9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@uygurmustafa aynen o zaman listede oynama olmaz.
-
@çölkaplanı Hocam yazdığınız puanlama yanlış. Bu puanlama, iptal sorularının tamamını yanlış yapmış bireyler için geçerli. Bu soruları cevap anahtarına göre doğru kabul eden kişiler için farklı varyasyonlar devreye giriyor.
-
Soru iptali varsa iptal edilcek 1-3 soruyu bence 69.50 net yapalarin bir cogu yanlis isaretlemistir. Buda bircogunu iceri sokar
-
@forceful, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@çölkaplanı bu ihtimal tamamen yanlış çünkü soru iptal edilirse farklı ilk 400'ler çıkar bu da birçok varyasyon çıkarır.
Aynen öyle Dünden beri bunu söylüyorum ben de , eğer taban net İPTALSİZ 69.50 net ise 2 soru iptal edildiğinde o iki soruyu herkesin boş bıraktığı varsayımı altında 69.50 Net taban olur ; ama en azından sadece kop u %80 i doğru yapmıştır , taban 69.25 net olur
-
@whshw bence tam tersi, özellikle kop ve monopol sorusu..
-
En son idari hakimlik sınavında 348.dim. Sonuçlar açıklandı iptal soru yoktu o duruma göre herkes mülakata gitti sonra yaklaşık 8 ay sonra yargı kararıyla soru iptali oldu ve sıralamalar yeniden belirlendi benim doğru yaptığım soru iptal olduğumda 390 lara geriledim fakat arkadaşlardan yanlış yaptığı soru iptal olup mülakata giren var demek o ki 4 Aralıkta direk iptal edilmeyebilir. Sonrası için tabi işler değişir
-
@Larendeli evet oda dogru. Kop beni aşşagı cekicek mesela. Hele üçüncü bir soru iptali daha varsa eyvahlar olsun
-
@whshw yeni bir anket konusu.. 68-72 net bekleyenlerden kop ve monopol sorusunu yanlış veya doğru yapanlar. neyse yeni bir anketle ortalığı karıştırmayalım keşke bu sayfa içinde anket açabilme seçeneğimiz olsaydı.....
-
@Larendeli en azindan soylemek isteyenler yazsin bencede mantikli olur onumuzu goruruz belki.
Benim kop dogru monopol bos. Var mi arttiran -
Her halde ben çok zararlı çıkmayacak kısımdayım
KOP yanlış
AĞRI yanlış
Monopol Doğru
Tek yargıç Yanlış
Ev hanımları Doğru bu sorunun iptal edilmeyeceğini düşünüyorum amaBenim görüşüm iptal olasılığı en fazla olan
KOP AĞRI VE MONOPOL
Tek yargıç ve ev hanımları kuvvetle ihtimal iptal olmayacak -
İki ihtimal var: Sorular iptal edildikten Sonra 400. Aday 69.50 net yaptıysa eğer 1 soru iptali için 69.50/99= 70,2 puan ile kapatmıştır ve kesindir; 2 soru iptal edildiyse 69.50/98 =70,9 puan ile kapatmıştır ve kesindir; soru iptal edilmediyse 69.50/100 = 69,50 puan ile kapatmıştır ve kesindir. İkinci ihtimal eğer sorular iptal edilmeden 69.50 net ile kapattıysa o zaman soru iptaline ve soruları iptal olarak doğru yapıp sınırda olanların durumuna göre puan değişkenlik gösterecektir. Bu da puanı iki iptal varsayımı altında 68 ile 70.9 puanında değiştirecektir
-
@VİNNİE-JONES
benim
KOP doğru
Ağrı doğru
Monopol Boş
Tek yargıç doğru
Ev işleriyle meşgul olanlar doğru -
@Atabey_06
Hocam kaç net vardı -
Hay Allah deli'nin biri bir taş attı kuyuya 40 akıllı çıkaramadı .)
-
@amirim
Çıkarmak üzereyiz hocam -
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Hay Allah deli'nin biri bir taş attı kuyuya 40 akıllı çıkaramadı .)
hocam tez konusu olacak yakında senin yazdığın o cümleler :))
-
@VİNNİE-JONES, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
KOP yanlış
AĞRI yanlış
Monopol Doğru
Tek yargıç Yanlış
Ev hanımları Doğru bu sorunun iptal edilmeyeceğini düşünüyorum amaBenim görüşüm iptal olasılığı en fazla olan
KOP AĞRI VE MONOPOL
Tek yargıç ve ev hanımları kuvvetle ihtimal iptal olmayacakKop dogru
Agri dogru
Monopol boş
Tek yargıç yanlış
Ev hanımları yanlış -
Arkadaşlar bence gereksiz yere kendinizi yipratiyorsunuz şuan bu tahminler kimseyi rahatlatmaz evet şu nete kapadi şu iptal oldu kesin dese bile insanın içi rahat olmaz ben bu süreci bu yıl ilk kez yaşıyorum bence şu net hesaplama işi başınızı ağrıtır sizi şimdiden yıpratır surda 6 gün kaldı açıklanmasına ya nasip diyelim hepimize yazılmıştır bir yol başka sınavlara hazirlananlar varsa onlara hazırlanmaya devam etsin ki sırf bu yüzden hazirlanamayanlar kafasını toparlayamayanlar var baya bi dağıttı bu net iptal ve kapanma muhabbeti
-
@VİNNİE-JONES, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
KOP yanlış
AĞRI yanlış
Monopol Doğru
Tek yargıç Yanlış
KOP AĞRI VE MONOPOL
Tek yargıç ve ev hanımları kuvvetle ihtimal iptal olmayacakKop dogru
Agri yanlış
Monopol boş
Tek yargıç doğru
Ev hanımları doğru -
@amirim Hocam,monopol ve Kop sorusunun bariz hatali olmasina ragmen iptal olmama olasılığı var mi( kendi alanında uzman hocalarca da belirtilmiş...)