9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Sürekli kaynak ne? Nerden duydun? Kesin mi? Gibi belki de haklı ama karşı tarafı düşünmeden soru sorulursa bence kimse Bi daha duyduğunu yazmak istemez
-
@a-tas nereye ayrıldı hocam? Daha gelmeyecek mi?
-
@27ömer27 hocam amirim neden hesabı kapattı bilginiz varmi
-
adamıda küstürdüler
-
@emrediyebiri Hiç bir bilgim yok. Ben de forumdan anladım. Umarım tatsız bir durum yoktur.
-
Amirim eğer bizi görüyorsan yaptığın iyilikler ve gösterdiğin özveri ve çaba için Allah razı olsun. Herşey gönlünce olur inşallah. Allah'a emanet olasın.
-
Umarım herhangi bir kırılganlıkla değil kafa dinlemek için geçici olarak ayrılmıştır.
Efendiliği ve tecrübesi ile tanıdım şahsen kendisini inşallah bi sıkıntı yoktur. -
@Muhsin-Çelebi iletini okuyunca şu monoloğu bırakayım dedim..
-Marcus Antonius’un Tiradı-
"dostlar, romalılar, yurttaşlar, dinleyin;
ben caesar’ı gömmeğe geldim, övmeye değil.
insanın ettiği kötülük yaşar ardından,
iyilikleriyse toprağa girer kemikleriyle.
bırakın, öyle olsun caesar için de.
soylu brutus muhteris dedi caesar için:
öyle idiyse, ağır bir suç bu,
ve caesar bütün ağırlığıyla ödedi suçunu.
burada brutus ve ötekilerinin izniyle
(çünkü brutus şerefli bir insandır,
ötekiler de öyle, hep şerefli insanlardır)
konuşmaya geldim caesar’ın cenazesinde.
dostumdu; vefalı ve dürüsttü bana karsı;
ama brutus muhterisdi diyor:
brutus şerefli bir insandır.
caesar nice esirler getirdi roma’ya,
fidyeleriyle devlet hazineleri doldu:
bundan ötürü mü muhteris göründü caesar?
fakirler ağlayınca gözleri yaşarırdı;
bir muhteris daha katı yürekli olsa gerek,
ama brutus muhterisdi diyor,
brutus’sa şerefli bir insandır.
geçen bayram hepiniz gördünüz,
krallık tacını üç kez sundum ona,
üçünde de almadı. ihtiras denir mi buna?
ama brutus muhterisdi, diyor;
brutus’sa şerefli bir insandır, şüphesiz.
ben brutus’a karşı konuşmuyorum, hayır;
bildiğim kadarını söylüyorum yalnız.
hep sevdiniz onu bir zamanlar,
boşuna da değildi, elbet sevginiz;
sonra ne oldu da yanmıyorsunuz ölümüne?
ey düşünce, yırtıcı hayvanlar arasına kaçmışsın;
insanlar yitirmiş akıllarını… bağışlayın beni;
yüreğim şurada şimdi, caesar’ın tabutunda:
konuşamam dönünceye kadar bana."
@amirim forma bulunmuş olduğun tüm katkılardan dolayı teşekkür ederim her şey gönlünce olsun kal sağlıcakla.. -
Bu forumda en değerli insanların en önünde gelen isimdir @amirim tabi kendini bilmeyen hadsizler bazen çok gereksiz konuşuyorlar ama forumu 3 senedir kullanırım kendisini şahsen tanımasam bile herzaman tesekkurlerimi iletirim her alanda emeği çoktur ve bunu sadece bizler için yapıyor lakin kendisinin bu bilgilere ihtiyacının olmadığını düşünüyorum üstat gereksiz bazı kişilere aldırma geçici olarak biraz kafanı dinleyip umarım dönersin geri bizlerin seni sevdiğini unutma aramıza gelmeni isteyen benim gibi çok insan vardır hakkında çoktur üzerimizde birkez daha teşekkür etmek istiyorum @amirim
-
Gençler amirim buralarda siz niye gaza geldiniz
-
@safiTÜRK69 hadi hayırlısı
-
Twitter da Kutluay hoca sonuçlar belli açıklayın artık bekletmeyin 4 aralıka kadar diye twit atmış
-
@Teşkilatçılar gerçekten mi ya keşke açıklasalar
-
@ENTRY evet hocam öyle twit atmış
-
@Teşkilatçılar vallahi yazmış çok fena heyecanlandım hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah yarın açıklanır link işinden anlayan arkadaşları göreve davet edelim
-
@Teşkilatçılar sınav takvimi sıkışık değil, kpss gibi büyük çaplı bir sınav değil şimdiye çoktan bitmiştir aslında değerlendirmeler. Yarın güzel bir zaman açıklanması için
-
@Larendeli o zaman yarın başlarız
-
Kutluay hocada 69.5 ğun sinyalini verdi 400 ün dolmadığınıda sınır mutluluğu ve mutsuzluğu diyerek dediğim gibi mevzu bakanlıkta oradan servis ediliyor
-
@sonsuz hocam galiba sizin bu dediginiz cikcak. Hem sinav dusuk kapatti demesi hemde ardina sonuclar belli demesi direk duyumu nerden aldigini gosteriyor
-
@whshw aynen öyle hocam kendimiz konuşurken bile bu sınavda net puan kelimelerini karıştırıyoruz söylenen cümle aynen şu 69.5 nette kapattı 400 dolmadı