9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@asımus normal değil çünkü ösym sınavı katletti ama sınavı iptal edemeyeceği için dengenin böyle sağlanması mantıklı başka yapacak bir şey yok
-
Sınavın en adaletli kapanma durumu bana göre HİÇ İPTAL OLMADIĞI durumdur , bakın arkadaşlarım , iptal olan soruda zaten doğru cevap yoktur diyorsunuz ama ben özellikle kop sorusunu “Acaba ÖSYM KOP’un ilk halini kast ederek mi sordu?” diye düşünüp NEVŞEHİRi işaretledim. Ben bu şekilde düşünüp 70.00 den 69.00 a düşüp liste dışı kalıp mağdur olacağım , ama öte yandan bir başkası ham neti 69.50 olup o soruyu NİĞDE VE NEVŞEHİR işaretleyip (yani Nevşehir kopa eklenmeseydi bile yanlış şıkkı işaretleyip) mülakata kalacak , ve biz de buna adalet diyeceğiz öyle mi?
-
@moonlight evet.
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sınavın en adaletli kapanma durumu bana göre HİÇ İPTAL OLMADIĞI durumdur , bakın arkadaşlarım , iptal olan soruda zaten doğru cevap yoktur diyorsunuz ama ben özellikle kop sorusunu “Acaba ÖSYM KOP’un ilk halini kast ederek mi sordu?” diye düşünüp NEVŞEHİRi işaretledim. Ben bu şekilde düşünüp 70.00 den 69.00 a düşüp liste dışı kalıp mağdur olacağım , ama öte yandan bir başkası ham neti 69.50 olup o soruyu NİĞDE VE NEVŞEHİR işaretleyip (yani Nevşehir kopa eklenmeseydi bile yanlış şıkkı işaretleyip) mülakata kalacak , ve biz de buna adalet diyeceğiz öyle mi?
sınav klavuzunda, soru kökü net veya açık olmayan durumlarda, niyetimizi okuyarak cevap verin ibaresi yer almıyor o yüzden işaretleme yapmadım. Kahve falı bakmıyoruz, sınava girdik
-
Yarın sınav açıklanır mı ?????
-
@Tardukağan Ya bu soru iptal edilmezse? diye aklınıza hiç mi gelmedi sınavda
-
@moonlight niye iptal edilmesin, itiraz dilekçesi diye bir şey var .. 3 iş günü hemde
-
@Tardukağan aynen her itiraz edilen soru iptal ediliyordu aklımdan çıkıvermiş , hem de 3 iş günü içinde
-
Iptal olmaz arkadaşlar buraya yazıyorum
-
@moonlight iyi çalışmalar size, konuyu başka yerlere çektiğiniz için devam edemeyeceğim tartışmaya.
-
@Tardukağan di mi o yüzden her sene hatalı olan sorular iptal ediliyor hiç mahkemeymiş davaymıs uğraşılmıyor ve ÖSYMye de bu yüzden cok güveniyoruz her şey toz pembe ooh mis
-
@Keynesin-Faizi hayırlısıyla bi açıklansa da önümüzü görebilsek.
-
Dün ösym yi aradım soruların iptal olması halinde barajın aşağıya çekilmeyeceğini ve iptal olan soru(lar)nun puanının diğer sorulara ekleneceğini ifade ettiler bende bu durumun ,burada bir çok arkadaşın dediği gibi, mağduriyet yaratacağını söyledim, ösym bana bu durumun mevzuattan kaynaklı bir uygulama olduğunu değiştirilemeyeceğini dolayısyla idari dava yolunu gösterdiler.
Başlıkta ilk defa yazıyorum sınava girdim net olarak hatırlayamadığım cevaplar var dolayısyla netim kesin değil ama tahminimce iptalsiz 68 69 bandında idi ve iptali konuşulan soruları doğru yanıtladım,.
Son bir not olarak dün konuştuğum ösym çalışanı henüz bir iptal olmadığını beyan etti.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun, bu arada eğer mevzuata veya işleme yönelik dava açmayacağım ama açmak isteyen birisi olursa küçük bir hatırlatma olarak dava açma sürelerine dikkat edin arkadaşlar. -
@asımus iptal edilmesi gereken soruları nasıl ki benim gibi gerçekten doğru cevabını bilip de ilk haline göre düşünüp ona göre doğru yapanlar varsa aynı şekilde gerçekten doğru cevabı bilip sorunun hatalı olduğunu fark edip BOŞ BIRAKAN varsa onların da hakkı yenmiştir. Benim lafım sorular hakkında hiçbir fikri olmadan boş bırakıp yanlış yapıp 2-3 net attıranlara.
-
Ben Kop sorusunda kitapçığa Orta Anadolu haritası çizdim ve Nevşehir'in dahil olduğunu bildiğim halde Nevşehir'i işaretledim. Sonuçta, ortada bir hata var ve en adil olanı iptal edilmesi olacak. Doğru yaptığım halde bunu söylüyorum.
-
@asımus gergin bi süreçten geçiyoruz lütfen uzatmayalım... @Tardukağan bahsettiği durum daha genel bir durum .... Allah herkesin gönlündekini nasib etsin, dua edelim
-
@acan evet hocam uzatmak istemiyorum ben de olan oldu zaten bosa kalp kırmaya gerek yok sadece inşallah iptal olur cümlelerini görünce sinirlendim. Zaten su saatten sonrası tamamen nasip. herkes için hayırlısı olur inşallah
-
@deüdem hocam ÖSYM çalışanı Kaymakamlık sınavında mı iptal Yok diyor; o halde iptal soru yok cevabı çıkıyor; çünkü listee gönderildi deniyor
-
@deüdem şimdiye kadar iptal olmadıysa ve liste belli 69.5 net vs deniliyorsa bu saatten sonra iptal zor inş listeye gireriz sinirdayiz
-
İptal yok muymus... Buyur burdan yak