9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@districtgovernor hocam dün ösym nin iletişim hattını arayıp sorduğumda bana şuan için iptal olan bir soru olmadı dendi arzu ederseniz yarın ösymnin 444 lü numarasından sizde sorabilirsiniz.
-
@engineerisletme hayırlısı
-
Ben en başında soruların Yargı yoluna gidebileceğini söylemiştim ÖSYM inat etmez inşallah Türkiyede herkes yanlış bile yapsa yaptığı işin arkasında durmayı marifet sayıyor umarım öyle olmaz Kop ve monopol Sorusunu doğru yaptığım halde iptal olmalı Soru kökü bariz hatalı
-
Arkadaslar tartışmalı tüm sorularım doğru. Öncelikle bunu belirteyim işine geliyor yorumları yapılmasın. Tabiki yanlış soru sorulmamalı , bu çok büyük bir umursamazlık ve haksızlık . Ama neden sanki tek o sorularımız yanlışmış gibi yorumluyoruz ? Onun yerine yanlış okuduğum soruyu doğru okusaydım , yanlış bildiğim şeyi doğru öğrenseydim ya da hiç bilmediğim soruyu keşke çalışıp öğrenseydim demiyoruz ? Ya da her şeyden öte , neden “nasip” demiyoruz ? Neden kavga ediyoruz ? Herkes öfke ve nefret dolu. Gerçekten bazı yorumları şaşkınlıkla okuyorum . Nasıl görmediğinİz, sohbet etmediğiniz bir kişiyle sadece yazdığı şeyden dolayı (ki bunu yanlış okuyor ya da anlıyor olabilirsiniz ) bu derece bir hararet ve hırsla tartışıyorsunuz ?
-
Arakadaslar önümüzde idari hakimlik örneği var benim cevabım bu dedi ösym yargıya gidildi ek liste hazırlandı ilk kazananlara dokunmadılar ek mülakat listesi hazırlandı VS.
-
@sonsuz hocam bence de böyle yapacaklar gibi ama bu durumda içişleri 100 kişi aldıktan sonra ek liste yapsalar ne yapmasalar ne olur ki
-
@deüdem hakimlik te de öyle oldu iş işten geçio zaten
-
@deüdem hep diyorum bilgi içişlerinden servis ediliyor liste gitti çoktan 69.5 400 dolmaması kutluay hocanın ortalama düşük demesi sizin ösym den aldıgımız bilgi hep örtüşüyor servis ediliyor dememin sebebi bütün hocalar aynı dakikalarda heryer de yazmaya basladı
-
@sonsuz eğer liste bakanlıkta ise bakanlık biliyordur iptal olan var mı yok mu oradan bilgi alan arkadaş tekrar sorsun lütfen.
-
Eger iptal yoksa kop icin ben kurucu mevzuati sordum dicek ama monopol icin ne dicekler acaba
-
Osym telefonda bilgi veren kişi dogru bilmiyor olabilir.iptal muhakkak vardir.bariz yanlis soruyu da dogru kabul etmez osym o kdr da degil
-
@discotheque hocam idari hakimlik te oldu bu ösym ye akıl sır ermez madem yargı kararı ile iptal ediliyordu niye etmediler açıklaması yok itirazda yapıldı o zaman
-
@discotheque telefondaki kisiler en temel seyleri bile cogu zaman bilemiyorlar yanlis bilgilendiriyorlar
-
Kop sorusu bariz yanlis.soruda kurucu mevzuatina gore belirtmedigine gore kesin iptal edilmistir.muhtemelen monopol de iptal edilmistir
-
Telefonla arayın taban puanıda sorun hocam
-
Yanlış soru doğru yapanlar için mağduriyet (iptal olması durumunda) yarattığı kadar boş bırakan veya yanlış yapanlar içinde bu kişilerin doğru yapma hakkını gaspetmesi nedeniyle mağduriyet yaratmaktadır malesef dolayısyla bu sorular nedeniyle hepimiz sıkıntıdayız bu yüzden aramızda tartışmak psikolojimiz yıpratır ve belkide ilerideki çalışma arkadaşlarınıza önyargılı davranmaya neden olur. Süreç yeterince yıpratıcı iken bence birbirinizi yormayın. İyi geceler iyi forumlar.
-
@skrbrdr burada kehanet beklemektense resmi kurumla görüşmeyi yeğledim diyelim.
-
Doğru cevaba en yakın şıkkı işaretleyip soru iptal edilmesin diyenler var aramızda ve burada hak hukuk muhabbeti yapıyorsunuz.Yapmayın arkadaşlar.Burada bunları iddia ederek ne listeden çıkarsınız ne de listeye girersiniz.Suç %100 ÖSYMnin Lakin yakın olan şıkkı kabul edeyim derse astarı yüzünü geçer.Özrü kabahatinden büyük olur.Doğru Bilgi tektir.Dolayısıyla burada kıstasımız tek olan doğru Bilgi olmalıdır.Bilgiye sahip olan insan zaten sınav anında sorunun yanlış olduğunu farkeder ve boş bırakırdı.Adalet olacaksa sorular iptal edilmelidir.Gerçek adalet tecelli edecekse benim aleyhime olsa bile ben razıyım.Sınavına girdiğimiz meslek bunu gerektiriyor kanımca..
-
Hiçbir görevli büyük sorumluluk alıp bilgi paylaşmaz bana kalırsa, hele ki telefondan.. İnşallah yarın açıklanır vallahi yorulduk
-
@ank3435 teyidi basit hocam yalan borcum yok yarın mesai saati başında arayın 444 lü benim yazdıklarımı ( çarşamba günü için ) teyit edin isterseniz.