9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sonsuz ben bu net ve puan hesaplamasini halen daha kavrayamadim ama liste dolmadi dediyse demek ki dusuk kapatti bundan umutluyum
-
İyice kanırtmasalar olmaz zaten
-
Yarım sürpriz olur mu diyorsunuz yani hadi inşallah
-
Dostlar soru iptali olursa, ki olmaması sürpriz olur, ben bu kez 400+ kişinin mülakata kalacağını düşünüyorum. Çünkü 69.5 neti 1,02 ile çarparsak 70,89 yapıyor. Bu durumda 70 PUAN barajı geçilir ve kontenjan dolar. Hayırlısı olsun. Kontenjanın dolmamasının tek ve kesin bir ihtimali var: Soru iptali olmazsa.
-
@Chapus hocam 69.5 iptalli halide olabilir forumda cok tartışıldı yakinda öğreneceğiz
-
Kop sorusunun doğru cevabını biliyordum sınavda soruyu görünce bunda bir hata var dedim 10 dakikamı ayırdım daha sonra soruyu sormuslarsa vardır bi cevabı deyip ilk haline göre düşündüm ve soruyu doğru yaptım. Aynı şekilde rant sorusunu da çözdüm bulduğum cevapla sorulan soru uyuşmuyordu ama yine yakın gelen cevabı işaretledim ve doğru yaptım. Bu iki doğrumla beraber 70.75 netim vardı hesaplarıma göre. Şimdi bu iki soru iptal olmuşsa ve denilenlere göre 69.5 net ile kapamışsa soruyorum size benim hakkım yenmedi mi? Herkesin ağzında bi iptal olsun lafı. Sorular hakkında en ufak fikri olmayıp da boş bırakan 2 net arttırıp da mülakata kalacak ama benim doğrusunu bildiğim halde 2 netim azalacak ve mülakata kalamayacağım. Adalet bunun neresinde..
-
@hasi-moto Hocam dediğiniz gibiyse ÖSYM iptal ettiği soru yerine puan ikame etmemiş olacak. Yani 2 soruda iptal olsa 98 soru 98 puan olacak. Valla geçen yıla gelmiş geçmiş en ilginç süreç diyorduk ama bu dediğim gerçekleşirse zirve olacak
-
@Chapus hocam ama 69.50 net demek 70.89 puan demek olmuyor cunku herkes o sorulara farkli cevaplar verdi yada vermedi. Demek ki 69.50 netle kapatmis ama kontejyan dolmadi denildigine gore 70 puani goren 400 kisi olmamis
-
@Chapus yok hocam malesef kılavuz açık puan ekleme olmuyor 100e kalan soru sayisi bölünüyor.
-
@asımus kusura bakma ama bahsettiğin o iki soruyu da doğru yapmadın. Soru yanlışsa boş bırakıp geçecektin. Kaldı ki, senin gibi herkes o soruya vakit harcadı belki de sınavları berbat oldu o sorular yüzünden. Ortada adaletsiz bir durum yok.
-
@whshw Hocam herkese ekleme olmayacak mı yani? Benim anladığım 98 soru üzerinden hesaplanırsa 1.02 ile çarpılacak netler. Bu yanlış mı? Öyleyse ortalık yangın yeri
-
@Tardukağan optikler açıklanınca isteyene atarım Hocam merak etmeyin kimseye yalan borcum yok. Soru yanlışsa başka şıkkı işaretleyip yanlış yapanlar burada avaz avaz iptal olsun diye ses çıkarmasını biliyorlar ben aksini söyleyince mi suç oluyor. Geçiniz bu işleri
-
@asımus doğru yapmadın derken, cevabı şıklarda olmayan soruları doğru istesende yapamazsın onu diyorum yoksa ne haddime size yalancı imasında bulunmak yanlış anladınız.
-
@PARETOWİLFREDO Erken açıklanıp açıklanmayacağını bilir bence
-
@Tardukağan cevabı doğru olmayan soruları hiç bilmediği için boş bırakan veya yanlış yapanlar 2 net arttırıyorlar ve belki o 2 net ile mülakata kalıyorlar bu normal bir durum mu sizin için
-
@Chapus hocam 1.02 ile carpilcak ama iste bu baraj puanini vermiyor iste bize. Yani cunku mesela iki soru iptal edildiyse herkes o sorulara farkli cevaplar verdigi icin katsayi herkesi farkli etkilicek. Evet belki 69.50 netle kapatti ama 70 puan dolmadi demek oluyor duyumlara gore
-
Geçen yıl açıklanmaya 4-5 gün kala tercihiniyap.net te yapılan haber doğru çıktı. Bu yıl neden olmasın
-
@whshw o yuzden tahminimiz 1.03×67.50=69.5
-
@hasi-moto buda olabilir.
-
@hasi-moto @whshw sağ olun dostlar, şimdi oldu.