde de sıkıntı yok
-
@kema-boratav hocam tuik cevaından ötürü ve yüksek ihtimal dedim kesin değil tahmin
-
@Teşkilatçılar 100/97x67,5:69,5 yapar 400. Arkadasin iptaller dahil neti 67,5 olabilir.
-
@hasi-moto hocam pardon doğru söylüyorsunuz çünkü 400 olmadı haklısınız
-
@hasi-moto konu ilgili bakanlığa intikal etmeden bilgi çıkmaz bakanlığa giden liste nihaidir iptal yapılacaksa çoktan yapılmıştır al sen şunu ben sonra Bi daha göndereceğim denmez en azından devlet böyle çalışmıyor 69.5 iptaller iledir çünkü diğer durumda 400 dolmadı olayı boşa düşer.
-
@sonsuz evet hocam katılıyorum
-
@sonsuz benim matematiğe döktüğümu siz sözel olarak açıklamışsınız aynı seyden bahsediyoruz.
-
Epeydir tartışıla geliyor, eski tartışma konusuna göre de oldukça daha güzel:) ÖSYM kısmından veri almanın imkanı olmadığını sanırım bu yolda yürüyen herkes en azından net biliyordur. ÖSYM bu top ayağından çıkmadan kesin demek imkansız olmakla birlikte, ne olduğunu aşağı yukarı tahmin etmek artık aynı şiddetle zor olmasa gerek. Herkes için en hayırlısı olur inşallah.
-
Zorla kendini listeye sokmaya calisan arkadaslarla birlikte 400 kişinin Dolacagına eminim
-
@acan rüzgar yükseliyor...yaşama tutunmak gerek!
-
400 kişi doldu mu dolmadı mı ? Amirim 69,5 ise dolmadı diyor ama bu konuda kesin bilgi Yok 400 dolup dolöadığıyls alakalı duyumu olan var mı? Bu cevaba göre yapacağımız çıkarım kesin olarak doğru olacaktır
-
Acaba bu hocalar açıklanmaya az bir süre kala iddialı bir şekilde 400.kişinin 69.50 aldığını ortaya attılarsa, bu duyumu ösymden değil de ösymnin içişlerine gönderdiği Mülakata kalanlar listesinden yani içişlerindeki birinden almış olabilirler mi? Tıpkı sınavın hangi gün kaç kişiyle yapılacağını bilmek gibi. Bu durumda da soru iptalleriyle birlikte barajın 69.50 ye düştüğü ve bu barajı geçebilen 400 kişinin bulunduğu yorumu yapılabilir mi? (Bilmediğimden beyin fırtınası yaptım yanlış anlaşılmasın)
-
@sonsuz iptallerle beraber 69.5 neti olan kişinin puanı 70in üzerinde olur Hocam bu durumda 400 kişilik liste dolmuş olur ki duyuma göre listede dolmadığı söyleniyor ben şu çıkarımda bulundum herhangi bir sorunun iptali söz konusu değil çünkü hem liste dolmayacak hemde 400.kişinin neti 69.5 olacak ikisini bir arada düşünülürse soru iptali yok olarak gözüküyor
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@sonsuz iptallerle beraber 69.5 neti olan kişinin puanı 70in üzerinde olur Hocam bu durumda 400 kişilik liste dolmuş olur ki duyuma göre listede dolmadığı söyleniyor ben şu çıkarımda bulundum herhangi bir sorunun iptali söz konusu değil çünkü hem liste dolmayacak hemde 400.kişinin neti 69.5 olacak ikisini bir arada düşünülürse soru iptali yok olarak gözüküyor
Belki de iptallerle puan 69.5 olabilir
-
@kaymakam1842 olmama ihtimali de var küsürat yuvarlama da olabilir söylenirken 69.437 dir 69.5 denmiştir konuşurken gibi